tiistai 26. marraskuuta 2013

Sinistä ja mustavalkoista

Nopea postaus! Nyt on tilanne, että asiaa olis vaikka kuinka ja aiheita, joista kirjoittaa, mutta kun mun tunnit ei vuorokaudessa riitä, hö. Vielä semmoinen kolmisen viikkoa ja mulla alkaa joululoma, joten täytyy yrittää sinnitellä. :) Tämmöiset kynnet tuli tehtyä tuossa jokunen päivä sitten. En osaa näemmä julkaista tekemiäni kynsiä ihan oikeassa järjestyksessä aina, sorppa.Kynsillä:

Seppälä Rubber - Blue River (sininen, saatu)
Sally Hansen - Strobe Flash (mustavalkoinen glitter, saatu)


Seppälän Rubbereiden pinnan erikoisuus ei oo mulle avautunut, minusta nuo ei oo kovin erikoisia pinnaltaan, joten siksipä oon käyttänyt niitä normi creme/neonlakkojen tapaan. Nää kuivaa musta semmoiseksi semi-mattaisaksi, joten sanoisin, että nää kirkkaat värit menee musta tonne neon-koostumukseen. Pari-kolme kerrosta riittää mainiosti, tämä Blue River oli peittävä tapaus, ihana kirkas turkoosi-sininen. Turkoosi on väri, josta saa aina kiistellä, että onko se vihreämpi vai sinisempi, mutta tuo lakka on ainakin kirkas.

Päälle Sally Hansenin uutuusglitter Strobe Flash. Juuri tuolla puhuttiin Kynsikoristeluiden yp-porukalla ja sanoin, että on kaksi asiaa, joihin en varmasti kyllästy ikinä: sateenkaaren väreissä olevat sekasotkuglitterit ja toinen on nää mustavalkoglitterit. Niitä ei voi olla liikaa, ihan oikeasti. Kaikki on vähän erilaisia toisiinsa nähden. ;D Tämä on aika harva glitter, eli yhdellä kerroksella ei tule liikaa glitteriä, mutta jos tahtoo oikein glitterrikkaat päällystykset, niin saa pistää useamman kerroksen. Oon nähny näitä uusia glittereitä Anttilan ständissä ainakin, niitä on varmaan ainakin kuutta eri väriä tarjolla ja oisko hintaa ollut 8,90 €? Joku jos tietää paremmin, niin olisi mukava jos kertoisitte. Edit: valveutuneet lukijat tiesivät kertoa hinta-arvioksi 5 - 6,50 €

Joku pyyteli, että josko laittaisin aina kuvat käytetyistä lakoista ja pyrinkin laittamaan aina, kun lahopääni kanssa muistan ja ehdin ja saan sellaiset kuvat, että niissä on jotain järkeäkin. Tänään jää kuvat puuttumaan laiskuuskiireiden takia, sorppa. Kuvassa tuo Sally Hansen näkyykin pideltävänä.

Iskeekö teihin vielä mustavalkoglitterit ja sateenkaariglitterit? :) Miltäs kynnet näyttää?

23 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A-T! Tuo Blue River on mahtavan värinen :)

  VastaaPoista
 2. IHANAT! tuo Blue River on just semmonen must have lakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on tosi kirkas tapaus! :)

   Poista
 3. Ah hyvä kun postasit tuosta Sallystä. Ihaillut tuota tovin kaupoista, mutta jostain syystä en ole viitsinyt ostaa. Ihan hyvä etten, sillä yh nuo tikut! Muutenhan tuo olisi aika täydellinen topper.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, mäkää en oo tikkujen ylin ystävä, mutta näissä hörvellyslakoissa ne kyllä toimii. ;D

   Poista
 4. OOH miten ihana sininen! Oon varmasti tuota Seppälässä hiplaillut, mutta ei tarttunut mukaan :DD Ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki on taas sun näkönen lakka yllättäen. ;DD

   Poista
 5. Ihanan värinen sininen. Kivalta näyttää myös tuo mustavalkoglitteri. Itse en harmikseni omista vielä ainuttakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, nyt äkkiä korjaamaan tilanne! :o

   Poista
 6. Anttilassa noi Sally Hansenin uudet lakat oli jossain viiden euron paikkeilla(ehkä 5,30) kun kävin katsomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos infosta! Mä en hetkeen oo käyny kattelees näitä, niin en yhtään tiennyr tuosta hinnasta.

   Poista
 7. Vaikka en yleensä ole kovin suuri sinisten ystävä, niin nämä on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;D Sininen menee sopivassa suhteessa tarpeeksi harvoin käytettynä.

   Poista
 8. Mä en ole vielä kokoeillut yhtään mustavalkoglitteriä, mutta mitä kimaltavampi sekasotkuglittereihin en kyllästy kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sekasotkut on parhaita! :D

   Poista
 9. Iiiiiiihanat kynnet <33 Kyllä tykkään! Mustavalkoglitterit on kyllä vieläkin ainakin minun mieleen, Confettis on edelleen ostoslistalla... (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Confettis on vallan söpö! :)

   Poista
 10. Mä tuossa yks päivä kiikutin kassalle tuon mustavalkoglitterin, mutta sitten alkoi ne tikut häiritsemään liikaa, joten jäi lopulta ostamatta :D Yleisesti tykkään kovasti mustavalkoglittereistä. Sateenkaariglittereitä löytyy ihania ja kamalia, esim Rainbow Connection ei tuu varmaan koskaan päätymään mun kokoelmiin. Tiiän kyllä että tosi monet siitä tykkää, mut muhun se ei iske yhtään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep! RC on taas musta niin ihana, mutta ei siitä kyllä kaikki tykkää. :)

   Poista
 11. 6,5€ oli Sally hansenit meidän Anttilassa ja Citymarketissa :) Oon tähän mennessä ostanut tuon mustavalkoglitterin ja sen punavalkoglitterin ja haluan vielä aiinakin sen kultavalkoglitterin! Harmi kun ei taaskaan kaikki sävyt saapuneet Suomeen asti, se vihreä olis ollut ihana, vihreitä glittereitä ei ole liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, joo se vihreä olis ollu kyllä erikoinen. :)

   Poista
 12. Kiva yhdistelmä! Tykkään mustavalkoisista ja niitä on kai neljä erilaista, tähänkin jo kerkesin tarttua kunnes huomasin NE pullossa ja palautin sen hyllyyn. Tikkuglitterit. Ei vaan pysty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voiei, sulla on selkeästi vielä pahempi tikkufobia kun mulla. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)