lauantai 23. marraskuuta 2013

Aakkoshaaste: X niin kuin Wet n Wild Fergie - XoXo -kakkuresepti

Kynsienlaitto on välillä sellaistakin ongelmanratkontaa. Koristelua ja lakkailua rajoittavat ja ohjaavat monet omituiset tekijät. Katsotaanpas miten nämä kynnet syntyivät.Yksinkertaisen näköisen tuloksen takana voi joskus olla yllättävän monimutkainen resepti! ;D Tällä kertaa lopputulos kuitenkin oli ihan hyvä, eikä ongelmia tullut kuin muutamassa kohdassa.


Resepti päivän kynsikakkuun:

Seppälä - Violetti creme (saatu, pohja)
Wet n Wild Fergie - XoXo (saatu, kuorrutus)
Orly - Cant't Be Tamed (kuorrutus)
+ koristeluissa Konad m57-leimat (saatu) + Konad Special Polish Black (saatu)Ja näin se käy:


 1. Tunne syyllisyyttä taaksesi hiljalleen jättämästäsi Aakkoshaasteesta. Päätä jatkaa sitä ja totea seuraavan kirjaimen olevan X. Valitse ainoa X-kirjaimella alkava käyttämätön lakka, eli Wet n Wild Fergie - XoXo.

2. Totea tikkuswatchia tarkastellessasi, että lakka ei kyllä peitä yksinään.

3. Kurkkaa käyttämättömien kynsilakkojen listaa, jospa sieltä löytyisi jotain lakan pohjaksi. Ahdistu kasvavasta käyttämättömien kynsilakkojen määrästä ja keksi lisämissioksi käyttää mahdollisimman montaa käyttämätöntä lakkaa tämänpäiväisille kynsille. Käyttämättömistä löytyykin yksi ainoa sopiva violetti. Onneksi se on sentään tumma, eli pohjaväriksi valikoituu Seppälän tummanlila creme.

3. Koe halua vapauttaa lisää käyttämättömiä raukkoja eristysrenkaasta (mulla on erikseen käyttämättömien kynsilakkojen swatch-tikut eri renkaissa kuin jo kokeiltujen lakkojen tikut). Kurki sopivan värisiä glittereitä ja päädy vapauttamaan myös Orlyn Can't Be Tamed piinastaan.

4. Lakkaa kynsille pohjaksi creme ja sehän kuivuikin mukavan nopeasti. Eihän tässä mikään hätä tuu olemaankaan, jos kaikki sujuu yhtä hyvin. Laita vielä toinen kerros cremeä ja siisti hieman lakkausten rajoja.

5. Ota esille XoXo-glitter ja kerrosta sitä kynsille. Odottele hetki ja kokeile kynttä sormella - ei ei ei, ei läheskään kuiva. Mikä hel.. tässä nyt maksaa; huono lakka, arktinen ilmasto, kerrosten paksuus, kuun asento? Ota riski ja kerrosta puolikuivuneille kynsille lisää glitteriä. Vaihda lennosta glitter Orlyn violettiin ja kerrosta vielä pari kerrosta. Menetä jo valmiiksi yöunet kun mietiskelet, kauanko moisen lakkakasan kestää kuivua.

6. Kurkkaa kelloa, joka lähenee uhkaavasti puoltayötä. Panikoi ja ota esiin Sechen pikakuivattavat tipat. Heitä tipat kynsille ja toivo parasta.

7. Jumitu tässä kohtaa Facebookiin ja hupsista vaan, kynnet alkaakin olla jo kuivat. Valitse vielä leimauslaattojen joukosta turvallinen leima, ettet nyt vaan ryssi tätä juttua.

5. Sössää ja strömsöile kuitenkin vähän leimojenkin kanssa ja koita paikkailla pahimmat mokat, ettet vaan ehdi saamaan päähäsi ideaa kokonaan uusista kynsistä (tähän ei tosiaankaan oo aikaa nyt). Vielä turvallinen pikakuivattava (eli saatu Seche Vite) kynsille, ettei ainakaan leimat tästä leviä.

6. No, valmis!

Tällaista tänään, mikäs on se teidän täydellinen ja takuuvarmasti onnistuva kynsiresepti silloin, kun kynnet on vaan pakko uusia keskellä yötä ja aamulla pitäis kuitenkin jaksaa nousta ylös? :)

18 kommenttia:

 1. Hauska postaus ja huh, miten kovaa hommaa!

  Supernopsasti kivat saa hiekkalakalla - hyvälaatuisella sellaisella saattaa yksikin kerros riittää aluslakan lisänä.
  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hah! ;D Totta joo, ei tarvi useinkaan montaa kerrosta ja kun päällyslakkaakaan ei normisti laiteta. :)

   Poista
 2. Ihan mahtava postaus, saatoin naurahdella täällä vähän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että mun säätäminen naurattaa. ;D

   Poista
 3. Hauska postaus ja ihanat kynnet!! <3

  VastaaPoista
 4. Tätä postausta oli tosi hauska lukea :D

  Itsellä varma onnistuminen (yleensä) on nopeasti kuivuva lakka(creme mieluiten), joka peittää ekalla kerroksella. Koristeena tarrat tai strassit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, mukava kuulla! :) Apua, mulla tarrat ei jotenki oo nopea koristelu ku aina ne lähtee käpristymään tms. päällyslakan alla, murr. :D

   Poista
 5. tosi upeet!:) voisitko kuvata aina lakat, sillä siten olisi helpompaa muistaa lakat, jos semmoisia haluaa ostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Yritän kuvailla lakat, mutta joskus unohtuu tai laiskotuttaa. ;D

   Poista
 6. Kiva erilainen postaus ja hienot kynnet taas kerran!:) ihanan glitterinen ja silti sileä pinta kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Se on kyllä kivaa vaihtelua tehdä joskus vähän erityyppistä postausta!

   Poista
 7. Aika siistin, näyttää ihan foliomaisilta. Sanon samaa kuin Funky and Fifty, turvaudun hiekkalakkaan. Niitten kanssa en voi tyrii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hih! :) Hiekkalakka on kyllä turvallinen!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)