torstai 7. marraskuuta 2013

Coco Allure - Cleopinktra

Taas ois kynsiä! Mallailin kynsille Coco Alluren Cleopinktraa ja pohdin, mikä lakka sen alle sopisi. Päädyin ainoaan (!) vaaleankeltaiseen joka multa enää löytyy ja tällaista sain tulokseksi. Miten voikin olla, että jokunen kuukausi sitten vielä uhkuin mielessäni, että mulla on liikaa keltaisia ja hävitin kaikki muut vaaleankeltsut ja nyt niitä on sitten enää yksi huonolaatuinen yksilö jäljellä? Hyvä minä.


Kynsillä:

Models Own - Lemon Meringue
Coco Allure - Cleopinktra (saatu)

Pullossa lukee erikseen Cleo Pinktra, mutta swatcheja löytyy vain Cleopinktra-nimellä, joten käytän minäkin sitä sitten. Kyseessä on glitterlakka, jossa on pinkkiä, vaaleanpunaista ja kultaista. Erikoista ja sellaista, johon minä tykästyin tässä on tuo pyöreä glitter. Pyöreää glitteriä näkee kynsilakoissa ihan liian harvoin, yleensä lakoissa onkin hexejä tms. :) Tässä on neliönmallisia glittereitä kanssa. 

Glitteriä oli runsaasti pullossa, joten sitä sai vähän asetella että sai halutun tuloksen, mutta muuten tää olikin kivuton tapaus, kuivui nopsaan jne. Tosi kaunis glitter ja pohjaväriä muuttamalla saa ihan erilaiset kynnet. Hankala tapaus oli kyllä kuvata tämä lakka, vähän semmoinen, että varjossa pääsisi kaikista parhaiten oikeuksiinsa.

Mun täytynee harkita jonkin parempilaatuisen vaaleankeltaisen hankintaa, nimittäin tuo MO:n lakka on ihan katastrofaalinen tapaus, raidoittui kuin tiikerikakku. Onneksi ei oo lakkaa, jota ei kunnon päällyslakka korjaisi. ;D Päällyslakoista on kyseltykkin tässä nyt lähiaikoina ja mun ikuisuuskestosuosikki on Cesarsilta saatu Seche Vite, mutta nyt oon käyttäny tässä sekalaisesti kaikkea muutakin. Mulla oli näissä kynsissä nyt Color Clubin 0-60 Speedy (tämäkin saatu) ja kyselitte kokemuksia siitäkin ja tykkään kovasti, leimauksien päälle en oo tätä uskaltanu vielä kokeilla, mutta kaiken muun päälle kyllä ja kuivaa nopeasti, eikä tunnu kutistavan mitään. :) Voin suositella siis!
Summary:


Today I tested a nail polish named Cleopinktra from an indie brand Coco Allure.  Edgy Polish sent this  one for review and I wanted to layer it over Models Own - Lemon Meringue. Cleopinktra is very nice confetti glitter nail polish, which has gold, dark pink and light pink glitters in various sizes and shapes. This also has some round glitter in it and it's nice surprise, because we don't see round glitters too often in nail polishes. Cleopinktra is packed quite full with glitter, but with little adjustment I was able to have suitable amount of glitter to nails. This one also dried fast. What do you think about Cleopinktra? :)

Miltä näyttää kynnet ja lakat? :)

10 kommenttia:

 1. Vitsit, nää taitaa olla yhdet mun suosikeista ikinä! Toimii lakat sairaan hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ompa kiva kuulla, kiitos! :)

   Poista
 2. Ompas herkullinen yhdistelmä!

  VastaaPoista
 3. Wow!! Such a great combination :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Vaikka yleensä en oikein keltaisista kynsistä niin välitä mutta nämä on kyllä tosi kivat! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)