keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kokemuksia Active Beauty Hair & Nails -tuotteesta + arvonta // Arvonta ohi!

Muistatteko vielä, kun sain 3 kuukautta sitten testiin Active Beauty Hair & Nails -kuurin? Nyt on kolme kuukautta syöty näitä ja olis aika kertailla kokemuksia.Lyhyesti Active Beauty Hair & Nailsista sen verran, että kyseessä on  bambu-uute-karotenoidi-sinkki-vitamiinivalmiste, elikkäs vitamiinitabletteja. Tuotteen sanotaan vahvistavan kynsiä ja hiuksia jo yhden kuukauden käytön jälkeen, mutta tuotetta suositellaan käytettävän kolmen kuukauden ajan. Yhden kuukauden satsi (60 tablettia) maksaa esim. Luontaispörssissä 24,50 € ja listaa muista tuotetta myyvistä kaupoista näkee täältä. Lisätietoja voi lukea aiemmasta postauksestani tai vaikkapa Active Beautyn FB-sivuilta.
 

Lähtökohdat testaukselle

Mulla on luonnostaan melko kestävät kynnet ja samaten hiukset on melko paksut. Mitään suuria odotuksia mulla siis ei tuotteelle ollut, koska muutenkaan mun kynnet ei katkeile juurikaan. Kynsiblogissa kun ollaan, niin keskitytään kynsissä tapahtuneisiin muutoksiin.

Kynsissä ei ollut lähtötilanteessa juurikaan liuskoittumia, mutta väri oli aika ikävä, kynnet ovat kohtuu lyhyet (minun mittapuullani) ja huonosta geelilakkauksien poistosta oli jäänyt jälkiä kynsille, lähinnä nimettömän ja pikkurillin kynteen.
Tuotteen käyttöaikana

Tunnustaudun viralliseksi tablettien nielemisen vihaajaksi. Tästä syystä mulla muutaman kerran unohtui tai "unohtui" ottaa nämä tabletit jonain päivänä ja korvasin sen siten, että otin sitten tuplasti seuraavana päivänä. En tiedä kuinka suositeltavaa tämä on, älkää te kokeilko. ;D

Mulla on viimeiset 3 kk ollut aika tavalla mullistavaa aikaa ja suoraansanottuna esim. ruokailuasiat ja kynsien hoito on ollut päin sitä itseään välillä. Mä siis ajattelisin, että se on saattanut vaikuttaa lopputulokseen.


Lopputulos kolmen kuukauden jälkeen

Kynnet ovat tässä väliaikana kasvaneet niin paljon, että olen lyhennellytkin niitä tässä välillä, mutta ne ovat silti kasvaneet tuohon kolmen kuukauden takaiseen verrattuna. Kun katsoo nimettömän kynttä, niin huomaa, että geelilakkauspoistosta aiheutuneet kolhut ovat kokonaan kasvaneet pois, eli kasvua on kyllä selkeästi tapahtunut.
Kynsien lohkeilua ja liuskoittumista on tapahtunut mielestäni tänä kuuriaikana normaalisti tai jopa hieman enemmän. Laittaisin tämän ennen kaikkea laiskan kynsihuollon ja lakkaamisen piikkiin (kynsillä ollut useammin lohkeilleita lakkauksia, kun ei oo ollut aikaa joka päivä uusia lakkauksia). Pikkurillin ja nimettömän kynnet näyttäisi kuultavan läpi, en muista mikä on tuon ilmiön nimi, mutta sitä mulla on käynyt aiemminkin ilman näitä tabletteja. Eli ei siis liity niihin. :) Kynsien keltaisuus on vähentynyt, mutta se voi liittyä myös harventuneeseen lakkaustahtiin. Hankala siis sanoa, onko juuri näiden tablettien ansiota.

Sanoisin näin lopputuloksena, että tämä parantaa selkeästi kynsien kasvuvauhtia, mutta ei kynsien kuntoa tai ei ainakaan korvaa hyvää hoitoa ja ruokavaliota. Eniten veikkaisin tästä kuurista olevan hyötyä niille, joilla kynsien kasvu on hidasta.

Arvonta ohi ja kommentit piilotettu

Haluatko päästä testaamaan, millaisia vaikutuksia tuotteella olis sinun kynsiisi ja hiuksiisi? Jätä kommentti + sähköpostisi kommenttikenttään ja voit voittaa kolmen kuukauden satsin Active Beauty Hair & Nails -tabletteja! Arvottavana on yksi kolmen kuukauden pakettisatsi ja arvonta päättyy viikon päästä 4.12 klo. 12.00.