torstai 7. marraskuuta 2013

Kiwit tulloo!

.. tai on itseasiassa tulleetkin jo. Nimittäin Seppälän Kiwit, joiden julkaisuajankohta piti olla muistaakseni olla viime viikolla.


Kynsillä:

Seppälä Kiwi - Delphine (vihreä, saatu)
Seppälä Kiwi - Rosie Rose (vaaleanpunainen, saatu)
Seppälä Kiwi - Creamy Apricot (oranssi-persikka, saatu)

Mun kynsillä nämä ei kolmella kerroksella täydellisesti peitä, mutta kuten ehkä muistatte, mulla on vähän ongelmakynnet näin yleensäkkin ottaen peittävyyden suhteen. Jos omaatte samanlaisuuden ongelman, niin alle suosittelen jotain peittävää lakkaa ja sitten kerros tätä glitterhörhellystä. :) Aion jatkossa laittaa tuota pinksua jonkin peittävämmän päälle, nimittäin siihen ihastuin ihan erityisesti. Se tuo mulle mieleen jonkin söpön keksin ja noh, keksihulluna mulla on tietty juttu näihin keksiltä näyttäviin lakkoihin.

Tää yöpostaaminen on vaan niiin se mun juttu! Päivisin on aina kiire ja postaukset tuppaa olemaan sen mukaisia, mutta öisin voisin tarinoita vaikka kuinka paljon. Ajattelinkin kysyä, että mitäpä tuumaatte, jos pistän bannerikilpailuun palkinnoksi tavaraa myös kierrätysmeiningillä? Eli lakkoja tms. joita on käytetty, mutta ne on mulle tarpeettomia ja vois saada paremman kodin jonkun muun luota.Siinä vois sitten olla itseostettuja tai saatuja juttuja mutta yhtä kaikki mulle ylimääräisenä pyöriviä juttuja.

Oon törmänny tässä muutamaan kivaan uutuutta hohkaavaan kynsikoristeluideaan, joten toivottavasti saisin jaksamista kokeilla niitä kynsillekkin asti. Jos oikein hurjaksi heittäydyn ja tahdotte, niin voin ajatella vaikka tutojakin, mutta oon perinteisesti ollu laiska tutoilija, joten antakaa ymmärrystä. Mun suurin ongelma lienee, että haluaisin aina kokeilla jotain uutta ja idean tutosta keksin yleensä vasta kun kynnet on jo valmiit, enkä heti haluaisi heti tehdä samanlaisia. 

Ainiin, meinasin unohtaa. Bloglovinin ja mun blogin välillä on ollut pienoinen kuvanvälitysongelma, jonka tekin ootte huomanneet. Oon ollut yhteyksissä Blogloviniin ja koitan lisätä jatkossa kuvat pienempikokoisena. Kiitos, että ootte antaneet palautetta, koska multa itseltäni on mennyt tuo juttu kokonaan ohi. Nyt tässä ja eilisen postauksessa pitäisi kuvat näkyä ja toivottavasti tästä eteenpäinkin. Antakaa ihmeessä kommenttia jos on vielä ongelmia tämän tai jonkin muun asian kanssa täällä blogissa tai seurantapalveluissa blogiin liittyen. :)

Mitäs tykkäätte Kiwi-lakoista, ajattelitteko käydä katsomassa näitä Seppälässä? Ja mitä mieltä ootte tuosta kierrätyspalkinto-ideasta?

16 kommenttia:

 1. Kiwi-lakat näyttää kivoilta, pitää muistaa katsastaa, jos tulee käytyä Seppälässä. Kierrätyspalkinto-idealle kannatusta täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, jep! :) En tiedä mitä muita sävyjä näiden kolmen lisäksi on, muistan että niitä tais olla 5 eri sävyä.

   Poista
 2. Toi kuva näkyy ainakin mulla semmosena pitkulaisena. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hö. :( Mä ku luulin että olisin keksiny siihen jo ratkaisun.

   Poista
 3. Kierrätyspalkinto-idea on tosi hyvä!

  VastaaPoista
 4. Mullaki näkyy nyt bloglovinissa, mut puhelimella ainaki näkyy sekä normaalisti netissä että bloglovinissa pitkulaisena kuvana..

  Nuo Kiwi-lakat on kyllä ihania, pitääki käyä seppälässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Täytyy yrittää tutkia asiaa. :)

   Poista
 5. Hmm.. Kyllä noi kiwit alkoi houkuttaa.. Toivon, että Vuosaaren Seppälästä löytyisi, kun sinne huomenna menen, mutta ainakin Kampissa voisi olla.. :)

  //Kierrätyspalkinto on hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta että löytyis! :)

   Poista
 6. Näitä oon odottanu! :) Kierrätyspalkinto kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma! ;D Kaikki ootte niin yksimielisiä, niin eiköhän siihen tuu sit kierrätyshengessäkin tavaraa. :)

   Poista
 7. Odottelin noita toiveikkaana, mutta ainakaan nämä värit eivät oikein vaikuta siltä että viitsisin kaapata mukaani :/ Jotenkin tunkkaiset! Ehkä mieli muuttuu jos käyn vilkaisemassa niitä paikan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ymmärrän mitä meinaat, nää ei ollu semmosia ihan reilun pastellisia eikä myöskään ihan kirkkaita vaan siltä väliltä. Kantsii käydä kurkkimassa kyllä paikanpäälläkin! :)

   Poista
 8. Kierätys kannattaa aina. :) Nyt on urakka valmis ja koko blogi luettuna. Woohoo! Ihan mahtavia kynsiä osaat tehdä ja varmasti luen juttujas jatkossakin. Lompakolle tämä ei kyl oo hyvä blogi, aina löytää jonkun must have-lakan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hyvä sinä! ;D Mukava kuulla että oot tykkäsit niin että jaksoit lukea koko blogin! ;D Hihi, blogit on usein tosi petollisia lompakolle!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)