sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Puna-mustat ruusuverkot

Nainenhan voi muuttaa aina mieltään, eikö? En sit jaksanutkaan katella geelilakkauksia tämän kauempaa, joten poistin ne jo eilen, hupsis. Pistin tilalle apinointia, nimittäin Sulokynnet -blogissa näin ihanat puna-mustat lakkaukset, joissa oli käytetty ruusuleimaa. Lakkaukset oli niin hienot, että mun piti tehdä samanlaiset. :)
Kynsillä:

A England - Perceval (saatu)
+ leimat Konad Speacial Polish Black (saatu) + Konad m57 (saatu) + BM-323Mulla ei oo noita Pueenin laattoja, joten piti soveltaa tuo ruusuleima kahdesta eri laatasta. Leimasin ensin pohjaksi Konadin m57 -laatasta mustan verkon ja siihen päälle nuo ruusut Bundle Monsterin 323-laatasta. :) 

A Englandin Perceval oli taattua A England-laatua, levittyy hyvin, peittää jo kahdella kerroksella, joten en viitsinyt turhaan edes kolmatta pistää. 

Tämmöistä tänään, tykkäättekö? Nyt pakko taas palata opiskelujen ääreen, voi tuskakuolema.

27 kommenttia:

 1. Kivasti sovelsit tuon ruusuleiman!
  Tuli mieleen tässä taas kynsiä lakkaillessani, että kauanko sun kynsillä kestää kuivua? Tuntuu että edes yks vuorokausi ei riitä mulla yhteen kerrokseen, kun aina tulee painaumia milloin sormista ja milloin vaikka pöydän reunasta. Käytätkö jotain super dry päällyslakkaa? Niin ja laitatko kynsien päihin (niinku siihen osaan joka osuu pöytään jos laitat sormen pystysuoraan pöytää vasten :D)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hmm, no yleensä häsellän kaikenlaista samaan aikaan kun lakkaan kynsiä, joten aika-arviota on hankala antaa. Pikakuivattava päällyslakka on hyvä apu kuivatukseen, mulla on käytössä Seche Vite tällä hetkellä. Laitan joo myös kynnenkärkiin. ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiiitos itselles inspiksestä! ;D

   Poista
 3. lyhyesti; IHANAT <3! Ja toi lakka ...wow , tahtois juu :)!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit, hyvin sovellettu leimojen kanssa! Multa löytyisi nuo kuviot kans, mutta molemmat on liian pieniä mun kynsille, vaikka kuinka yrittäisin näitä mun lapioita lyhentää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ne on kieltämättä aika pieniä, just ja just riittää mun kynsille. :o

   Poista
 5. AWWWS! vitjat oon niin kateellinen nuista laatoista! Ittellä on ollut hankintalistalla juurikin nuo jo pidemmän aikaa.
  Onneksi syntymäpäivä tulossa, ja ehkä mahdollisesti saatan ehdotella kaikille, että kynsiharrastusrahaa kiitos.
  Ainiin ja pitää vielä kiittää ihanasta blogista, joka on ollut osasyyllisenä omaan innostukseeni kynsiharrastusta, ja oman blogin perustamista kohtaan.
  Olen siis pitkään pitänyt omaa crapbook tyylistä päiväkirjaa, ja vasta vastikään siirtynyt bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan, joten blogini on siis hyvin vielä alkutaipaleella. kurkatkaa jos kiinostaa :)
  http://chillipippur.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Toivottavasti saisit kynsiharrastusrahaa synttäreillä!

   Poista
 6. Vau, tosi hianot kynnet!:) Itselläni on nuo Pueenin laatat, ja luulin että sinun kynnet on tehty samoilla laatoilla, eli hyvin onnistuneet:D Ja rakastan tuota väriyhdistelmää .__.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, hyvä että mun sovellukset toimi siis! ;D

   Poista
 7. TAAS kerran niin ihanat kynnet!! :D Mut mitä päällyslakkaa sinä muuten käytät kun sulla on aina niin siistin näkönen toi päällyslakkakerros? Tai onko jotain päällyslakkaa mitä suosittelisit kun en oo oikein löytäny mitään erityisen hyvää päällyslakkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Seche Vite on tällä hetkellä käytössä päällyslakkana ja tykkään siitä kovasti.

   Poista
  2. Okei, voisin koittaa sitä. Mistä muuten ostat/tilaat Seche Viteä, onko sitä saatavilla suomessa? :)

   Poista
  3. Anonyymi: Ainakin KICKS-liikkeistä saa Seche Viteä ja monesta kynsiliikkeestä muuten saa tilattua :)

   Poista
  4. ^^ Saitkin jo vastauksen, elikkä juuikin esmes Kicksistä voi ostaa tai jos tilailee niin esmes CesarsShopista saa kanssa. :)

   Poista
 8. Nää on kyllä niin WOAAAAH, upeat! <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)