sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Timanttisormus kynnellä

Nyt vuorossa kynnet, joihin sain inspiksen OPI:n Youtube-tutoista. OPI:lla on kanavallaan Bling Ring -mani sekä Ice Angel -mani ja yhdistin nämä tutot ja tein kynnelle timanttisormuksen.


#trendikynnet #teetrendia

Kynsillä:

OPI - Innie Minnie Mighty Bow (punainen, saatu)
OPI - I Snow You Love Me (glitter, saatu)

Jos mietitte, että tahdotteko hankkia tuon I Snow You Love Me:n, niin vastaan teidän puolesta: tahdotte! Jos käytätte koristeluissa joskus strasseja, tahdotte tuon ihan varmasti. Tuo pyöreä, hologramminen glitter onkin minusta parhaimmillaan, kun sitä käyttää strassien tapaan, eikä koko kynnelle, kuten glitterlakkoja yleensä käytetään. Tämä on ehdottomasti ja tippaakaan liioittelematta yksi kauneimmista glittereistä, joita omistan ja sen nimi onkin kyllä sen suhteen tosi kuvaava.

Punainen Innie Minnie ei laadultaan kalpene yhtään glitterin rinnalla. Levittyi ihan niinkuin unelma ja peitti hyvin, koska mulla on usein ongelmia punaisten lakkojen peittävyyden kanssa. Punaisia lakkoja mulla on varmaan suhteessa kokoelman kokooni kaikken vähiten, koska mulla vaan on sen verran harjaantumaton värisilmä näiden punaisten kanssa, että en nää niin isoja eroja punaisten sävyissä.

#trendikynnet #teetrendia

Kuka muu ihastui I Snow You Love Me? lakkaan? :) Tykkäättekö kynsistä?


32 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo I snow you love me! Olen harkinnutkin sen ostamista. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, miten ihana on tuo i snow you love me lakka, meni heti kynsilakka ostoslistalle!! :D Ja noi kynnetkii on kyllä tosi hienot! Mut kovettaako ja lohkeiluttaako sulla glitter lakat kynttä? Mulla nimittäin aina alkaa lohkeilemaan kynnet kun laitan sellasta lakkaa.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni! ;D Hmm, en oo kyllä huomannu tommosta, ompas outo juttu. :o Voisko se liittyä siihen jos glitterit lähtee kynsiltä pois esim. jos niitä on paksusti, joten kynsi jää paljaaksi ja täten lohkeilee helpommin?

      Poista
    2. Nii voi olla, pitää testailla jotakii eri tapoja tai jotain seuraavalla kerralla kun laitan glitter lakkaa. :D

      Poista
  3. Pohdin kyseisen lakan hankkimista ja eilen illalla sitten lähti tilaukseen. Hauskaa, että heti perään sitten postailit lakalle tehdyt kynnet, tuollainen käyttötapa ei käynytkään mielessä! Ja varsinkin kun olen kova napsuttelemaan kaikki kynnen koristeet (strassit, fimot..) irti niin kyseinen lakka on kyllä pelastus! :D Jännä muuten myös miten Innie Minnie -lakasta näkyy jo ensimmäisestä kuvasta, että jaahas, kyseessä on varmasti laadukas yksilö :) Ja ainiin, maratonkommentin lopuksi: Ihanat kynnet! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, joo tää on pelastus jos ei kestä ulkonevia koristeita! Kiitos paljon. :)

      Poista
  4. Tajuttoman kauniit kynnet.

    VastaaPoista
  5. Oon kirjottanut Mutulle joululahjalistaan I Snow You Love Me:n, ja joo. Kyllä mä sen haluan! Ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se hankkii sen! ;D Sä tarvit tän!

      Poista
  6. Pakkohan munkin on toi lakka hankkia ja tää lakkaus saa multa täyden 10 +!!

    VastaaPoista
  7. OiWAU! Äärettömän kaunis lakkaus, kerrassaan! Tuo timanttirivi kruunaa niin upeasti. Näissä kynsissä on just sopivasti kaikkea ja mitään, hienoa työtä :).

    VastaaPoista
  8. Superihanat! Harvoin näin simppelillä ja/tai punaisella saa aikaan tällaista "wau"'efektiä heti ensinäkemältä, mutta nämä aiheutti kyllä juurikin sellaisen. :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan yksinkertaiset ja tyylikkäät kynnet :)

    VastaaPoista
  10. Olin pakotettu tilaamaan I Snow You Love Me:n vaikka ekaks olin ihan että yhhhhyyy mutta nyt olen nähnyt tällaisia kivoja tapoja käyttää sitä, niin pakkohan se oli laittaa tulemaan:) Nää on kyllä todella kauniit kynnet kaikessa yksinkertaisuudessaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ei tosiaan ihan perinteinen koko lakkauksen päälle käytettävä glitter, mutta just siks niin kiva strassien korvike. ;D

      Poista
  11. WAU! :) Jotain uutta ja aivan super kaunista kynsirintamalla, wautsi wau, innostuin! :) Tosi kauniit :)

    VastaaPoista
  12. Oi että miten kauniit! I snow you love me on pakko saada :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, se on kyllä niin ihana! :)

      Poista
  13. Niin kaunista! Voi elämä, ihana tuo kynsisormus <3____<3

    Mulla on tuo ISYL ja se on pelkästään pullossa yksi vangitsevimmista lakoista mitä minulla on koskaan ollut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos kovasti! Totta, sitä vois katella ihan vaan pullossakin. ;D

      Poista
  14. Viime viikolla juuri sain I Snow You Love Me:n, oli kyllä yksi kokoelman upeimmista lakoista ja pakko testata noin käytettynä (koska epäröin kuinka glittereitä saisi tasaisesti kynnelle ilman jäätävän paksua lakkakerrosta), kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, kantsii testata joo tällätavalla poimimalla paremmin! :)

      Poista
  15. Ihanan "diiva" maiset kynnet !! Ihana myös tuo lakka !! : )

    VastaaPoista
  16. Kun näin tämän, menin suoraan klikkailemaan ostoskoriin I Snow You Love Me:n (mun ei todellakaan pitänyt tätä lakkaa tuosta kokoelmasta hankkia laisinkaan, monta muuta ostin kyllä) ja näin mulle ei ole koskaan käynyt :D Enkä edes liian usein käytä strasseja enää, haha. Mutta tuo nimetön on nin magee, että tolleen ehdottomasti testaan tätä, kunhan lakka kotiutuu, niin kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, toivottavasti ihastut ISYLM:hen yhtä paljon kuin minä! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)