perjantai 29. marraskuuta 2013

Lunta tulvillaan

Kun tein nää kynnet, niin oli oikeasti lunta maassakin, toisin kuin nyt. Sain Zoyan maahantuojalta pari haluamaani Zenith -kokoelman lakkaa testiin ja toinen niistä on tämänpäivän kynsissä käytetty sininen Dream.Kynsillä:

Zoya - Dream (sininen, saatu)
China Glaze - White Out (valkoinen)
Orly - Rocker Chic (glitter)
+ niitit (saatuja)


Kissaa voidaan kiittää siitä, että Dream-raukasta on palanen pohjasta irti. Romeo oli lempileluaan onkiessaan tiputtanut tämän lakan pöydältä alas muiden lakkojen kanssa.. Onneksi ei pahemmin käynyt!

Dream on kaunis, valaistuksesta riippuen kirkas tai luonnonvalossa hieman tummempi sininen, jossa on runsaasti tuollaista scattered-holoefektin antavaa holohippua. Pahaa teki melkein peittää tätä koristeluilla, mutta kun musta nuo koristelut sopi jotenkin nii kivasti tähän yötaivasta tai jäämaista pintaa jäljittelevään lakkaan. Töpsöttelin siis valkoista lakkaa kärkiin ja lisäsin hiukka kimmellystä lumelle Orlyn minilakalla. Lopuksi vielä niitit ja valmis.

Dreamista olin unelmoinut jo heti, kun Zenith-kokoelmasta swatcheja näin ja ei tämä kyllä tuottanut livenäkään pettymyksiä. Ohuehko se on, eli vaatii mun mielestä ainakin sen kaksi kerrosta, mieluiten kolme. Lakkaa voi ostaa sähköpostitse Zoyan maahantuojalta 15,50 €/kpl (info@nailcity.fi) taikka sitten täällä listatuilta jälleenmyyjiltä. Kaunis ja uniikki lakka kaikenkaikkiaan, Zoya pliis, voisitko tehdä samanlaista koostumusta olevan lakan esim. kunnon pinkkinä? Tai oikeastaan vaikka ihan kaikissa sateenkaaren väreissä.

Koitin ottaa teille vähän lähikuvaa tuosta koostumuksesta. Niin nätti.Tämmöiset kynnet tänään, mitäs tykkäätte kynsistä tai lakoista? :) Blogissa on käynnissä tällä hetkellä parikin arvontaa, muistakaa osallistua! Tästä Active Beauty Hair & Nails -arvontaan ja tästä folion arvontaan.

18 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet (: Näissä on ihana tunnelma.

  VastaaPoista
 2. Täydelliset talvikynnet! :) Ihan kuin lumituisku iltahämärässä!

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosiaan täydelliset talvikynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää on kyllä talviset! ;D

   Poista
 4. Ihanat, en malta odottaa, että pääsen itse testaamaan tuon Dreamin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, äkkiä kynsille vaan! ;D

   Poista
 5. Aivan ihana tuo Zoyan lakka ja kynnetkin on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on tosi kaunis! :)

   Poista
 6. Vau! nyt vasta löysin tän blogin ja täytyy sanoa että oot ihan mahtava! sun blogistas sain taas monta ideaa miten lakkaan ensi kerralla (: Saanko kysyä että minkä ikänen oot..? Oot tosi taitava, ite harrastan kanssa kynsienlakkausta.. :) ja sit vielä, kuinka monta lakkaa sulla on yhteensä.. Ite ajattelin että mulla on, no.. semi paljon lakkoja vaikka ei niitä kyllä olekkaan kun 60-70 :D joista varmaan 5 on niin kuivia ettei niitä voi ollenkaan käyttää..

  //Tässä tuli taas yksi uusi lukija.. Rupean varmasti seuraamaan päivittäin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! :) Oon 23 vee ja vooi, mäkin muistan, kun mulla oli tuon verran lakkoja ja onhan se paljon, koska ei ehkä keskivertolakkaajalla oo kun ehkä alle 10 lakkaa. ;D

   Poista
 7. Ihanat talviset kynnet:) näyttää jollakin tapaa akryylimaaleilla tehdyiltä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, niin kyllä näyttää vähän joo. ;D

   Poista
 8. Hieno lakkaus, mutta jostain syystä vierastan tuota väriyhdistelmää. En tiedä, johtuuko se siitä, että en miellä sinivalkoista yhtään oman väriseksi, vai siitä, että se tuntuu niin kylmältä nyt lumen keskellä. (Meillä sitä lunta on ihan kunnolla.) Hassua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, mulle tuli heti ku puhuit väriyhdistelmästä mieleen myös, että näähän sopis itsenäisyyspäivällekkin väriensä puolesta. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)