keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Delush Polish - The Mystique -swatchit

Radiohiljaisuus päättyy nyt ja pamautetaan esille Delush Polish -indiemerkin The Mystique -kokoelman swatchit, olkaatten hyvä! Lakat on saatu swatchattavaksi CesarsShopista ja linkit on teidän avuksenne kuvien yhteydessä.

Glamazon, Midas Touch, Pinata Confetti
Opalesque, Luscious Plum, Ocean Sapphire

Kokoelmasta kokonaisuudessaan tuli ajatus, että ihania ja herkullisia kevät-kesävärejä! Lakat ovat koostumukseltaan paksuhkoja, mutta niillä saa silti tehtyä yllättävän ohuita kerroksia. Mun kynsiä kaikki lakat eivät ihan täydellisesti peittäneet, mutta eivät jääneet kyllä häiritsemäänkään, kun nää on tällaisia kivoja glittereitä. Kaikkia lakkoja on kolme kerrosta ja kiiltelevä HK Girl Glisten & Glow -päällyslakka (saatu).


Glamazon

Glamazon on pinkki, isompaa ja pienempää hologlitteriä sisältävä lakka. Nätti ja kimalteleva lakka, eikä tuo hologlitter oo karheaa vaikka kuvassa siltä saattaa vähän näyttääkkin. :)


Midas Touch

Midas Touch on vaaleankeltakultainen frost-shimmer, jossa on mukana lisäksi hologlitteriä ja oranssia isompaa glitteriä. Huutaa mulle hienostuneita juttuja ja tulevaa kesää!


Pinata Confetti

Pinata Confetti on monivärinen glitterpläjäys, joka on tarkoitettu topperiksi ja  kuvassa on cremelakan päällä. Lakassa on enimmäkseen vaaleanviolettiä holoisaa pikkuglitteriä ja erivärisiä isompia hexejä, mutta myös holohohtoisia salmiakkihileitä. Tää huutaa mulle jotain drinkkiä tai jotain karnevaalitouhua. 8)


Opalesque

Opaslesque on siniseen taittava mintunvärinen jellypohjainen glitter, jonka hexit taittavat vaaleankupariin ja lisäksi lakassa on vihreää pienempää glitteriä. Peitti paremmin kuin oletin, mutta ei täydellisesti kolmella kerroksella.

Luscious Plum

Luscious Plum on violetti shimmer, jossa on sinistä hexiä ja salmiakkihilettä sekä hologlitteriä ja muita höttöjä seassa. Tää ei jotenkin tykännyt kuvautua ollenkaan edustavasti, paljon kivempi livenä mun mielestä. :)


Ocean Sapphire

Ocean Sapphire, tuo kesä-meri-kesä-tuujo-meri-lakka! Tätä vois kynsillä tuijottaa vaikka kuinka kauan, sinivihreät glitterlakat vaan vetää mua puoleensa, vaikken sinisen ystävä muuten olekaan. Lakassa on shimmerpohjalla runsaasti iridescentglitteriä, joka loistaa enimmäkseen vaaleanoranssina, vihreänä ja sinisenä.

Jos mun pitäis valita, näistä, niin mun valinnat olisivat: Ocean Sapphire, Pinata Confetti ja Glamazon. :)

Miltäs näyttää lakat? :) Onko kesäkesää?

24 kommenttia:

 1. Oi tuo Ocean sapphire ! Mulla on ihan sama juttu, en pahemmin pidä sinisestä, mutta lakoissa, varsinkin glittereissä ne vetää puoleensa :D

  VastaaPoista
 2. Opalesque -sävyä varmaan löytyy jonkun merenneidon kynsiltä ;)

  VastaaPoista
 3. Opalesque on todella kaunis, samoin tuo sininen Ocean Sapphire. Tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläri että joku Liisa tykkää sinisestä. ;)

   Poista
 4. Ihanan näköisiä lakkoja ovat jokainen!:) Mutta tuli tuossa mieleen ja ajattelin tässä samassa kysyä, että kun monesti on ollut mainintaa ja myös oot tehnyt "aklyyri kynnet" , niin onks ne aklyyrimaalit ihan vaan tavallisia aklyyrimaaleja joita saa esim askartelu liikkeistä ja joilla maalataan ns. "tauluja" vai onko erikseen jotain kynsille tarkoitettuja aklyyrimaaleja? Oon pohtinut tuota kauan ja nyt kysyn vihdoin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun akryylimaalikynnet on tehty Oumaxi-akryylimaaleilla, jotka ovat kynsille tarkoitetut maalit. :) En osaa sanoa, voiko tauluakryyleja käyttää tai miten hyvin ne toimivat, riippuu merkistä varmastikin myös. Omat maalini olen saanut Cesarsilta, www.cesasshop.fi :)

   Poista
 5. Eijeijeijei! Nuo siniset lakat.. Mä oon taas liian rakastunut. Olisi vaa helpompaa olla seuraamatta blogeja ja käymättä kaupassa niin ei tulisi harmituksia. Tietääpähän taas mihin rahat menee kun jää vähänkin ylimääräistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, tuttu tunne, blogit aiheuttaa yllättäviä ostotarpeita! ;D

   Poista
 6. Kesä, oi, kesä! Tuo Pinata on niin herrrrkullinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kiva, tykkään noista sekalaisglittereistä kovasti. 8)

   Poista
 7. wau, kaikki aivan ihania<3 eniten mun silmää miellyytti Glamazon, Opalesque ja Ocean Sapphire. mun on ehkä pakko kotiuttaa joku niistä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, ihania ovat kyllä! ;D

   Poista
 8. Oih mitä kesälakkoja! Suosikeiksini nousivat samat kuin sinulla :>

  VastaaPoista
 9. Ocean Sapphiresta tuli heti meri ja sukeltaminen mieleen. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)