perjantai 21. maaliskuuta 2014

Jääkarhuja kello kolmessa

Tämänpäiväisissä kynsissä ei ole jääkarhuja, ei karhuja, eikä edes nalleja. Syy, miksi postauksen otsikko on mitä on, on taas ihanassa Kynsikoristelujen & Kynsikirpan privaatissa YP-chatissamme.


Kynsillä:

IsaDora - Halo (vihertävä shimmer, saatu)
+ leimaukset Shine Ur Nails I-laatta, leimauksissa Konad Special Polish White & Pastel Green (saatuja)
+ swarovskin kristallit


Laitoin kynsille IsaDoran Haloa, joka muistutti vihreytensä tähden mua jostain tosi tutusta asiasta. Meni hetken, ennenkuin tajusin että piru, Fazerin Parhain -karkkipussin jääkarhukarkit ovat tuontyyppisiä! Karkit, joissa lukee Island, mutta ovat nimeltään Islanti (???) ovat vihertävän värisiä päärynänamuja. Tästähän se ongelma sitten alkoikin. Jääkarhuja ei ole kuulemma Islannissa, vaikka mä näin järkeilin tämän karkkiasian tiimoilta, joten mä hämäännyin aivan täysin. Myönnettävä on, etteivät ihanien Miljan  ja Liisan yritykset selittää jääkarhujen sijaintia kyllä valottaneet mulle ihan hirveästi tätä skenaarioita. Siinä meni vallan Grönlannit ja kaikki muutkin saaret sekaisinsa, kun iskettiin viisaat päämme yhteen. Päädyttiin siihen, että ainakaan Suomessa ei vielä toistaiseksi oo jääkarhuja tavattu. Jossain niitä kuitenkin on oltava.

Totesin myös leimauslaatoista karhuja kiivaasti näitä kynsiä varten etsiessäni, etteivät leimauslaattasuunnittelijat tosiaan vissiinkään ole aivan tietoisia karhujen syvimmästä olemuksesta ja ulkonäöstä. Löysin nimittäin leimauslaatoistani ainoastaan 1. Kruunupäisiä karhuja 2. Karhuja, joilla on hame (???) 3. Karhuja, jotka pitelevät sydäntä. Juuh. Mä en tiedä, missäpäin näitä laattoja suunnitellaan, mutta ei löytynyt ihan katu-uskottavaa karhua the real jääkarhukynsiin, joten päädyin aivan johonkin muuhun, joka ei muistuta mua tippaakaan karhuista, nimittäin koukeroihin.
Olisittekohan te jotain ehkä halunneet tietää näistä kynsistäkin jääkarhujen sijainnin sijaan? Tosiaan, alle pistin aavistuksen läpikuultavaksi jääneen IsaDoran shimmerisen vihertävän Halon ja sen päälle tein sitten kaksivärisesti koukeroleimat.Laitoin siis kahta eri leimauslakkaa samaan kuvioon laatalle ja vedin siten, etteivät värit sekoitu toisiinsa. :) Vielä pieni silaus muutamalla pikkuruisella swarovskilla ja done! Tykkään kovasti näistä IsaDoran Ray Of Light -uutuuslakoista, nää on tehty just tämmöisiin hemppistely(jääkarhu)kynsiin. :) Sisko sanoi, että nää kävis vaikka hääkynsistä ja kieltämättä vähän semmoinen fiilis näistä kyllä tuli.

Missä niitä jääkarhuja oikeasti majailee eiku siis mitä tykkäätte kynsistä, millaiset fiilikset nää tuo teille? :)

28 kommenttia:

 1. Kiva, nyt rupes tekeen mieli niita karkkeja :D Natit kynnet, ite tein tossa viikkoja sit vahan samantyyliset, mut julkasuun tulee vast ens viikolla. Mua ei jostain syysta sytyttany noi Isadoran lakat ollenkaan, mutta tiedan et moni niista tykkas paljon :)

  VastaaPoista
 2. Niitä jääkarhuja on yhä siellä Grönlannissa, Kanadan arktisilla alueilla ym :D Nyt SKARPPAA NAINEN! :D
  (kaikella rakkaudella! mun jääkarhukarkit on matkalla kotiin :3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD Noku!! Jeij! Mä meinasin eka kuvausrekvisiitaksi, mutta unohdin tehokkaasti..

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet ♥ Fazerin parhaissa oli pääasiasas kökköjä karkkeja, mutta noi jääkarhukarkit ja KissKissit oli hyviä :D

  Ja: jääkarhuja elää Venäjän pohjoisosissa, Länsi- ja Pohjois-Alaskassa, Kanadan arktisilla alueilla, Grönlannissa, Huippuvuorilla ja Pohjois-Siperiassa. Suomessa vain Ranuan eläinpuistossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mä en tarkalleen muista miltä nuo jääkarhut ees maistuu, mutta muistaakseni hyvältä. 8) Hahha ja kiitos, taas opittiin jotain lisää. ;D

   Poista
 4. Ainakin Ranzo-jääkarhu asustelee Ranuan eläintarhassa ^^ Valtavan suloinen otus oli silloin pikkuruisena ü
  Ja jääkarhukarkit on hyviä, mutta eivät taida silti voittaa niitä kissakarkkeja samaisessa pussissa :p

  Ja hääkynnet tuli täälläkin mieleen näistä, varsinkin jos ne on talvella ja väriteeman yksi väri on minttu ;D Ei mutta tosi hempeät ja ihanat ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne kisukarkitkin on muistaakseni hyviä! Ei oo tullu ostettua tätä pussia kyllä aikoihin aikoihin. :o Kiitos paljon!

   Poista
 5. Ajattelin nämä nähdessäni myös häitä! Tosi kauniit. :)

  VastaaPoista
 6. Tshahahaa!! Tää oli kyl niin hyvä keskustelu :'DD Mä vien sut Ranuan Zoohon kattomaan jääkarhuja! Ja tuli Jonnan kommentista mieleen kans, että nää on kyl vähän hääkarhu... wait what, hääkynnet :) :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, sai repeillä huolella taas teidän kanssa ku jotkut yritti vetää välillä mua höplästä aivan 6-0. 8D Joojoo eläintarhaan! Hääkarh.. eeehm jääkarhusta on moneksi. ;)

   Poista
  2. Olet helposti vedätettävissä ;D Mennään yhdessä karhuilemaan! Karhupuvut päälle!

   Poista
 7. Hyr kali kali. Ihanan jäiset kynnet..

  VastaaPoista
 8. Ihanan sekava postaus!
  Oivoi, tuli myös ikävä edesmennyttä isomummia, jolla oli aina noita karkkeja meille lapsille jemmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhi, joskus pitää olla sekava. 8DD Voooi, ihana mummo. :)

   Poista
 9. Hih, tossa alla lukee, että "asialliset kommentit tervetulleita", mut miten voi kirjottaa asiallista kommenttia noin hämärään postaukseen? :D Ihana teksti ja ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää postaus itsessään oli jotenki epäasiallinen kyllä, hahah. :D Kiitos!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)