lauantai 8. maaliskuuta 2014

Jotain uutta, vanhaa ja vinkattua sinistä

Pahoittelen blogihiljaisuutta, mutta yksi lahopää unohti lomavierailun ajaksi muistikortin JA siistimissiveltimen joukosta pois, joten en saanut tehtyä, enkä kuvattua kynsiä! :D Paitsi Instaan sain otettua puhelinkuvaa yhdestä kivasta lakkayhdistelmästä. Nyt ollaan taas back in business ja kattokaa mitä herkkuja mulle on tullut testattavaksi sillä aikaa! 

Voin kertoa, että pikkuisen suu loksahti auki taasen näiden herkkujen äärellä.
Sally Hansenin Satin Glam -kokoelman sain maahantuojalta testiin, whii! Nyt tämän kevään juttu tuntuu olevan tuo satiinimainen mattapinta, jota esim. OPI nimittää nimellä Suede. :) Semmoinen kimmeltävä mattapinta, nää on herkkuja, odottakaapas kun näette kynsillä!

Toinen merkki, jota kuva on pullollaan onkin indieherkku Delush Polish ja nämä lakat on saatu CesarsShopista testiin. Lakat ovat nyt tulleet uutuutena Cesarsille ja siellä on monen monta muutakin kokoelmaa näiden mun saamien The Mystique  ja Downtown A-List kokoelmien lisäksi. Mä todennäköisesti kuvaan nää lakat kahteen eri postaukseen kokoelmittain. :) Ihania spesiaaliglittereitä. 8]

Tää oli se postauksen "uutta" -osuus, sitten ne postauksen kynnet! Olin taas toivottomassa tilassa ja pyysin värivinkkiä kynsiin ja sinistähän sitä pyydettiin ja tässäpä olisi pitkästä aikaa rehellisen sinistä.
Kynsillä:

Seppälä Matt - Midnight (mattasininen, saatu)
Maybelline  - Shooting Stars (jellyglitter, saatu)
Tässä se postauksen "vanhaa"-osuus. Kaivoin käyttömistä jotain vanhoja testaamattomia ja sieltä löytyi vielä yksi Maybellinen Polka Dots ja Seppälän mattalakka. Toimii muuten mattalakka muutenkin kuin mattana kuten huomaatte, tuo päällysglitter oli niin kiiltävä, että heijastuksiltakaan ei voida välttyä millään. ;D
Midnight on mainio mattalakka, levittyi hyvin, peitti parilla kerroksella täydellisesti eikä ollut ongelmaa raidoittumisessa tai muutakaan. Nää tummemmat Seppälän Nails Matt -lakat on mulla olleet molemmat testaamani tosi hyvälaatuisia, halppislakoiksi tosi päteviä ja suosittelun arvoisia. :)

Tykkään myös tuon Shooting Starsin antamasta syvyysvaikutelmasta, jonka se antaa kynsille. :) Vähä kun glitterleipänen, mutta yhdellä lakalla tehty efekti. Mä en tiedä näiden saatavuudesta enää, nää oli ainakin jossainvaiheessa mielestäni kausilakkoja, mutta jostain on vissiin näitä saanutkin vielä?


Aiheuttiko tuo uutuuskasa teille samanlaista kuolausefektiä kuin allekirjoittaneelle ja tykkäättekö kynsistä? 8]

16 kommenttia:

 1. Kyllä ja kyllä! Huoh, nuo Delushit näyttää niiiiiin hyviltä.

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja oot saanut

  VastaaPoista
 3. Kateus on aamun sana... ;)

  VastaaPoista
 4. Oi onpa syötävän hyvännäköisiä Sally Hansenin lakkoja ♥.♥ Näyttää toi polka dots lakka kymmenen kertaa paremmalta sun kynsillä kun mun, omistan itse saman lakan kokeilin kerran ja poistin sen heti kynsiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mikäs Shooting Starsissa oli vikana. ;D Nuo Sallyt on musta vielä kivempia lakattuna kun pullossa!

   Poista
 5. Paljonko no indiet maksaa, nimittäin voi olla että mun on pakko saada sellasia? Ja tosi kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat olla nuo 14,80 € /pullo. :) Kiitos! ;D

   Poista
 6. Oi, ootpa saanut ihania lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuolausfiilis oli kyllä taattu näiden kanssa. 8)

   Poista
 7. Herkullisen näkösiä lakkoja. 8) Mä just ihailin tässä yks päivä kun P2 julkaisi myöskin satiinimattalakkoja, ne on niin nättejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi! 8] Mulla ei oo P2:selta lakkoja mut oon vähä kyl kuolannu niitä. ;D

   Poista
 8. Piti tulla uudelleen kuolaan nuita lakkojen, Ah! (Oon kateellinen edelleen, hehee)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)