sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Keväisen violetit verkkokynnet -tuto

Nyt ois tutoa vuorossa pitkästä aikaa! :) CesarsShopin uutiskirjettä tilaavat ovatkin näihin kynsiin jo törmänneet ja näistä löytyy tuto myös Cesarsin kynsitutot-osiosta! :) Tää tulikin sopivaan saumaan, kun ootte arvonnassa pyydelleet lisää tutoja, joten olkaatten hyvät!

Näitä tarvitset:Aluslakka : Seche Clear
Violetti lakka : Color Club - Wicker Park
Valkoinen lakka : Essie - Blanc
Hopea glitterlakka : Essie - Set In Stones & Color Club Art Club - Silver Glitter
Päällyslakka : Color Club - 0-60 Speedy Top Coat
+ alustan, palan keittiösientä, Konadin stamperin, scraperin sekä Konad-laatan m57

* tuotteet saatuja

1. Lakkaa kynsille Seche Clear aluslakka, anna kuivua.2. Kastele keittiösienipalaa hieman vedellä, tämä estää sen, että sienestä ei jää palasia kynnelle. Laita alustalle valkoista Essien Blancia ja töpöttele lakkaa sienellä vinoittain hieman yli puoleen väliin kynttä. Aloita töpöttely pienellä määrällä lakkaa ja etene kynnen kärjestä alemmas. Anna kuivua.
3. Ota nyt alustalle lilaa Color Clubin Wicker Parkia ja töpöttele kynsien kärkeen sitä. Anna kuivua.
4. Tässä välissä voit laittaa halutessasi Color Club 0-60 Speedy päällyslakan, joka antaa tasaisen pinnan leimauksia varten. Anna kuivua.
5. Leimaa kynsien kärkeen verkkokuvio Konad-laatasta m57 käyttäen leimauslakkana Essien Blancia. Tällöin leimaustuloksesta tulee sopivan hillitty, eikä se erotu liikaa. Jos haluat erottuvamman leimauksen, käytä leimaukseen Konad Special Polish Whiteä.
6. Töpöttele valkoisen ja violetin lakkakohdan rajalle ja nousevasti kynnen kärkeen oikealle suoraan siveltimen avulla Essien Set In Stonesia sekä Color Clubin Art Club - Silver Glitteriä. Anna kuivua hetki, kuivumisen aikana voit siistiä kynsinauhat ja kynnen ympärykset siveltimen, pumpulipuikon ja kynsilakanpoistoaineen avulla. Lisää lopuksi vielä Color Club 0-60 Speedy päällyslakka.
Valmista tuli!
Pst! Huomenna loppuu arvonta, muistakaa osallistua! :)

33 kommenttia:

 1. Wau, tosi hienot! ♥

  VastaaPoista
 2. Hurmaavat kynnet, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Jälleen kerran niin kauniit <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kynnet <3 Pakko kokeilla tehdä omiin kätösiin joskus tommoset on kyl niin somat. Ja pitää kyl olla kaikki sormet ja varpaat ristissä jos kävis itellä nii hyvä tuuri et sais ton ison arvontapotin! Oot tosi reilu kun noita annat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kokeile ihmeessä! ;)

   Poista
 5. Ihastuttavat! :) Kokeiluun menee! ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana ja kiitos tästä, aina silloin tällöin tulee miettineeksi, miten kynnet syntyvät, kun itse en niin ole perehtynyt erilaisiin tekniikoihin kynsien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ja oleppas hyvä, toivottavasti tästä on apua! ;D

   Poista
 7. Ihanan yksinkertaiset ja kauniit <3

  VastaaPoista
 8. Toimiiko tuo sienen kastelu, jos käyttää esim. meikkisientä? itsellä sellainen käytössä ja se on ärsyttävää, kun siitä jää niitä palasia kynnelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ajattelisin että toimii meikkisienenkin kanssa! :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Täytyypi testata. :) harmillista vain, kun itellä on niin lyhyet ja hauraat kynnet,että niissä ei mikään erikoisuus näytä miltään.. =/ Aloin syömään piimaxia, keratiinia ja nyt kalkkiakin, jos tästä tehokuurista ois jotain hyötyä. Jos vaikka joskus saisin haaveilemani vahvat ja pitkät kynnet. Onko sulla antaa vinkkejä pitkiin ja vahvoihin kynsiin, toimiiko nuo kynnenvahvistajalakat? Sulla on ihanan pitkät kynnet ja ilmeisesti vahvatkin, ainakin kuvissa näyttää siltä. Mikä on salaisuutesi? ;)

   Poista
  4. Hmm, mun suurin salaisuus on varmaan hyvät kynsigeenit, mutta toki voin pari vinkkiä antaa. 1. Älä käytä kynsiä koskaan työkaluina. 2. Välttele vedellä lotraamista, vesi on myrkkyä kynsille. 3. Rasvaa käsiä ja öljyä kynsiä päivittäin 4. Jokin juurikin Piimax tms. kuuri voi olla tukena tälle kaikelle ja tietenkin monipuolinen ruokavalio. :)

   Poista
  5. Ja vielä yksi! Pidä kynsillä aina kynsilakkaa, edes väritöntä jos vaan työt yms. sen sallii. Kynsilakka suojaa kynttä fyysiselta rasitukselta. :)

   Poista
  6. Kiitti vinkeistä! Tarvis tota öljyämistä kyllä enemmän harrastaa, rasvattua tulee moneenkin kertaan päivässä. =)

   Poista
 9. Ja siis tykkään kynsistä! =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! ;D

   Poista
 10. You make it look so easy, but it is not :) Gorgeous design!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa tosiaan nähdä miten nuo kynnet syntyvät :) söpöt ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivottavasti tutosta oli apua! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)