maanantai 3. maaliskuuta 2014

Jättilukijapalkinnon voittaja + palautepurkua

Tänään päättyi 2300 lukijan arvonta, kiitos kaikille osallistuneille! Osallistumisia tuli lähemmäs 500 kappaletta, hui! Palkinto taisi siis olla mieluisa. :) Voisin miettiä kierrätyshenkisiä arvontoja useamminkin, kun ne tuntuvat saavan aina hyvän vastaanoton.

Kun kuitenkin teitä palkinnon voittaja kiinnostaa eniten, niin paljastetaan se ensin. ;) Tämä kasa menee seuraavalle onnekkaalle henkilölle..Rosa L! :) 

Otan suhun nyt yhteyttä sähköpostitse ja sulla on viikko aikaa vastailla tai palkinto arvotaan jollekulle toiselle.

Antamastanne palautteesta sen verran, että oli suuri helpotus huomata, että olitte mun kanssa oikeastaan kaikki samoilla linjoilla sekä blogini plussista että miinuksista. :) Oon itse esim. täysin samoilla linjoilla blogin ulkoasun muutoksen kanssa ja banneri mulla on ollutkin keskeneräisenä jo kauan aikaa. Näihin on tulossa siis muutosta tässä kevään aikana.

Tutoja toivoitte enemmän ja ne ovat mun viha-rakkaussuhde, kun haluaisin tehdä tutoja, mutta oon kovin laiska toteuttamaan, kun haluaisin niistä täydellisiä. Monet tutot onkin jääneet julkaisematta, kun kuvat ovat epäonnistuneet tms. Yritän skarpata tämän asian kanssa. :)

Kuvista tykkäsitte monet kuitenkin paljon ja se onkin mukava kuulla! Itse löydän aina sanottavaa kuvistani ja tuskin koskaan omasta mielestäni täydelliseen kuvanlaatuun pääsenkään, mutta ainahan sitä voi yrittää. Pääasia kuitenkin, että tunnutte jo nyt pitävän kuvia hyvinä, mahtavaa!

Kissajuttuja toivoitte enemmän ja osa toivoi enemmän asiaa minusta itsestäni. Taasen osa oli vallan tyytyväisiä siihen, että blogini on nimenomaan kynsiblogi, joka ei rönsyile muita aiheita. Olen itsekin mieluumin sillä kannalla, että satunnaisia aiheen vierestä meneviä postauksia lukuunottamatta blogin aihe tulee pysyttelemään tiukasti kynsissä. Jos haluat seurata kynsien lisäksi enemmän Minttua, niin ohjaan seurailemaan Instaani. :) 

Yksi asia josta jopa hieman yllätyin oli se, miten monet jopa toivoivat lisää tuote-esittelypostauksia. Itse olen pelännyt, että niitä olisi jo liikaakin tässä blogissa, mutta ainakaan sellaisia kommentteja ei tainnut tulla. Mahtavaa siis kuulla että näin, koska itse ajattelen ne saamani tuotteet myöskiin jonkinlaiseksi palkinnoksi itselleni siitä, että pyöritän tätä blogia, joten olisi ikävää, jos lukijani ajattelisivat, että en jotenkin ansaitsisi saada mitään tästä hommasta. 

Kiitos vielä kaikille, jaksoitte tosi kivasti kirjoittaa pitkiäkin palautteita vaikkei se ollutkaan vaatimus ja olenkin lukenut niitä hymy huulilla. :) Arvontojen yksi hyvä puoli onkin, kun saa ne hiljaisemmatkin lukijat kertomaan mielipiteensä blogista ja monesti huomaa esim. miten te lukijat muistatte tosi vanhojakin juttuja tai asioita minusta tai blogista. Ihanaa. :')

Toivottavasti jaksatte kuunnella höpinöitäni jatkossakin, yritän pitää laadun vähintäänkin samanlaisena ja toki parannella sieltä täältä niitä isoimpia korjauskohteita. ;D

10 kommenttia:

 1. Kaipailisin tekstuurilakoista lisää kirjoituksia, esimerkiksi miten ne poistetaan, kuivumista tms?

  blogini on http://www.allandstillnothing.blogspot.fi/ , olisi kiva jos saisin pari lukijaa kun niitä ei vielä ole.. Samoin kommentteja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan toteutukseen tuo tekstuurilakkapostaus, vaikka eipä niiden kanssa sinänsä oo muuta eroa kuin että niiden päälle vain ei laiteta päällyslakkaa. :)

   Poista
 2. Miten saat kynnet kuivumaan ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohuet kerrokset lakkaa ja antaa kuivaa kerrosten välillä ja päälle lopuksi pikakuivattava päällyslakka. :)

   Poista
  2. Mistä saa sitä pikakuivattavaa lakkaa ? :)

   Poista
  3. Esim. tämä on mun suosikki ja tämäkin on hyvä, hieman edullisempi vaihtoehto. :)

   Poista
 3. Pikakuivattavista lakoista puheen ollen laitetaanko niitä märän kynsilakan päälle ja eiks se lakka sit leviä 0.0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aivan märän lakan päälle, semmoisen puolikuivan. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)