maanantai 4. tammikuuta 2016

Herkkä lintupuutarha

Palaillaan taas vähän kynsissä taaksepäin ja laitetaan julkaisuun syksyltä yhdet siirtokuvakynnet.
Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Wild & Mild - Feel My Soul (viininpunainen shimmer, saatu)
+ MILV-siirtokuvat


I love me -messuilta tuli hamstrattua siirtokuvia ja tässä niistä yhdet. Näitä kyseisiä MILV-arkkeja saa myös Cesarsilta tämän linkin takaa. Toistaiseksi MILVIT on parhaimpia ja monipuolisimpia siirtokuvia, joihin olen itse törmännyt ja hintaakin tosiaan vaan sen 1,50 euroa arkilta, not bad.

Näissä kynsissä on testissä viininpunainen shimmer Wild & Mildiltä, nimeltään Feel My Soul. Lakka on Gel Effect -sarjaa, elikkäs pitäisi olla erityisen kiiltävä lopputulokseltaan. Kyllähän tää kiilsikin, mutta en tiedä, onko lakka nyt niin kauhean erityinen. Ehkä sellaiset lakkaajat, jotka eivät käytä päällyslakkoja, huomaavat helpommin eron kiillossa. Itsellä kuitenkin aina vakiona käytössä kiiltävät pikakuivattavat päällyslakat, jotka antavat sen kiillon. Lakka oli kyllä hyvälaatuinen, olen useimmiten tykännyt Wild & Mildien laadusta kyllä. Ostin näitä lakkoja messuilta viitisen kappaletta lisää, kun oli kiva messutarjous.


Tykkäättekö te MILV-siirtokuvista? Toimiiko tässä lakkauksessa? :3


6 kommenttia:

 1. Toimii ehdottomasti! Aivan ihana lakkaus :) ♥

  VastaaPoista
 2. Milvit on ihan parhaita (: on tullu muutamat hamstrattua laatikkoon ihan vaan jos ne jostain pääsis loppumaan :D ja tosi kiva lakkaus. toimii hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä joo parhaita! Kiitostan! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)