keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Talven pakkashiutaleet

Tänään ois luvassa talviset pakkashiutalekynnet näin sopivaan ajankohtaan. Täällä ainakin nimittäin näyttää mittari mukavasti -25 astetta, eikä ihan kauhean mielellään viitsisi pihalle nokkaansa laittaa. Itseäni ärsyttää tässä Suomen ilmastossa se, että jos pakkasta tulee, niin sitä on tultava sitten vähintään se 25 astetta ja sama helteen kanssa. Ei sais valittaa toisaalta, eikö se oo kivaa, kun on vaihtelua ilmastossakin.

Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Zoya - Dream (sininen holo, saatu)
Vivid Lacquer - We Do The Weird Stuff (moniväriglitter)
+ koristeluissa: China Glaze - Water You Waiting For (sininen glitter)

Kynsien väriteema on sinivalkoinen. Lakkauksessa on tietenkin luottovalkoinen, eli Essencen Wild White Ways ja toisena jo hyväksitodettuna Zoyan Dream, joka on sininen scatteredhololakka. 

Uutena näissä kynsissä on indiemerkki Vivid Lacquerin We Do The Weird Stuff. Lakassa on sinisiä, punaisia, mustia ja hopeisia hexejä, mutta voi itku. Lakan pohja oli glittereistä johtuen värjääntynyt kellertäväksi ja huomasin tämän vasta, kun pistin lakan kynsille. Ei kiva homma ollenkaan, vaikka onhan lakalla jo pari vuotta ikääkin. 

Koristelut halusin tehdä vain yhteen kynteen tuollaiseksi hiutalemaiseksi. Hiutaleen värkkäilin China Glazen Water You Waiting For -glitterlakalla, tää lakka oli kyllä jankkiintunut aika pahasti, oli tosi haastavaa saada tehtyä sillä mitään järkevää. Siinä mielessä ihan onnistuneet kynnet kyllä, kun lakat toi odottamattomia ylläreitä matkaan.

Miltäs kynnet näyttää, iskeekö nää kunnon pakkaset teihin vai joko siellä kesää odotellaan? :)


8 kommenttia:

 1. Oih tosi ihanat! Mää tykkään jos on lunta ja pakkasta Mut kylmää sais olla hillitysti.. Kesällä taas saa ja pitääki olla niin kuuma ku voi, mää en valita siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 No juu, kyllä sais munki puolesta lunta etenki olla ja pakkastaki vähä, mut tää 25 on jo aivan liikaa. Ja mulle taas ei toi helle sovi kun palan niin herkästi ja tulee huono olo. ;D

   Poista
 2. Onpa hyytävän ihanat kynnet! Näistä kyllä välittyy talven kauneus, vaikka en erityinen pakkasen ystävä tosiaan olekaan :) Upeasti tuo hiutale muuten on onnistunut, vaikka teitkin sen jankkiintuneella glitterlakalla - vau! :D ♥

  VastaaPoista
 3. The blue polish is wonderful and the whole mani is nice!

  VastaaPoista
 4. Mä tykästyin tuohon glitteriin! =)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)