maanantai 25. tammikuuta 2016

Kuvavaraston purku

Lätkäistään tähän nyt muutamat kynnet, joiden kuviin en ollut tyytyväinen tai jotka kynnet itsessään olivat vähän meh, tylsiä tai vähän epäonnistuneita. Päästään sitten julkaisemaan noita uusia ja kivempia kynsiä! Mä en uskalla edes sanoa, miltä ajalta nää vanhimmat lakkaukset on, varmaan vajaan vuoden takaa oikeasti. Nyt ne siivotaan pois tai siis teille näkyville, mutta pois mun kansiosta kiusaamasta!
Kynsillä:

Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 117 (glitter)
+ leimauksissa: Barry M - Gold Foil & MoYou London - Fashionista 07


Tuo Jolly Jewelsien glitterraukka on ollut käyttämättömissä varmaan vuosia.. Mikähän vuosi se nyt oli kun nää JJ:t oli nosteessa. Ehkä 2013? No sieltä suosta tää lakka nyt nostettiin lakkauksiin. Jostain syystä ainut kuva, joka näistä lakkauksista on, on tätä laatua. 

Kynsillä:

Misa - Phazers On Stunning (vihreä duohcrome)
Sinful Colors - Gold Medal (kultainen metallic, saatu)
Orly - Groupie (kultahologlitter, saatu)
+ koristeluissa: Color Club Art Club - Gold Glitter  

Ylläolevissa lakkauksissa on käytetty pariakin käyttämätöntä lakkaa. Toinen niistä on myöskin hävyttömän kauan käyttämättömissä ollut Misan Phazers On Stunning, joka on vihreä duochrome. Tää on ihan mielettömän kaunis lakka, en tiedä, miksi se ei ole päässyt kynsille aiemmin? Ehkä se on jotenkin ollut hankala yhdistettävä. Olihan tää kyllä tosi ohut lakkakin. 

Toinen käyttämätön lakkauksissa oli Orlyn Groupie. Tää on glittertopper selkeästi, sillä tää on nini ohut, mutta tässä on silti tuollainen kultaiseen vivahtava pohjaväri. En kyllä oikein keksi, millaisessa lakkauksessa tää pääsisi parhaiten oikeuksiinsa, vaikka tämän hologlitter nättiä onkin.

Näissä käytössä olleen Color Clubin kultaglitterrajauslakan heitin kyllä pois heti tän lakkauksen jälkeen. Lakka oli jankkiintunut pahasti. Hankalaa vissiin löytää kunnollisia glitterisiä nail art lakkoja. :/ Yritin (huom yritin) tehdä söpöjä tiikeriraitoja, mutta tää glitter päätti että niistä tulee tommosia palkkeja ympäri kynttä. Ei. 
Kynsillä: 

Delush Polish - Mary Quite Contrary (harmaa glitter)
Zoya - Leah (beigeruskea mattalakka, saatu)
Zoya - Tove (harmaa mattalakka, saatu)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen nail art lakka) 


Näissä kynsissä oli harmaa fiilis, mutta jotenkin lopputulos on meh. Liian harmaa ja tylsä, noilla lakoilla ois eri tavalla yhdistettynä saanut jotain paljon mielenkiintoisempaa aikaiseksi. 


Kynsillä:

Peggy Sage - Alice (lila shimmer, saatu)
+ leimauksissa: China Glaze - Harmony & MoYou London - Literature 02


Nää kynnet oli sillee ihan kivat kyllä, pohjalla oleva Alice on nätti sinivioletti shimmer. Päälle leimailin MoYoun Romeo & Juliet-laatalta tekstikuviota. Simppelit ja nätskät, mutta ei sinänsä mitään erityistä näissä. Mieli keveni heti neljän lakkauksen verran, huh! Itse en niinkään postauksen kynsistä välittänyt, mutta löytyikö teidän mielestä näistä kivoja lakkauksia? :)


4 kommenttia:

 1. Minusta nuo on ihan sika kivat nuo kultaraitaset kynnet! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäilet! ;3

   Poista
 2. Romeot on mun suosikit näistä :) Vitsit kun mulle on iskenyt joku väriähky, ei mikään väri tunnu hyvältä ajatukselta. Ei sitä nudeakaan jaksa loputtomiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romeot oli ihan näpsäkät kyllä! Voi ei, mikä sua vaivaa, äkkiä pinkkiä kynsille ja pois värimasennuksesta! ;3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)