perjantai 15. tammikuuta 2016

Matte versus sparkly

Mustavalkoinen, tuo klassisen tyylikäs yhdistelmä kynsissä. Samoin tyylikäs vaikutelma tulee, kun yhdistää kiiltävää ja mattaa. Inspis näihin kynsiin on saatu tästä kuvasta.
Kynsillä:

Wild & Mild - @ Night (satiinimattamusta, saatu)
L'oréal - Top Coat Matte (mattapäällyslakka, saatu)
Flormar - QD01 Snow White (valkoinen creme, saatu)
+ strassit


Tykkäsin näistä kynsistä jostain syystä ihan törkeästi! Jotenkin niin tyylikkäät. Yksinkertainen idea, mutta lopputulos on niin nätskä. Ja olipa kivaa tehdä aksenttimanikyyri! Aina on joku yks villitys päällä, nyt se on toi skittlette, kun yhteen vaiheeseen se oli aksenttimani. Nykyään on aina outoa, lakata kaikki kynnet samalla lakalla, kun on niin tottunut, että yleensä kynsistä löytyy paria eri tyyliä.

Tämän lakkauksen lakkoihin en kyllä ollut niin tyytyväinen. Lakkauksissa oleva satiinimatta on Wild & Mildin @ Night, mutta halusin vieläkin mattaisamman tuloksen, joten laitoin mattapäällyslakan vielä kynsille. Nyt tulos on tarpeeksi mattainen mun makuun. Toisena lakkana lakkauksessa oli Flormarin/KoneHELSINKI-merkin QD01 Snow White. Tää ei kyllä ollut hyvä valkoinen. Ohutta ja kaljuuntui ja raidoittui. En voi suositella. Jos halppisvalkoisen haluatte, niin suosittelen mieluummin Essencen tai Gina Tricotin puoleen kääntymistä. 


Onko teidän mielestä tyylikkäät kynnet, tykkäättekö tästä tyylistä yhdistää kiiltävää ja mattaa? :)

13 kommenttia:

 1. Oooo, nää on toooosi kivat! ♡

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Täytyy minunkin kokeilla yhdistää strasseja mattakynsiin. Jotenkin strassien käyttö on jäänyt, kun en enää osaa yhdistää niitä mihinkään.Saatanpa kokeilla jo tänään jos ehdin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, strassit taas sopii mun mielestä melkein mihin vaan. :3

   Poista
 3. Todella tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
 4. Siis wau! ♥ Ihan mielettömän hyvännäköiset, saatanpa vähän apinoida tätä ideaa :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)