maanantai 18. tammikuuta 2016

Maastokuviollista

Nää kynnet syntyi sillä periaatteella, että eräs ystäväni halusi mun tekevän sille maastokuvioiset kynnet ja päätin vähän harjoitella omille kynsille, jotta osaisin sitten tehdä hänelle.
Kynsillä: 

Faby - Moonwalk (vaaleanvihreä creme, saatu)
Zoya - Jace (vihreä creme, saatu)
Models Own - Mushroom (harmaa creme)
Flormar - 428 (ruskea creme)
L'oréal - Top Coat Matte (mattapäällyslakka, saatu)
Pohjaksi valikoitui Fabyn Moonwalk joka on kyllä täydellisen outo vihreän sävy. Vaalea vihreä, mutta taittaa beigeen. Valitettavasti tämän laatua en kyllä voi kehua, tykkäsi kovasti kaljuuntua, mutta kolmannella kerroksella sain tasaisen tuloksen. 

Kynnet syntyivät siten, että muita värejä otin dotting toolilla alustalta ja muotoilin kynsille tuollaisia hassuja pötkylöitä. Mun mielestä tälläiset kynnet näyttää ehdottomasti parhaimmalta matattuna, joten vielä mattalakka tuli kehiin.

Tää taitaa olla kolmas kerta kun tein maastokuvioiset kynnet, 2011 tein tällaiset kynnet ja 2013 tein myös kynnet, mutta jostain syystä kuvia en saa näkymään enää. Ilmeisesti parin vuoden välein tulee tarve aina tehdä maastokuviokynnet, nimittäin nää tän postauksen kynnet on tehty 2015 vaikka julkaisuun tulivat vasta nyt.

Miltäs kynnet näyttää? :)


6 kommenttia:

 1. On kyllä nätit, tuota pitäis itekki testailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, testaileppas ihmeessä! Helppo tyyli, kun ei tarvi tehdä mitään identtisiä kuvioita, vaan mitä sekavampi, sen parempi. :)

   Poista
 2. Tosi kivat armyt, tykkään, että vaikka on armyt niin nää on musta jotenkin hempeät. :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen armeijakuosi :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)