keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Ocean angels

Nyt lätkäistään näkyville vähän tuoreemmat kynnet. Nää oli musta jotenkin kivat kynnet, vaikka idea on yksinkertainen.

Kynsillä:

Zoya - Remy (sininen shimmer, saatu)
Faby - Tropical Fish (glitter, saatu)
+ leimauksissa MoYou London - Artist 10 & Sinful Colors - Gold Medal (kultainen metallic, saatu)

Kynsien pohjana on Zoyan ihana tummansininen shimmer Remy. Remy peitti mainiosti jo kahdella kerroksella ja tää on kyllä semmonen lakka, joka sitten sotkee siivotessa, joten kannattaa levittää huolella. Tosi pigmenttinen, voisi toimia leimauksessakin mukavasti. Tässä oleva shimmer on tuollaista kultaisen vihertävää, ihan mielettömän ihana lakka kyseessä.

Leimailin MoYoun Artist 10 -buffetlaatasta kynsille enkeleitä sekä ruusuja. Vähän ehkä jää hämärän peittoon tuo pikkurillin ruusukuvio, mutta tykkään kyllä hurjasti noista buffetlaatoista edelleen. Leimaamattomat kynnet saivat glitterkuorrutuksen Fabyn Tropical Fishillä. Tää on aivan ihana kultainen holohexglitterlakka, glitteriä saa halutessaan kunnolla kynsille eikä pelkkää läpinäkyvää pohjalakkaa, joka monissa toppereissa on ongelmana. 


Enkelit ehkä yleensä yhdistetään taivaaseen, mutta mulle tuli näistä kynsistä jostain suustä tosi merellinen fiilis! Se johtuu varmaan tosta syvän sinisestä Remystä, tulee jotenkin melkeinpä kolmiulotteinen vaikutelma tuosta lakasta. Tosi mielenkiintoinen ja jos minä tykkään sinisestä lakasta, niin se on kyllä sitten jotain tämäntyylistä! 


Tykkäättekö te Remystä ja tuliko merellinen fiilis näistä kynsistä? :)


6 kommenttia:

 1. Kääk! Mistä mä löydän vielä Remyn? Mulla on ihan kamala sinisten lakkojen kausi menossa ja tää huutaa mun nimeä :). Todella kauniit lakkaukset ja tasapainoinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, kysyppäs NailCityltä ( info@nailcity.fi ) josko niitä olis heillä vielä. :3

   Poista
 2. Tuli merellinen fiilis. Remy on kyllä upea!

  VastaaPoista
 3. Such a nice combination ♡ I love this mani. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)