maanantai 22. helmikuuta 2016

Bollywood-kynnet

Tänään kynsille on inspiroiduttu Nail It!-lehdestä jälleen kerran. Kynsissä on väriä, kultaa ja kimallusta!





Kynsillä:

Essie - Muchi, Muchi (vaaleanpunainen sheer)
OPI - Chromatic Orange (oranssi crelly, saatu)
Glam Of Sweden - 166 (violetti neon)
Essence - Electriiiiiic (sininen crelly)
Glam Of Sweden - 175 (keltainen neon)
+ niitit
+ kultakoristeet
+ kultafoliopaperi





Ideana kynsissä oli tehdä jokaisesta kynnestä hieman erilainen. Kaikkien kynsien pohjalle pistin ranskislakaksi Essien Muchi, Muchin. Kaikissa kynsissä on käytetty myös tuollaista tosi pehmeää, kultaista foliotyyppistä juttua. Tosi ihanaa koristeluissa! Vaan kovin on hankalahkoa käyttää, kun tuo paperi vaan hajoaa sormiin. Myöskin joka kynteen tunkaisin noita metallisia koristeita ja niittejä.

Pikkurillissä mulla oli kärjessä vinottain OPI:n Chromatic Orangea, joka on yksi Color Paints-kynsilakoista. Tää on tarkoitettu erilaisiin koristelukikkailuihin ja se jääkin hieman läpikuultavaksi, jos koko kynnelle pistää yksinään. Nimettömän koristelin Glam Of Swedenin lilalla neonlakalla. Päätin tehdä sillä ranskiskärjen tollee v:n mallisesti, niin saisi vähän vaihtelua tuohon kynteen myös.

Keskisormen kynnessä on niinikään Glam Of Swedenin keltaista neonlakkaa, jota sudin puoleen väliin kynttä asti ja koristelin sitten. Etusormessa sitten on Essencen sinistä lakkaa, joka oli vähän hassu koostumukseltaan. Odotin, että sieltä tulis peittävä sininen, koska Essencet on yleensä todella peittäviä. Tää Electriiiiiic onkin outo crellytapaus, joka on hyvin kiiltävä, mutta aavistuksen läpikuultava. Tällä lakalla tein ihan perinteisen ranskiskärjen.






Tykkäsin kyllä näistä kynsistä, jotenkin tosi kivat tuli! Näissä on just ehkä se, kun kaikki on vähän erilaisia, mutta yhtenäinen teema on tuo kulta ja nuo koristeet. 


Mitäs te piditte kynsistä? ;3


16 kommenttia:

  1. Tosi hauskat ja toimivat kynnet! Pakko oli tulla tarkemmin lukemaan, että mistä keksit näin hauskan idean kynsille :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti ranskiksista, mutta en ole nyt taas hetkeen tehnyt kun tuntui että toistan niiden kanssa jatkuvasti samoja kaavoja. Tosi kiva vähän erilainen idea tässä ja upea toteutus myös. Pitää ehkä itse apinoida joku vähän tämän kaltainen, kiitos ideasta :)

    VastaaPoista
  3. Wau! Electriiiiiic oli itelle ainakin suuri pettymys, koska se ei ollutkaan creme + haju oli ehkä hirvein ikinä. En tiiä, oliko mulla maanantaikappale, mut ennen en ollu törmänny yhtä pahanhajuiseen lakkaan :D En voinu pitää kynsiä päivää kauempaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! 8) Nyt en muista tuota hajuhommaa enkä pääse tarkistamaankaan omaa pulloa mutta tuo läpikuultavuus harmitti kyllä. 8(

      Poista
  4. Todella todella näyttävät ja kauniit! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat - minusta kivemmin toteutetut kuin nuo Nail It -lehden kynnet. :)

    Hauskoja noi kallopullot, mistä oot hommannut niitä? Lakkojen perusteella ne eivät pelkästään kiinnostaisi mutta jos eivät ole ihan tavattoman hintaisia niin voisi hommata ihan jo vain koristeiksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, nää kallot ostin Ostajan Onni-nimisestä liikkeestä, heillä on myös verkkokauppa: ostajanonni.fi :)

      Poista
  6. Oi miten hassunhauskat! Ihanat värileikit. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)