keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Uptown, Uptown

Nyt tulee aavistuksen syksyiset lakkaukset, mutta kyllä ne ihan sopii mun mielestä tähän talvenkin keskelle.

Kynsillä:

Essence - Beautiful Lies (violetti creme)
Color Club - The Uptown (flakies, saatu)
+ leimauksessa: Sinful Colors - Gold Medal (kultainen metallic, saatu) & Konad m100 (saatu)
+ niitit


Lakkauksen pohjalle laitoin Essencen violetin cremen. Beautiful Liesin, joka oli hyvälaatuinen creme jälleen. Essencen cremeihin uskaltaa kyllä hyvin usein luottaa, ne levittyy hyvin ja peittää samoin. Edelleen jaksan olla täpinä siitä, että Essencejä saa nykyään Suomesta ja niin monesta paikasta! Pitäiskin käydä taas pitkästä aikaa Essence-ostoksilla Minimanissa.  

BL:n päälle laitoin tuota Color Clubin flakiesia, The Uptownia. Tää muistuttaa Nfu Ohin flakiesia 51, eikä näiden eroa kyllä kynnellä jonkun lakan päälle kerrostettuna näekään. Flakieseja en oo käyttänyt hetkeen aikaan, varmaan siksi, kun mulla ei niitä kovin monia ole edes ja käyttämättömissä tää tais olla ainoa. 

Koristeluna mulla oli leimattuna Konadin m100 laatasta tuollaista kukkakuviota. Se ei hirveän hyvin erotu tosta lakkauksen päältä, mutta tuo kuitenkin vähän koristeellisuutta mukaan. Ja tietenkin vähän niittejä myös koristeeksi. 


Toiko tää syksyiset fiilikset teille tämä lakkaus, vai passaako tähän vuodenaikaan? :)

10 kommenttia:

 1. Kauniit ja sopii vuodenaikaan oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista, minustakin ne sopii kyllä! :)

   Poista
 2. CC the uptown on yksi mun lemppareista =)

  VastaaPoista
 3. Uptown on kyllä kaunis! Mullakin on varmaan se. Mun mielestä tosi kivalta näyttää tuolla kultaisen leiman alla. Kyllä näistä syyskynnetkin saisi, mutta sopii ihan hyvin tähänkin vuodenaikaan! =)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)