perjantai 11. maaliskuuta 2016

Pelkistettyä mustaa pitsiä

Kokeilin ekaa kertaa leimailla paljaalle kynnelle, nimittäin pitsileimaa.

Kynsillä:

Konad Special Polish Black & BCN-030 (saatu)


Mun mielestä idea on hauska, jossain Instagramissa näin, että oli leimailtu valkoisella leimauslakalla suoraan paljaalle kynnelle. En saanut jostain syystä mun Konadin valkoista lakkaa yhteistyöhön, joten päätin kokeilla mustalla ja sehän toimi. Ajattelin kokeilla näiden mustan ja valkoisen Konadin lakan jälkeen Essencen vastaavia versioita. Onko teillä kokemusta niistä?

Oon saanu nyt niin tehokkaasti tyhjennettyä julkaisemattomien lakkausten kansiota, että nää oli viimeiset kynnet sieltä! Sitten päästään varmaan aika reaaliaikaisiin kynsiin, katsotaan miten hyvin kykenen tekemään vähintään ne kolmet kynnet viikossa, jotta postaustahti pysyy. Muka nykyään niin kauhean kiire, ettei ehdi syventyä kynsiin.


Mitäs tykkäätte tällaisesta tyylistä, että on leimailtu suoraan kynnelle kuviota? :3

6 kommenttia:

 1. Hei onpa kerrassaan hienot! Oon miettinyt kanssa et pitäis kokeilla nakukynsille leimausta mut en oo vielä koskaan kuitenkaan lähtenyt koklaamaan, mut näistä inspiroituneena pitänee pistää lähiaikoina toteutukseen! :) Toi pitsi on viel ihan nappivalinta näihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että nää inspiroi sua! 8)

   Poista
 2. Kauniit :) Olen itsekin tehnyt nakulakkauksen valkoisilla pitsileimoilla.

  VastaaPoista
 3. Mulla on käytössä Essencen leimauslakat, kun niitä on helposti saatavilla eikä hintakaan päätä huimaa. Valkosesta tykkään enemmän, muttei mustassakaan vikaa ole. Sen oon huomannu, että valkosen kanssa tulee vähemmän reikiä leimoihin, mut oon vielä aika kokematon leimaaja, joten voi johtua leimaajastakin. Tykkään kuitenki molemmista, tänään viimeks ostin uuden mustan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, mäkin ostin nyt ne testiin! Täytyy kattoo miten toi musta käyttäytyy mun käsissä. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)