maanantai 7. maaliskuuta 2016

Vänkyräskittlette

Nyt ois jännän väriyhdistelmän lakkaus vuorossa. Inspis yhdistelmään lähti lakkauksen indieglitteristä, Powder Perfectin Season Of Perpetual Hopesta.
Kynsillä:

CND - Sun Bleached (vaaleankeltainen creme, saatu)
Zoya - Nana (tumma fuksia creme, saatu)
Powder Perfect - Season Of Perpetual Hope (glitter)
+ leimauksessa: Konad m98 & Konad Special Polish Black

Tässä lakkauksessa mulla on käytössä parikin itselleni uutta lakkamerkkiä, CND sekä indiemerkki Powder Perfect.

Tuo CND:n Sun Bleached on Vinylux-kokoelmaa, jonka sanotaan kestävän 7 päivää halkeilematta. Kyllä tää hyvänä monta päivää kestikin. Ja tän kanssa ei kuulu käyttää aluslakkaa, koska aluslakka on jo lakassa itsessään. Parhaan tuloksen saa käyttämällä sarjan päällyslakkaa. Tykkäsin tosi paljon tästä Sun Bleachedin sävystä, kun se ei tummentunut kuivuessaan vaan pysyi ihanan vaaleankeltaisena. 

Toinen lakkauksen uusi merkki oli Powder Perfect ja tuosta Season Of Perpetual Hope-lakasta lähti inspis koko kynsien värimaailmaan. Tää on ihana glitter, tuollaisella vaalealla maitopohjalla fuksian ja kultaisen värisiä glittereitä. 

Toinen lakkauksen creme oli Zoyan Nana, joka on tuollainen tumma fuksia. Mulla on aina tänväristen lakkojen kanssa ongelma, kun mun mielestä ne on selvästi violetteja lakkoja, mutta fuksia-sanan miellän pinkiksi. Lakka oli laadultaan oikein mukava creme. 


Jotenkin tykkäsin näistä kynsistä erityisen paljon! Ehkä se on toi hassu väriyhdistelmä, joka osoittautui kuitenkin kivan toimivaksi. Joskus yllättävät väriyhdistelmät vaan toimii. Mitä te tykkäätte väriyhdistelmästä ja kynsistä ylipäätään? :)

10 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)