keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Siksak-pääsiäiskynnet

Käväisin tossa viikonloppuna ihanan Hannan luona ja neitokainen onneksi tajusi muistuttaa mua, että se on kuulkaa aika tehdä pääsiäiskynsiä! Tuli puhetta, että chevronit sopii pääsiäiseen, koska monesti pääsiäismunia maalaillaan siihen tyyliin. Siitäpä idea näihin kynsiin!




Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Glam Of Sweden - 175 (keltainen neon)
China Glaze - Bottoms Up (pinkki creme)
Color Club - Do The Twist (glitter, saatu)
+ vinyylit: Vinyl Quickies - Medium Chevron 





Yhdistelin näissä liukuvärjäystä ja vinyylejä. Etusormeen ja pikkurilliin tein valkoisen päälle kärkeen kelta-pinkin liukuvärin, käytin Glam Of Swedenin neonkeltaista sekä China Glazen Bottoms Upia. Liukuväriin lätkäisin päälle ihanaa glitteriä Color Clubilta, Do The Twistiä nimeltään. 

Vinyylikynsissä pohjana oli niinikään Essencen valkoinen ja sen päälle töpsöttelin pinkkiä ja keltaista. Näin mä olen kuullut, että sienellä töpöttely on vinyylien kanssa sillee parempi, ettei lakat sitten leviä niin herkästi vinyylien alle. Tää oli mun toinen vinyylikokeilu ja alan ehkä ihan tykätä vinyyleistä, mutten vielä hurahda kuitenkaan. Ne tarttuu niin kovasti kynteen kiinni, että alla olevan lakan on todellakin oltava kuiva kuiva kuiva, että vinyylejä voi käyttää. Vai onko tähänkin jotain poppaskonsteja, osaatteko kertoilla?





Mitä tykkäätte kynsistä, tuleeko pääsiäisfibat? Ja hei vinyylitaitajat, heittäkääs lisää vinkkejä niiden käyttöön! Mitä kannattaa ja mitä ei kannata niiden kanssa tehdä?

16 kommenttia:

 1. Mää käytän vinyylit aina kämmenselän ihon kautta ja sit vasta kynsille :D tarttuu edelleen kynteen, mutta liimapinta ei ole ihan niin tahmanen enää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :3 Täytyy kokeilla tuota.

   Poista
 2. ^samaa olin tulossa vinkkaamaan, eka kammenselkaan ja sit vasta kynnelle. :) Ihanat, pirtsakat kynnet!

  VastaaPoista
 3. Oooooh onpa ihanan kirkkaat ja samalla keväisetki ^_^

  VastaaPoista
 4. Ihana pääsiäislakkaus :) vinyyleihin liittyen ei ole mitään vinkkejä kun olen ihan käsi niiden kanssa itsekin :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! :) Tänään testasin vinyylejä itsekin ekaa kertaa. Hyvin onnistui kun käytti tarran kämmenselän kautta, sitten lakka päälle ja mahdollisimman äkkiä vetäistä vinyyli pois. Tuli siistit ja nätit kuviot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tattis! Täytyy kokeilla tota tarrapinnan hävittämistä kämmeneeen kun sitä on niin monet neuvoneet. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)