maanantai 21. maaliskuuta 2016

Orange, orange!

Pirteyttä tarvitaan kevääseen, eikö? Kirpsakat appelsiinit sopii tähän erittäin hyvin. Valmistaudutaan kesään! 8)Kynsillä:

Color Club - Tiny Umbrella (persikkainen shimmer, saatu)
Essence - Don't Be Shy! (vihreä creme)
Essence - Shade Of Happiness (oranssi creme)
Flormar/KoneHelsinki - QD01 Snow White (valkoinen creme, saatu)
+ leimauksissa Bundle Monster BM-308 & Konad Special Polish Black

Lakkauksen pohjaksi pistin Color Clubin Tiny Umbrella, joka on ihana persikkainen shimmerlakka. Tässä shimmer on tosi hienostunutta, oranssia ja nätskää. Mulla ei oo mitään vastaavaa lakkaa itselläni ja kun oon tällainen persikkaisten lakkojen fani, niin tää on vallan ihana.

Koristelut tein ihan vaan sutimalla kuivahkolla sudilla noita Essencen Shade Of Happinessia sekä Don't Be Shy!:tä ja Flormarin Snow Whiteä tuon Tiny Umbrellan päälle. Pohjasta tuli siten tuollainen kivan eläväinen mun mielestä, kun noi sävyt sopii toisiinsa kivasti. Vai mitä ootte mieltä?

Leimat löytyi Bundle Monsterin laatalta. Jotenkin liian harvoin tulee tehtyä tarpeeksi leikkisiä kynsiä ja nää on mun mielestä just semmoset. Kun mulla on paljon esim. ruoka-aiheisia laattoja, mutta niitä ei muka osaa koskaan käyttää kun yrittää tehdä niin elegantteja kynsiä.


Mitä tykkäilette kynsistä, tuliko liian tummat kynnet kun leima on musta vai sopiiko tähän tyyliin? 


10 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä nätit ja sopii tähän vuodenaikaan tosi kivasti! :) Itsellä on ihan sama ongelma, on esimerkiksi karkkilaattoja, mutta ei niitä tule käytettyä, koska kynsien pitää olla just muka semmosia elegantteja :/ Ehkä seuraaviin kynsiin idea siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! No sepä. ne on hauskoja laattoja mutta sitten ei vaan tuu käytettyä. 8(

   Poista
 2. Tosi ihanan keväiset :) mustat leimat tuo kivasti ryhtiä, eikä missään nimessä tee näistä synkkiä. Tuli mieleen se takavuosien "jaffat tulloo"-mainos, jostain syystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kieltämättä joo tulee mieleen. :'33

   Poista
 3. Oi nää on oikeen namut! :3

  VastaaPoista
 4. Nää on ihan mahtavat <3 Täydelliset värit ja niin pirtsakka kokonaisuus ettei voi kuin ihailla :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)