sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Auringonpalvoja

Heippa! Toivottavasti kaikilla oli mukava juhannus ja huomennahan se sitten monilla (itseni mukaan lukien) alkaa taas se arki ja arjen touhuilut. Tässä olis nyt kuitenkin vilaus tämänhetkisistä, yksinkertaisista kynsistä. :)



Mun pokkarihan ei tällaisia sävyjä tallenna ollenkaan niinkun pitäisi, mutta alla oleva lakka on siis kuitenkin China Glazen Sun Worshiper, mandariinin värinen neonlakka. Kuva ei siis tosiaan anna oikeutta tälle auringon korvaajalle, sillä tätä katsellessa oikeasti tarvitsisi aurinkolaseja, kuvassa näyttää pliisulta.Tää on levittyvyydeltään ihan kamala, mutta alle laitetut kaksi kerrosta peittävää valkoista lakkaa (Wild and Crazy - Montana) auttavat hieman tasaisen sävyn saamista.


Koristeeksi laitoin fimoja, strasseja ja helmenpuolikkaita. Oon ihan rakastunu noihin helmenpuolikkaisiin, ne on vaan niin kivoja ja kestäviä! Eilen sain varmaan puolituntia irrotella niitä edellisiä helmenpuolikkaita kynsistä, yksikään ei irronnut ilman väkivaltaisuutta.

Oon tässä muuten katsellut mun kynsilakka ja -koristevarastoja ja näyttäis, että voisin laittaa kynsilakka&-koristekirppiksen pystyyn taas jossain vaiheessa, mutta teitä kyllä infotaan siitä sitten etukäteen niin tiedätte varautua. :)

Nyt meen vielä tekemään askareita ja valmistautumaan huomiseen työpäivään! Luonnollisesti odotan innolla kommenttejanne kirppikseen tai kynsiin ja kaikkeen muuhunkin liittyen. :)

22 kommenttia:

  1. söpöt, mutta silti tosi kesäiset :)

    VastaaPoista
  2. Pidätkö Trindin lakoista? Itselläni on manikyyri lakat, kynnen kovettaja ja kynsi- ja kynsi nauhabalsamit. mietin vaan, koska en sulla oo ainakaan nähnyt trindin lakkoja :) ,mutta ihanat kynnet ja kirppistäkino odotan innolla ;)

    VastaaPoista
  3. Toi väri on niin ihana ja oon ihaillu sitä jo monesta paikasta useaan otteeseen! Nami väri :) Ihanaa yksin kertaisuutta.

    Kirppis on hyvä ajatus, jos vaikka itelle kotiutuis jotain mukavaa. :)

    VastaaPoista
  4. Mä oon ainakin mukana jos kirppistä suunnittelet! :) Postituskin on varmaan helppo homma kun asutaan samassa kaupunginosassa!

    VastaaPoista
  5. Jooo, kirppis kuulostaa tosikivalta! Odotan innolla :)

    VastaaPoista
  6. Ooh, kirppis, joo! :D Herkulliset kynnet jälleen! Kesällä pitääkin olla jotain tommosta tosi pirteän väristä ja silloin voi olla yksinkertaisetkin kun väri on itsessään näyttävä. :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan pirteät ja raikkaat! Tulee mieleen mango. :) Nam.

    VastaaPoista
  8. bloggeriinkin pitäis tulla samanlainen 'tykkää' nappula mikä facebookissa on. :D:D tykkään tosi paljon kynsistä, sopivan yksinkertaiset mun makuun. (:
    blogikirppiskin kuullostaa kivalta!

    VastaaPoista
  9. Hi Sonne
    This really reminds yellow of summer
    but I liked the delicate flower.
    kisses
    Ale

    Hi Sonne
    Tämä todellakin muistuttaa keltainen kesä
    mutta pidin herkkä kukka.
    Kisses
    Ale

    Ps.:Pahoittelen kirjoittaa se Google Translate =)
    Minä vain kirjoitan portugali Brasilia

    VastaaPoista
  10. Kiitokset kaikille / Thanks! :)

    Anonyymi: En ole koskaan testannut Trindin lakkoja, monet kyllä tuntuvat vannovan niiden nimeen. ;D

    VastaaPoista
  11. Onpas ihanan pirteä ja raikas väri! Todella nätit kesäkynnet. :)

    VastaaPoista
  12. Oi söpöt! :)

    Anteeks, mut miten sait ton sun blogin nimen tonne ylös ja miten tää on näin levee tää blogikirjotustila (ihana sana...)?

    VastaaPoista
  13. Timantti: Kiitos! Nämä olivat kyllä kesäiset todentotta. :)

    Lode: Kiitos! Blogisi yläreunasta taikka Bloggerin hallintapaneelista ulkoasu-kohdasta pääset muokkaamaan ylätunnistetta, siitä voit muokata banneria eli blogin nimeä. Blogipohjan leveyttä voi säätää myöskin ulkoasu-kohdasta html-koodissa. :)

    VastaaPoista
  14. Pirteet ja ihanat oranssit ! (= On tosi hyvä idea laittaa fimon keskelle strassi ! :D Me likes & tää lakka ♥

    VastaaPoista
  15. Minullakin odottelee auringonpalvoja julkaisuaa, otin kuvia vielä iltahämärässä niin buahahah nehän toimivat hyvin heijastimen korvikkeena x).

    VastaaPoista
  16. Nebu: Hih, kiitti, Sun Worshiper on ihana lakka! Niin pirteä ja kirkas. 8]

    Panda: Hahah, uskon! ;D

    VastaaPoista
  17. wau :O siis kattelin vähän esimerkkejä täältä googlesta kynsilleni , mutta sitten eksyinkin tänne sun blogiin , kyllä muute loksahti leuka kun kattelin näitä sinun taideteoksia ! täältähä sitä sitte tästä eteenpäin sitä vinkkiä katellaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ompa mukava kuulla tällaista palautetta! :)

      Poista
  18. sä oot tehny aivan mahtavia kynsiä :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)