keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesäisen pirteää (vaihteeksi)

Koskahan mä kyllästyn näihin kesäisiin ja pirteisiin kynsiin? Tuskin ihan heti ainakaan, johtuu varmaan tästä lämmöstä jne. Tällaiset kynnet tuli tehtyä tänään:



Tilasin H&M:ltä ihania kesävaatteita ja hoksasin vahingossa, että olin tilannut suurimman osan vaatteista vaaleankeltaisina! Mulla ei hirveesti kyseistä väriä ole vaatteita aiemmin ollut, mutta ilmeisesti se on mulle se tämän kesän väri sitten. Paketti kun eilen sitten saapui, niin tahdoin kerrankin mätsätä kynnet oikein tarkoituksella ja lakkasin kynnet Models Ownin Lemon Meringuella. Kyseinen lakka on yksi ehdottomia suosikkilakkojani, jos jossain Seppälässä törmäätte ja yhtään väri miellyttää, kannattaa ostaa! Tykkään lakan laadusta ja sävystä paljon.

Tänään kun yritin nukahtaa hetkeksi päikkäreille, ryhdyin miettimään kynsiä. Tähän väliin vielä, että onko ihan normaalia, että koittaa nukahtaa 8/10 nukkumiskerroista ajatellen kynsiä ja kynsien lakkaamista? No siis mietin siis taas kynsiä ennen nukahtamista ja sain idean koristeluun irtoglitterillä. Glitter on muuten eBaysta ja fimot samaten, olen itse leikellyt fimopötköistä tuollaisen hyrrän.

Ebaysta puheenollen, mulle on ihan hurjasti tulossa kynsijuttuja ja -lakkoja vähän monesta paikasta, mutten toki aio ottaa niitä kaikkia itselleni. Jotain aika kivaa on tulossa ja ne toivottavasti ilahduttavat joitakuita teistäkin arvonnassa jossain vaiheessa. ;)

On pitkästä aikaa hurjan kiva kirjoitella teille, mutta koitan nyt rajoittaa tähän, että osa teistä jaksaisi postauksen lukea loppuunkin. :)



Miltäs kynnet vaikutti? Joko pirteät kynnet kyllästyttää? ;D

21 kommenttia:

  1. Oi, vähänkö pirteät ja ihanat! :) Ite tykkään kans lakata kesäisillä lakoilla ihan koko vuoden ympäri. Tota Lemon Meringueta oon metsästäny varmaan puol vuotta, mut missään Seppälässä missä oon käyny ni ei oo ollu, mur :( Ja sit oon liian laiska tilaamaan :D Innolla odotan arvontaa!

    VastaaPoista
  2. Oi ihanat kynnet :))

    VastaaPoista
  3. Ihana kynnet taas ja vähän erilaiset kuitenkin kuin aiemmin.

    Tykkäilen :)

    VastaaPoista
  4. Pirteät kesäkynnet ei koskaan kyllästytä! Varsinkaan kun ne on noin nätit niinkuin sinulla :) Toi glitter oli tosihyvä idea, se on ku piste iin pääll! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan pirtsakat kesäkynnet! Oon kans huomannu noiden vaaleenkeltasten paitojen ym vetävän tänä kesänä jotenkin puoleensa, vaikka en oo ikinä oikein tietoisesti keltasesta pitänyt :) Olen myöskin yrittänyt etsiä tuota kyseistä lakkaa, mutta eipä ole Seppälöissä ollut..

    VastaaPoista
  6. Pastellivärit missään muodossa eivät henkilökohtaisesti iske, mutta oijoi miten herkullinen glitter! Vaikka oranssi(kaan:P) ei lempivärilistoilla loista, niin tuo näyttää ihanalta. Kokonaisuus on kyllä kiva ja kesäinen, tulee mieleen Jaffa.:)

    VastaaPoista
  7. Munkaan mielestä pirteät kynnet ei koskaan kyllästytä! Ite lakkaan pirteillä väreillä ympäri vuoden :P

    VastaaPoista
  8. Nuo rusettifimot on jotain niin herkullista.. :) itse odotan kyseisiä juuri saapuvaksi postissa, että voin tehdä jotkut ylisöpöt kesäkynnet :) ihanat ovat kyntesi, ja glitterihulluna rakastuin :D itselläni erittäin harvoin kynnet, joissa ei ole vähääkään glitteriä..

    VastaaPoista
  9. uuuu, sä teit ne kynnet joista puhuit. suloiset...

    (terveisin salla, jonka pitäisi ehkä olla nukkumassa humalaansa pois klo 3:25 mielummin kuin kommentoimassa sun blogiin, jotta olisi huomenna työkunnossa...)

    VastaaPoista
  10. Tosi hauskat ja pirteät! Onko sun kynnet jotenkii lyhentyny reilust, vai näyttääkö vaan? :)

    VastaaPoista
  11. En ikinä kyllästy pirteisiin kynsiin :) Noi on ihanat! Saako fimoja vain netistä? Mitä yksi pötkö maksaa suunnilleen? Millä kiinnität ne?

    VastaaPoista
  12. SaaraHANI: Tattis! :)

    Rain: Kiitos! No möh, en ole minäkään meidän Seppälässä nähnyt tätä aikoihin. :o

    Anonyymi: Kiitos! :)

    Eeva: Kiitti, jep! :)

    Nails1820: Kiitostaa! :)

    subbis: Kiitos, jep tuo vaaleankeltainen on nyt ollut ihmeen puoleensavetävä. ;D

    Painajainen: Hih, se on ihana glitter kyllä! :) Ei ihan perus oranssi vaan tosi vivahteinen.

    Jonna: Sama täällä, en osaisi esim. syksyisin lakata vain tummilla väreillä, kyllä värejä saa olla. 8]

    Muhmu: Kiitti! Nuo rusetit on ihania, niitä ei melkein meinaa malttaa käyttää ettei ne lopu. ;D Ja juu itsekin olen pieni glitterharakka..

    salla: Salla! :D Oot ihan hassu ja varmaan karpulainen tänään. <3

    Vilkku: Kiitos, juu kynnet on lyhennetty! :) Vaihteeksi lyhyttä mallia.

    Glassy: Tattis! En ole nähnyt fimoja myytävän muualla kuin netissä, mutta yksittäisen pötkön hintaa vaikea sanoa kun omani olen ostanut ajat sitten ja tosi isoissa paketeissa. ;D Eivät kuitenkaan ole kalliita tosiaankaan.

    VastaaPoista
  13. lyhyemmät kynnet näyttää kivan tuoreilta :) ja glitter on makee!

    VastaaPoista
  14. Ai vitsi, ihanat värit, ihanat kynnet !:)

    VastaaPoista
  15. Ei kyllästytä yhtää ! Ja tää pituus ;o Katoin eka et oonks oikees blogis mutjoo vähä tollai kesämalli (=

    VastaaPoista
  16. Millä teit ton sun bannerin?

    VastaaPoista
  17. sara: Kiitos, minustakin ne tuovat vaihtelua! ;D

    putti: Tattis! :)

    Nebu: Hehe, juu kesäkynnet! ;D

    Anonyymi: Meinaatko että millä ohjelmalla? Tein Jasc Paint Shop Pro 9:lla. :)

    VastaaPoista
  18. Rakastan kans tosi paljon kynsien lakkaamista ja koristelua. Ei ole vielä vain tullut tilattua kynsijuttuja eBaystä : D Ihana tämä sinun blogisi ♥ Ja kesäiset kynnet ovat syötävän ihanat!

    VastaaPoista
  19. Herrrrkulliset kynnet ^___^
    Mahtavat värit <3
    Laitathan sitte kuvia niistä vaatteistakin? ;)

    VastaaPoista
  20. rousuke: Kiitosta! :)

    Ann: Kiitos, katsellaan katsellaan. ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)