sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Teiniunelma-perhoset

Ajattelinki julkaista jo tänään nää kynnet, kun nyt kerran sain valmiiksikin. Tykkään näistä kynsistä paljon!

Ideahan näihin kynsiin syntyi alla olevasta lakasta, Teenage Dreamista, joka on lepäillyt pari päivää kynsillä, kun en ole ehtinyt tekemään niille mitään. Koristelulakat ovat katsoneet minua syyllistävästi laatikon perältä ja päätin ottaa yhden niistä käyttöön (ja muistimpa samalla miksei niitä ole tullut käytettyä). Valkoinen minusta oli ehdoton valinta Teenage Dreamin kaveriksi.



Nuo eBayn halppikset, Two-Way-koristelulakat ovat niin leveäsiveltimisiä verrattuna Color Clubin Art Club Linereihin, puhumattakaan siitä miten nuo on päässeet liisteröitymään aikojen saatossa. Aion hankkia Art Club Linereitä mitä pikimmiten, tahdon ruveta taiteilemaan enemmän käsin ja noilla eBay-lakoilla en saa sitä jälkeä, mitä kaipaisin.

Mun piti alunperin laittaa perhoset keskelle, niiden alle viiva x 2 ja yläpuolelle jokin kuvio, mutta hoksasin, että mun kynnethän on liian lyhyet. No ei se mitään, tulipahan selkeämmät ja ehkä ihan hyvä ettei lähtenyt kuviointi ihan käsistä taas.

Käytetyt lakat teitä varmaan ehkä kanssa kiinnostaisi?



- Pohjalakkana on tuo ihana OPI:n Katy Perry-kokoelman Teenage Dream (Trans Designilta).
- Viivat tehty, kuten kerroinkin jo valkoisella eBaysta ostetulla Nail Art-lakalla.
- Perhoset Konadin m50-laatasta Konadin valkoisella lakalla, päälle Konadin Top Coat ja strassit (eBay) kiinni perhosiin, kuivattamaan vielä Cesarsin pikakuivattava (CesarsShopista saatuja)

Siinäpä ne! Mitä pidätte? Eikö olekkin ihana tuo Teenage Dream? Meinasin jo että pistän blogikirppikselle, mutta tän manikyyrin myötä se kyllä jää sittenkin minulle. :)

16 kommenttia:

  1. aivan ihanat ♥ ja ihan sun tyyliset kynnet! Tuo Teenage Dream täytyy kyllä itsekkin hankkia. :p

    VastaaPoista
  2. Täydelliset ! =) Ainakii mun mittakavas :D Blingii, vaaleenpunast, valkost, ei liikaa kaikkee, perhosii.. Likelike ! Ja toi lakka ♥
    Mul vähä sama juttu eBayn lakkojen kaa. Liian levee sivellin, ei saa ohutta jälkee.

    VastaaPoista
  3. Tosi söpöt ja keväiset kynnet <3

    VastaaPoista
  4. ihanan näkönen toi teenage dream !♥ harmi, ettei blingbling- lakat ole mun juttu, muuten joutuisin tuon lakan hankkimaan :)

    VastaaPoista
  5. Tosi söpöt! Ja eihän tuosta lakasta voi luopua, se on syötävän ihana. Itselleni tuli tuossa viikko sitten juuri koko Katy Perry -kokoelma viisine lakkoineen. :) Kaikkia olen testannut vähän yhdesä ja erikseen, mutta mitään erikoisempaa en ole vielä saanut aikaiseksi, kun nyt tuli taas väripläjäysinspiraatiot..

    VastaaPoista
  6. söpöt kesäkynnet! pakko tähän todeta miten vaikee tuo teenage dream on kynsistä poistaa (kuten kaikki muutkin glitterlakat). ja ite en just ton takia tilaa koskaan mitään ebaystä, en luota lakkojen laatuun ;/

    VastaaPoista
  7. tosi ihanat ja söpöt kynnet<3 toi teenage dream on ihana lakka!

    VastaaPoista
  8. Eeeei, pistä ihmeessä tuo vaan kirpparikasaan, minä ainakin antaisin tuolle riemusta kirkuen rakastavan kodin :D Todella kaunis lakka!

    VastaaPoista
  9. Oi tosi söpöt! Vitsit kun mun oli tarkotus ostaa toi lakka, mut sit ku pääsin kauppaan, niin ne oli loppu...

    VastaaPoista
  10. Karkki: Kiitoos! Kantsii hankkia, on se ihana. :')

    Nebu: Awws, kiitti! Minäkin pidän näistä paljon. :')

    Kukkakynnet: Kiitos! :)

    puttiMO: TD on ihana ja kyllähän sitä aina voi vähä poiketa tyylistä jos näkee tämmöisen herkkulakan. ;) ;D

    Muhmu: Kiitos, ei tästä kyllä malta luopua! :D

    elli: Kiitti! Glitterit ja glass-flecked lakat on usein kamalan vaikeita poistaa, mutta on ne niin ihania. Kannattaa testailla foliomenetelmää, eli vanulapun pala kostutetaan kynsilakanpoistoaineella ja laitetaan kynnelle, päälle tiukasti folion pala ja 5 min annetaan olla. :) Helpottaa kummasti lakkojen poistoa!

    Jossu: Kiitos, niin on! :)

    Cailin: Hahaa, katotaan sitten jos joskus kyllästyn tähän. ;)

    Karzu: Kiitos! Ja voi harmi, toivottavasti löydät jostain omasi! :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat kynnet! :) Ja toi teenage dream on kyllä ihana lakka... Mitenkäs sinun kissahankintasi edistyy? ^_^

    VastaaPoista
  12. ^^ Kiittii! :) Ei vielä ole edistynyt suuremmin, mutta kyllä tämä tästä kunhan pääsen Kissatalolle joskus vierailemaan. ;)

    VastaaPoista
  13. Voi ei kun toi Teenaga Dream on ihana! Jo sinne toiseen blogiin (jossa samalla lakattu kynnet) samaista lakkaa kehuin ja nyt tekis mieli saada omiin kokoelmiin!

    VastaaPoista
  14. ^^ Mietin eka mitä blogia mahdat meinata mutta siis tarkoitat varmaankin Sallan blogia Playing with polish? ;D Ja juu TD on ihana lakka! :)

    VastaaPoista
  15. Aivan fantastiset kynnet! Olet kyl niin taitava ;) Toivoisin että näyttäisit joskus ne molemmat päät siitä kaksipäisestä lakasta, jos niitä omistat ;) olis kiva nähdä kanttiiko ostaa.

    VastaaPoista
  16. ^^ Kiitos, voin näyttää kunhan vain muistan. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)