keskiviikko 3. elokuuta 2011

5 lemppareinta kynsiblogia

Nyt olis kaikista teidän linkittämistä blogeista valittu 5 lemppareinta. Nämä 5 eivät ole keskenään paremmuusjärjestyksessä, koska en olisi osannut niin tarkasti rankata ja kivempi minusta näin. Kaikki linkityksethän löydätte tämän postauksen kommenteista.

Joka ikisestä linkittämästänne blogista katsoin vähintään pari sivua viimeisimpiä postauksia ennen päätöksentekoa, joten toivottavasti kukaan nyt ei suutu verisesti jos omaa blogia ei valittu tähän top viiteen. Olisin voinut enemmänkin linkittää, mutta päätin nyt pysyä tässä  lupaamassani viiden lempparissa.

1. Bad Hay

"Derra kirjoitti...
http://bad-hay.blogspot.com/

Kyseessä on oma, kynsiin ja jokseenkin niiden hoitoonkin keskittyvä blogini (vaikka lakkauksia siellä toistaiseksi enemmän tapaakin).
En nyt oikein tiedä, onko siitä niin paljoa muuta sanottava : D"

- Ihastuin blogin pirteään ulkoasuun ja ekan sivun turkoosit kynnet olivat hurmaavat ja erikoiset. Blogissa näyttäisi olevan monenlaista koristelutyyliä ja kuvat ovat sopivan isoja ja hyvälaatuisia.


2. Everyday is NAILDAY!

"Viivi kirjoitti... 
http://everydayisnailday.blogspot.com/

Tässä siis mun blogini, joka on noin puolisen vuotta vanha, ja kynsiä olen lakkaillut sellaisen reilun vuoden.(: Olet varmaan käväissyt joskus blogissani(ehkä) sillä olin mustavalko kynsilläni teemalakkauskilpailun finaalissa!:D"

- Tämä blogi on loistava osoitus siitä, että kynsitaide ei vaadi pitkiä kynsiä, ainoastaan hieman kekseliäisyyttä. Viivin kynsiin ihastuin jo lakkauskilpailun aikana ja sama pikkutarkka ja monipuolinen tyyli näyttäisi jatkuvan bloginkin puolella. Etenkin nämä Hello Kitty-kynnet saivat tämän Kitty-fanin sydämen sulamaan. :')


3. Nailed it

"3nn kirjoitti... 
Kiva idea tällanen! :)
nail-life.blogspot.com
Blogini keskittyy kynsiin ja uusiin lakkaostoksiin ja muuhunkin kynsiinliittyvään hömppään. :-D"

- Erilaisia koristelutyylejä täälläkin, tykästyin erityisesti näihin bling-kynsiin. :) Tykkään tämän tyttösen värienkäytöstä ja kuvat ovat blogissa tarpeeksi isoja ja selkeitä.


4. It's all about nails!

"Jenni kirjoitti...
http://nailarttryouts.blogspot.com

Pienenpieni kynsiin keskittyvä blogini. Viimeisin postaus on kyllä varmaan viime kuulta, kun otin akryylit pois, ja nyt on ihan nysäkynnet, niin ei niihin huvita lakkailla.. Muttaaa, kai ne tästä kasvaa :)"

- Tykästyin etenkin näihin kynsiin, tuovat mieleen minulle jonkun kirsikkapuun. :') Kivan monipuolisia ja erilaisilla tekniikoilla toteutettuja lakkauksia täälläkin ja väritkin miellyttävät minun silmääni.


5. Kynttä pidempää

"Melli kirjoitti...
No pistetään nyt tänne kun yllytetään:
http://kynttapidempaa.blogspot.com

Lähinnä kynsiä ja vähäsen kosmetiikkaankin kallistuen olen tuota pitänyt, tosin aika harvakseltaan.

Viimeisin juttu ei kyllä koske kynsiä, mutta no, ehkä sen huomaa sanomattakin :D"

- Uusimmissa postauksissa nail art-lakoilla tehtyjä koristeluita joka on kivaa vaihtelua blogimaailmassa (toki myös omassa blogissani) paljon nähtyihin Konadeihin. Tykkään myös Mellin kepeästä tavasta kirjoittaa joten blogi on jokseenkin ns. huoletonta luettavaa. :)Huh olipas vaikea valita 5 lemppareinta, koska hyviä oli enemmänkin! Oli myös hurjan vaikea kuvailla miksi juuri nämä blogit, koska minuun vain kolahtavat toiset blogit enkä osaa selittää miksi. Suosittelen kyllä ehdottomasti vilkaisemaan kaikki viisi, vaikka minun kuvailuni blogeista ei oikein teitä innostaisikaan. :)

Mulla on muuten edelleen nää eilen julkaistut kynnet, mutta ajattelin ehkä tänään ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada lakkailtua jotain julkaistavaa huomiselle.

7 kommenttia:

 1. oi kiitos paljon tästä! :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä, kiva että tykkäsit blogistani :)

  VastaaPoista
 3. Pitääpäs tsekata kaikki jos tuolt vaik pari pääsis suosikkeihikki asti :)

  VastaaPoista
 4. Viivin blogi oli kyllä paras kaikista, ihan sata-nolla :)

  VastaaPoista
 5. Tää oli tosi kiva postaus! Varmaan itse alan nyt lukea noita kaikkia blogeja. :) Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Tää oli tosi kiva postaus! Varmaan itse alan nyt lukea noita kaikkia blogeja. :) Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
 7. 3nn & Jenni: Olkaa hyvät! :)

  Nebu: Kantsii! :)

  Riikka: :)

  Niniane: Ole hyvä! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)