torstai 11. elokuuta 2011

Addicted to you, blue

Mulle tuli käsittämätön halu jakaa tää teidän kanssa:Kuinka oon voinu antaa tän lakan lojua lakkalaatikossa PUOLI VUOTTA KÄYTTÄMÄTTÄ?! Okei no kesäkuussa käytin tätä leimauksiin, mutta muuten?!

Ja tää mun yhtäkkinen innostus sinisiin lakkoihin on jotain käsittämätöntä ja todella pelottavaa. Mulle on tullu tässä muutaman vkon aikana varmaan puolet lisää sinisiä lakkoja, mitä tämä on?!

Kyseessä oleva lakkahan on muuten sitten nimeltään Take Me To Your Chateau ja merkkinä kuvassakin näkyvä Color Club. Tämä on saatu joskus Nailfixiltä/CesarsShopista.

Ei mulla muuta, halusin vaan jakaa tän teidän kanssa, älkää pitäkö mua hölmönä ja ei, tästä blogista ei ole tulossa swatchausblogia, koristelut jatkuvat edelleen!

15 kommenttia:

 1. oi että ihanan sävynen!

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä ihanan värinen lakka! Itsekin olen vasta nyt lähiaikoina löytänyt tuon sinisen (ja myös vihreän) lakkavalikoimaani.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen! Itsekin löysin tässä pari päivää sitten ihanan lakan, jota en edes muistanut omistavani :D

  VastaaPoista
 4. Siniset lakat ovat kauniita ja mukavaa vaihtelua punaisille ja pinkeille, jotka ovat minunkin suosikkeja ;D helposti sitä jymähtää samaan värimaailmaan, joten ihan kiv nähdä vaihtelua (kunhan et jumitu nyt siniseen, mitä epäilen :D)! Oikein kauniin värinen lakka, voisin itsekin hankkia tuollaisen. Ollut juuri tuon tapainen vaaleansininen hakusessa jo hetken aikaa, joten kiitos tästä! :)

  VastaaPoista
 5. Take Me To Your Chateau on kyllä tosi nätin värinen lakka, ihmettelenpä miksei mulla ole sitä...

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä swatchit on toisinaan ihan piristäviä! :) Ja tuo lakka on aivan ihana, ja olenkin tässä suunnittelemassa sen tilaamista :)

  VastaaPoista
 7. oon hulluna pastelliväreihin, joten tämä lakka menee ehdottomasti ostoslistalle :) kiitosvainsinulle! :D

  VastaaPoista
 8. Kerranki siniin joka iskee muhukki ! :)

  VastaaPoista
 9. Ihme sinänsä koska oon yleensä niin paljo pinkkien perää.. :D Vois ehk yrittää vähä vierottautuu niist.

  VastaaPoista
 10. ^^ Mua pelottaa että mun sinisten lakkojen määrä ohittaa pian pinkit.. Enhän mä koskaan oo sinisestä tykänny?! :D

  Mutta siis juu kiva jos löysitte tästä uuden himotuslakan, koska tää on tosiaan ihana lakka ja rakatan tämän levittyvyyttä ja peittävyyttä, kuvassa kaksi kerrosta. <3

  VastaaPoista
 11. Oh, ihana baby blue! Kaunis väri!

  VastaaPoista
 12. Moi! Luin tuolta sivulta, että himoitset kuivakukkia! Niitä pitäisi löytyä ihan Vaasastakin Ewa & Adam kirppikseltä, ainakin viime kerralla kun siellä käväisin niin niitä siellä oli :) Ja on muuten tosi ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 13. Maryah: Eikös olekkin! :)

  Aikku: Heei ihanaa, kiitos tiedosta, täytyy mennä mahd. pian katsomaan! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)