maanantai 15. elokuuta 2011

ORLYLAKKARAKKAUS

En voi olla käyttämättä capsia, koska mun pitkäaikainen himotuslakka on vihdoin mulla, äää!

Tilasin eBaysta siis kolme Orlyn lakkaa, kaksi Instant Artist-koristelulineriä ja sitten sen pitkäaikaisen himotuksen, joka selvinnee seuraavasta kuvasta:


En nyt osannut kuvailla miten kovaa olen tätä lakkaa himoinnut, joten ehkä toi mun ylempi sekoaminen Sallalle mesessä kyseisestä lakasta kertoo kaiken tarvittavan. Orlyn Halley's Comet on siis kotiutunut!Halley's Comet eka vasemmalta ja juu, se on ihan niin ihana kuin se kuvassa näyttää, tosin se on vielä vähän ihanempi, awwaw. Noita koristelulinereitäkin testasin vähän ja oon tosi tyytyväinen, kiitos näistäkin Sallalle, että tutustutit minut näihin. Nuo linerithän ovat vesipohjaisia, eli ovat helposti korjattavissa märkinä ja vaativat täten päälleen myös päällyslakan. En malta odottaa kunnollista testausta! Ei ole kuitenkaan epäilystäkään mikä lakka kynsille seuraavaksi päätyy. Musta tuntuu, että nukun tuo Halley's Comet tyynyn alla, ettei kukaan vaan nyysi sitä. ;

Sitten ihan toinen juttu, nimittäin mullakin oli kerrankin aikaa osallistua erääseen lakkauskisaan, sillä siinä sai käyttää jo julkaistujakin kuvia. Kisan järjesti Mimax ja pääsin 20 finalistin joukkoon, jee! Finalistit ovat esillä Facebookissa ja eniten tykkäyksiä saanut lakkauskuva voittaa. Jos siis sinusta minun kynteni ansaitsevat voiton, käy ihmeessä tykkäämässä ensin Mimaxin Facebook-sivusta ja sitten minun kuvastani TÄÄLLÄ. Arvostan ihan jokaista tykkäystä suuresti, mutta finalisteissa on tosi paljon muitakin ihania lakkauksia, joten en ihmettele jos niitä haluatte äänestää tykkäämällä. :)

15 kommenttia:

 1. Aww, toi Halley's Comet taitaa olla munkii jollaa taval pakko hankkii :D Ja äänestin sun kynsii, sekä parii muutaki mist tykkäsin :)

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi hieno lakka! Itteeni on jäänyt kummittelemaan Orlyn Space Cadet <3 Se vaan on jotain.. Ehkä kotiutan sen Ebaysta joskus. Minäkin muuten pääsin finaaliin! Onnea meille molemmille siis! Arvelinkin niiden olevan sinun kyntesi, friikkiä tunnistaa kynsistä O.o :D

  VastaaPoista
 3. heti kun näin nuo sun kynnet tuolla niin oli ihan pakko äänestää:D:) vaikka ei ole mitkään uudet niin tosi hienot ovat:)mitä siinä on palkintona?

  VastaaPoista
 4. IHANIA LAKKOJA! Jos minäkin olisin tuon paketin saanut, olisi ollut sama reaktio! Ja äänestin sinun kynsiä :)

  VastaaPoista
 5. Ooooooh, IHANA lakka!!!! Voi kunpa saisin kans tuon!!
  Mä olinkin jo ehtinyt tykkään sun kynsistä siinä MiMaxin kisassa, ne on tosi upeat!!!

  VastaaPoista
 6. Namnam mikä lakka <3 Ei saa näytellä tällasia ku mulla on ostolakko! 8<

  VastaaPoista
 7. Mullekin posti toi tänään nuo samaiset linerit. Ne on ainakin sata kertaa paremmat kuin Art Clubin vastaavat! Pakko tilaa lisää eri väreissä.. :D

  VastaaPoista
 8. Lakkanahan tuo on ihana, mutta en ole koskaan tykännyt Orlyn pulloista. Nuo korkit varsinkin ovat kammottavat, olivat miten käytännöllisiä tahansa.

  VastaaPoista
 9. Ihana lakka ja ostokset :)
  Onnea finaaliin pääsystä!

  VastaaPoista
 10. Nebu: Kannattaa ehdottomasti hankkia, ja kiitos äänestä! :)

  Mirka: Hihii aika hauska! :D Ja heei kiva että pääsit finaaliin sinäkin. :)

  Sini: Kiitoksia äänestä! 1. palkinto on Konad Gold-setti, 2. palkinto on 5 valintaista China Glaze-lakkaa ja 3. palkinto 4 valintaista w7-lakkaa. :)

  Anni: Tattis äänestä, juu kyllä tämä Halleys oli tosi toivottu "lapsi". ;DD

  Mia: Kiitos äänestä! Tämä lakka on kyllä ehdottomasti ostamisne arvoinen! :)

  mmilja: Hihii, mutta kun tää nyt on vähän söpö.. ;)

  sinikilpikonna: Hih, mä en vielä tiedä kummistako tykkään enemmän, mutta kyllä nää hyviä on! :)

  oikosulku: Joo tuo korkki on jotenkin härski. :DD

  Rose: Tattista! :))

  VastaaPoista
 11. Koko Orlyn Cosmic FX -sarja on niiiin ihana!

  VastaaPoista
 12. Upee lakka! Ja oli pakko käydä äänestämässä sua, ihanat kynnet. :--)

  VastaaPoista
 13. Mulla oli vähän sama fiilis, kun sain Space Cadetin ja Galaxy Girlin omakseni ;D Tuo on kyllä hurjan hieno kokoelma Orlylta.

  VastaaPoista
 14. Mä itseasiassa vähän petyin tuohon Halley's Cometiin kun sen itse sain. Jotenki kuvissa se oli näyttänyt upeammalta. :O Ja taidan olla ainut joka näin sanoo. :D Space Cadet on kyllä vielä hankkimatta, se on niin ihanan erikoisen kaunis (ainakin kuvissa) ja ennestään löytyy vielä Galaxy Girl (aaahh..). Kyllä tuo Cosmic FX-kokoelma on vaan niin upea :)

  VastaaPoista
 15. Iisa: On ne ihania koostumukseltaan, harmi ettei kokoelmassa oo samalla koostumuksella jtn pinkkiin menevää, olisin ihan myyty! :D

  Elli: Kiitoksia äänestä! :)

  Lumi: Jep, oon kattonu myös sitä Lunar Eclipseä vähä sillä silmällä, mut ei enää sinisiä lakkoja mulle! :D

  Celia: No voihan harmi. :o Se on kyllä upea kokoelma, lääh.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)