sunnuntai 21. elokuuta 2011

Ruusututo: ruusuja nail art lakoilla

Mä ajattelin nyt sit tehä teille tän ruusututon ihan heti, ettei mulla oo kohta taas sata asiaa "to do" -listalla. ;D Tai jos teistä joku vaikka haluais näitä jo tänään testata niin tässä ohje! Olen siis tehnyt ruusukynnet tänään aiemmin, tässä postaus.

Ruusut

Mitä tarvitsen?

- Lakka, joka tulee ruusujen alle (minulla käytössä China Glaze - White Cap)
- Nail art -lakkoja vähintään kaksi eri väristä, jos et omista nail art lakkoja, niin kaksi eri väristä kynsilakkaa, sekä ohuen siveltimen (minulla käytössä Two-Way Nail Art-lakkoja, sekä Dependin valkoinen nail art-lakka)
- Halutessasi glitterlakka (minulla Two-Way Nail Art glitterlakka & Color Clubin Gold Glitter)
- Halutessasi koristeita, esim. strasseja tai microhelmiä (minulla strasseja)
- Päällyslakka (minulla CesarsShopin pikakuivattava päällyslakka)

1. Aloita tekemällä pieniä katkoviivoja pyöreähköön muotoon vieriviereen, katso kuva. Viivojen ei tarvitse olla ihan justiinsa, ei tasapaksuja eikä välttämättä rajata kuviota ihan täysin.2. Ota nyt toinen väri ja lähde rajaamaan samalla tavalla sisällepäin, osittain rajaamalla edellisten viivojen päältä, niin ettei alla oleva lakka jää pilkottamaan.3. Ota taas sama lakka jolla rajasit ulkoreunat ja jatka samalla tavalla sisäpuolta täyttäen.4. Lakkaile vuorotellen kunnes olet täyttänyt koko sisäalueen. Korjaile tarvittaessa ja lisäile lakkoja sen mukaa että näyttää luontevalta/hyvältä. Viimeiseksi pistä piste lakkaa kukan keskelle sillä lakalla, jolla teit toisen "rinkulan", eli minulla se on molemmissa kukissa valkoinen.5. Seuraavaksi voit laittaa väritöntä lakkaa ja jotain tikkua käyttäen strassin/microhelmiä kukan keskelle.  Dippaa tikku värittömään lakkaan, laita tippa lakkaa kukan keskelle, nappaa koriste tikkuun ja iske keskelle kukkaa. Jos et tahdo ylimääräisiä koristuksia, skippaa tämä vaihe.

6. Nyt voit lisätä sopivaa glitterlakkaa tahtoessasi.7. Voit jatkaa kynnen koristelua esim. palloin, viivoin tms. tai sitten vaan isket päälle päällyslakan. Itse koristelin kynttä vielä muutamalla dotting tool-pallosella ja valkoisella lakalla.8. Valmis! :)Toivottavasti osasin selittää ymmärrettävästi, kysykää jos jäi jokin epäselväksi! :)

8 kommenttia:

 1. Pakko ol heti kiekolle koittaa ja ei siit nyt ihan tullu näkönen :D Tekemiin ol suht helppoo mut mun ruusu ol iso & pitkulain xd Nojuu, nää sun onnistu kuitenki hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tutosta, pitää kokeilla tässä lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tutosta! Pitääpä koittaa joskus! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, pitää koittaa :)

  VastaaPoista
 5. Vau, saat ton näyttämään niin helpolta :D tää oliki kyllä yksinkertasempi tapa ku odotin, eli siis hyvä juttu ^^

  VastaaPoista
 6. Nebu: No voih, kyllä se siitä! :)

  Rose, Mel@ncholy & miu: Kokeilkaa ihmeessä! :)

  Aino: Hih, hyvä homma! :)

  VastaaPoista
 7. Hei tiedätkös, mistä sais kunnollisia kynsiin tarkoitettuja siveltimiä? Meinaan muualta kuin netistä (:

  VastaaPoista
 8. ^^ Jos käyt Helsingissä päin, niin CesarsShopista saa heidän kaupastaan, muuten en kyllä osaa sanoa mistä kynsille tarkoitettuja siveltimiä saisi. :o

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)