tiistai 2. elokuuta 2011

Kultaiset mansikkapellot

Meinasin olla eilen tylsä ja lykätä nää kuvat ja pelkän tekstin "Strawberry Fields" ja tehdä niistä uuden blogikirjoituksen, mutta onneksi kamerani pelasti minut. Se ei nimittäin suostunut ottamaan ainuttakaan kelvollista kuvaa kynsistä. Ryhdyin sitten miettimään ja tajusin, että sellaiset "monta kuvaa ja kaksi sanaa tekstiä" -postaukset eivät ole yhtään minun tyylisiä, vaan ns. höpöttäminen on iso osa tätä blogia. Menihän siinä vissiin 2,5 bloggausvuotta tajuta se..

Okei no jos nyt sitten niihin kynsiin. Mun on kyllä nyt sanottava, että nää kynnet on huomattavasti kivemmat livenä.



Salla muistutti mua taas siitä, miten China Glazen Strawberry Fields on oiva lakka pelkästään pidettäväksi, jos into tai aikataulut ei anna periksi koristeluille. Pidinkin SF:ää pari päivää ilman mitään, kunnes päätin että koristelen ne ja otin taas hatariin käsiini koristelulakat.

Koristelulakkoina mulla on tässä Dependin valkoinen Art Liner sekä Color Clubin Art Club Liner sävyssä Gold Glitter. Kuten jo aiemmin hehkutettu, vannon näiden kahden merkin nimeen koristelulakoissa, näiden lisäksi kun olen testannut vain eBaysta haalimiani Two-Way Nail Art Pen & Brusheja, joiden laatu on toisinaan hyvinkin vaihtelevaa. Jotenkin en ole myöskään innostunut Kissin koristelulakkojen sävyistä, vaikka niitäkin on näköjään nyt tullut paljon uusia.

Oon tässä muutaman päivän sisään tosiaan koristellut kiekoille käsin ja siitä lähti innostus myös tähän manikyyriin. Testasin kiekolle tuollaisia viivoja ja kun se näytti kivalta niin viikkoa myöhemmin toteutin saman kynsiin eri värein. Näitä kynsiä toteuttaessani sain myös idean uudesta teemaviikosta. Mulla riittää ideoita, mutta koska saan toteutettua ne? Edelleen se videoviikko roikkuu ja saan jatkuvasti kyselyitä ja toiveita joihin se videoviikko vastaisi, mutta kun argh! Mun pitäis kanssa listata teille ne mun 5 lemppariblogia. Oon löytäny ne kyllä jo, mutta lupaan sen postauksen tehdä tälläviikolla! Näiden lisäksi to do-listalla olis selkeyttää blogin tunnistelistaa ja korjata sivupalkkia hieman ajankohtaisemmaksi ja tehokkaammaksi. Ehkä mä tässä nyt kun vihdoin pääsin lomailun makuun. ;D



Ja juu, koska en taaskaan osannut päättää kummanko kuvan laitan, saatte kaksi lähes identtistä kuvaa kynsistä. Hyvä minä. No kertoilkaahan toki mielipiteitä kynsistä ja toivottavasti jaksatte vielä odottaa että tämä laiska bloggaaja saa sen videoviikon käyntiin. :)

19 kommenttia:

  1. Nää kynnet on oiva esimerkki siitä, miten yksinkertaisesta ja nopeastekoisesta saa kivan näköistä :) (yhtään vähättelemättä työn määrää näissä kynsissä ;)). Way to go! :)))

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! Tuo vakkosen ja kultasen yhdistelmä noissa viivoissa sopii hyvin. Pitäisi itsekin hankkia China Glazen lakkoja...
    En osaa sanoa mitään rakentavaa :D

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet ovat!
    Ja eihän sille mitään voi jos et ole saanut videoviikkoa käyntiin, ei sitä aina jaksa/viitti :D Oma bloginikin lomaili tuossa kuukauden verran, kun ei oikein inspistä löytynyt. Nyt taas uudella puhdilla eteenpäin, huomaa kyllä heti miten teki hyvää vähäksi aikaa hiljentyä niin jaksaa taas panostaa paljon enemmän! Hyvää lomailua sinullekkin! :)

    VastaaPoista
  4. Söpöt kynnet :) Annan kyllä pikkuisen palautetta tekstin väristä, itse en ainakaan meinaa nähdä harmaata tekstiä kun taustakin on harmahtava... :D

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Yleensä simppelitkin koristelut ovat hienot.

    VastaaPoista
  6. Kauniit kynnet jälleen :) Ihanan värinen tuo lakka, slurps :D

    VastaaPoista
  7. Ihanat kynnet! Ja mahtava lakka =)

    VastaaPoista
  8. Pirtsakat ja nätit kynnet! Monesti mun mielestäni tämmöiset yksinkertaiset kynnet on paljon kivammat kuin sellaiset, joissa on vähän sitä sun tätä ja miljoona vaihetta :) Yksinkertaisuus kunniaan!

    (Ostin viime viikolla ekat Kissin koristelulakkani, enkä tykännyt yhtään. Jatkossa ostan vaan Art clubia *pyhä päätös*...)

    VastaaPoista
  9. Kiss:n valkoinen ja musta toimii loistavasti mutta ne muut on todella.. No, huonoja :P Pitäis itellä testailla jotain muitakin merkkejä kun tosiaan nuo Ebaysta ostetut two-way lakat on aika ailahtelevia :D

    VastaaPoista
  10. Tosi söpöt yksinkertaiset kynnet :) Tuo lakka on muutenkin niin kaunis et liian monimutkaset koristelut ois voinu olla hassut. Ja on kyllä lakalla ihana nimi!

    VastaaPoista
  11. Onpa tuo lakka vaan yksinkertaisesti todella soma :). Nätit koristeetkin olet niihin tehnyt.

    Äääh. Himottaisi tilata tämä lakka, mutta en yhden kynsilakan takia ala tilausta tekemään ja muuta lakkatarvetta ei tällä hetkellä ole.

    ... Jos olet tilailemassa jotakin lähiaikoina niin voin osallistua kimppaan \0_.

    VastaaPoista
  12. Heip, pakko kysäistä että onko sinulla käynyt ikinä cesarsin pikakuivattajan kanssa niin, että se olisi "kutistunut" kynnellä? Lakkasin kynnet ja odotin hyvän aikaa ja laitoin sitten pikakuivattajat päälle oikein oikein huolellisesti niin seuraavana päivänä pikakuivattaja on ns vetäytynyt reunoilta, mikä ei ole oikein kivan näköistä :( näyttää kuin olisin laittanut pikakuivattajat huolimattomasti niin ettei lakkaa olisi mennyt kynnen reunoille ollenkaan. Mistäköhän johtuu..

    VastaaPoista
  13. Ihanat kynnet ja huomaa taas kans kyllä että miten yksinkertainenkin lakkaus voi olla tosi kaunis ja nätti (:

    VastaaPoista
  14. Sannu: Kiitos! :) Nämä olivat tosiaan nopsat tehdä.

    Satu: Kiitoos! Suosittelen China Glazea ihan varauksetta. :)

    Vilkku: Tattis! Näin se vähän menee, ei aina pysty panostamaan ihan sillä tahdilla kuin ehkä tahtoisi.

    Sandra: Kiitosta ja hyvä kun sanoit, pitää pistää korvan taakse tuo tekstin väri. :)

    Rose: Kiitti ja niinpä, välillä yksinkertaisempaa! :)

    Mia: Kiitos, Strawberry Fields on ihana! ;)

    Anni: Kiitti, se on ihana! :)

    Papu: Tattista! No minä oon kanssa ollu vähän kahden vaiheilla että ostanko niitä, mutta parempi varmaan luottaa varmoihin, eli Color Clubiin ja Dependiin! ;D

    Nunnu: Paljon niistä Kisseistä kyllä puhutaan hyvää, mutta ehkä pysyn Color Clubeissa sitten. ;D

    Rain: Tattista! Saattaa tuo lakan nimikin tehdä sen, että lakka on jotenkin ylkkä-ihana, vaikka onhan se kaunis siitä ei mihinkään pääse. :)

    Panda: Tattista! Ilmoittelen jos olen tilaamassa, mutta eBaysta varmaan yksittäiset lakat on halvimpia tilata. :)

    Jenny: Ei ole koskaan käynyt noin, outoa! En ole kyllä moisesta edes kuullut joten en kyllä yhtään osaa sanoa mistä voisi johtua. :/

    Aino: Kiitos! Niin on, näihinkään ei montaa työvälinettä tarvittu. :)

    VastaaPoista
  15. Mistä ostat China Glazen lakat ? c: jaja entäs mistä ostat O.P.I lakat ?

    VastaaPoista
  16. Oottelen jo videoviikkoo ! (= & tosiaa, nää on suhtkoht simppelit mut silti tosi kivat :) Jotenki tulee auringonlaskuin taivast tost SFäst mielee :D

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Nailsupplies.us-sivustolta nykyään, ennen ostin Trans Designistä (transdesign.com). :)

    Nebu: Tattista! Kyllä se videoviikko saadaan piakkoin käyntiin. ;D

    VastaaPoista
  18. Nää kynnet on kyllä todella upeat ! Tykästyin hirmuisesti tuohon itse lakkaan. Ihanan kesäinen ja pirteä. Tuon kun saisi omiin kokoelmiin, olisin aika iloinen :3

    VastaaPoista
  19. ^^ Kiitosta! Tuo lakka on kyllä tosi ihana, kannattaa koittaa metsästää jostain! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)