sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Inspiroidu ympäröivästä: pinkit korkkarit

Viimeinen inspispäivä! Inspiraation kohteena pinkit korkkarit.

Viikon muut kynnet:

Päivä 1
Päivä 2
Päivä 3
Päivä 4
Päivä 5
Päivä 6
Päivä 7



Korkkarit on oikeasti noin pinkit! Ehkä vähän eri sävyistä pinkkiä, mutta yhtä kirkasta kuitenkin. ;D Ja kynnet näissä on ihan oikean väriset, niiden takia mun piti tuota kuvaa kovasti muokatakkin.

Nämä korkkarit mä muistin kanssa yhtäkkiä ja piti ihan tilannetta varten kaivaa varastosta esille. Tässäkään ei siis varsinaisesti ole ihan silmien edessä olevasta inspiroiduttu, mutta jotenkin kun rupesin mun kenkiä miettimään niin sain ideaksi tehdä kunnon pinkit pinkit kynnet.

Näissä käytin seuraavia:
Duri - Rejuvacote*
Orly - Fancy Fuchsia
Orly Instant Artist - Rose (näyttää näissä kynsissä jotenkin ihan hassun ruskealta. :o Johtunee pohjaväristä)
Orly Instant Artist - Pink Pastel
Orly Instant Artist - Crisp White
INM - Fast Drying Top Coat*

* Tuotteet saatuja

Kengissä ei ole oikein kuvioita, niinpä kenkien merkki, joka on Spot On! sai mut miettimään pisteitä ja päätin sitten pistää niitä pisteitä ja sille kaveriksi viivoja. ;D



Näiden kynsien myötä löysin lemppareimman pinkin lakkani ikinä, Orlyn Fancy Fuchsian! Tämä on roikkunut himotuslistalla jo useita useita kuukasia ja vihdoin sen sain. Tää saattais olla eka lakka, josta ostan pullon varastoonkin, niin ihana se on. Kaksi kerrosta riittää, peittää ja levittyy todella hyvin ja tämä on sävyltään ihan täysin hot pink. Ihan juuri sellainen kuin kuvassa. :)

Sellainen oli inspisviikko! :) Toivottavasti tykkäsitte, minä ainakin tykkäsin kovasti ideoida kynsiä tavaroiden mukaan, ihan itsestäänhän nää viikon jutut kyllä päähän pälkähti.

Mitkä oli teidän lempparikynnet tältä viikolta? Mitkä kynnet olivat vähiten mieleen? Pidittekö muuten viikosta? Muita ajatuksia? :)

29 kommenttia:

  1. Kiitos inspisviikosta! sain pari ideaakin! :) mut nää pinkit vei kyl voiton :D Aivan uskomattoman ihana pinkki!!!♥

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä nää oli jotenkin niin ihanat! :) joten nousee varmaan parhaiksi ! :) toki kaikki muutkin oli yhtä ihania joten vaikea päätös :D

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin eniten ehkä muffinsikynsistä ja niistä kukkakynsistä sekä näistä kynsistä. Toki kaikki olivat erittäin hienoja, mutta TOP 3-lista on tuossa :P
    Ja teemaviikkoja lisää, tykkäisin!

    VastaaPoista
  4. Voi joko se viikko vierähti, tosi kiva teemaviikko ja hienoja kynsiä kaikki!! Ihanimmat olivat muffinssikynnet ehdottomasti ja vähiten mieluiset ne pitsikynnet, jos valita pitää.

    Mutta voi miten mahtavan väriset kengät!! Ja aivan huippu tuo lakka, hmmmmm taitaa tahtoo kans :D

    VastaaPoista
  5. Tää inspis viikko oli kyllä ihan mahtava! :) mieleeni jäivät erityisesti pitsi kynnet ;) ne vain jotenkin säväyttivät minua ^^

    VastaaPoista
  6. Huippu idea oli tää teemaviikko, oli kiva seurailla! Ja lempparit oli ehdottomasti leopardikynnet, niis ei ollu liikaa leopardia :D ja vähiten mieleen oli ehkä se maisema juttu, tai sit tää lakkaus. Lakkaus itsessään on nätti, mutta inhoan pinkkiä :D

    VastaaPoista
  7. Mun lempparit oli kukkaverhokynnet ja tenttikirjakynnet (: Kiva idea tää teemaviikko!

    VastaaPoista
  8. Omat lempparit olivat kyllä nyo "kukkaverho" kynnet,ne on vaan todella kauniit ja ihana värimaailma :) Teema viikot on just kivoja!

    VastaaPoista
  9. ite tykkäsin ihan sikana niistä pitsikynsistä ja leopardikynsistä, myös nää pinkit on kivat, täydelliset kesäkynnet :)

    VastaaPoista
  10. Tykkäsin eniten niistä pitsikynsistä:) Nämäkin tosi kauniit, just täydellisen ihanan pinkit! Kesäkynnet ♥

    VastaaPoista
  11. tosi kivat! sulla on niin hyviä ideoita!

    VastaaPoista
  12. tosi kivat! sulla on niiin hyviä ideoita!:)

    VastaaPoista
  13. ah mikä väri <3 mistä ostit & paljon makso? lemppareita sun teemaviikon kynsistä oli muffinsit, kukkaset, tenttikirjat ja leopardit. vähiten mieleen pitsikynnet ja kaupunki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli Trans Designiltä (transdesign.com) ja postikuluineen tuli maksamaan n. 5 euroa. :)

      Poista
  14. Voi ku ihanat! ihanan väriset!

    VastaaPoista
  15. Kiva teemaviikko kertakaikkiaan. Tykkäsin eniten kirsikankukista ja kaupunkimaisemasta, vähiten pitsikynsistä. Mä en yleensä tykkää pinkistä, mut neonpinkki on kyl ihana. Mulla on aika samansävyinen lakka, mut se on Nfu-Oh FS12.

    VastaaPoista
  16. Kaikki kynnet oli tällä viikolla tosi hienoja ja en kyllä osaa valita suosikkiani! Monta semmoista, jotka haluaisin itsekin toteuttaa. Oli ihan mahtava teemaviikko! :)

    VastaaPoista
  17. Sonne-rakas, voisitko kertoa kuinka paksuja kynsiin tulevien fimojen täytyy olla? Jääkö fimo koholleen kynnestä vai pitäisikö sen olla kalvon tapainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdollisimman ohuita, että taipuvat hyvin kynnelle. ;D Pari milliä paksuja, niin ohuita kun saat leikattua ettei mene katki tai kuulla typerästi liikaa läpi. :)

      Poista
  18. ^^ Kiitokset kaikille jälleen kerran ihanista kommenteista! :)

    VastaaPoista
  19. Ompa kyllä ärsyttävän upea pinkki lakka... :D

    VastaaPoista
  20. AAH just tollasta pinkkiä oon ettiny joka paikasta! ja aina käyny niin, että vaikka pullossa olis näyttäny just oikeelta, niin kynnellä onkin ihan eri näkönen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen! Tämä on ihana ja peittävä ja juuri semmoinen kynnellä kuin pullossa. ;D

      Poista
  21. oumaigaad, on ihan SAIRAAN ihaaaana pinnki <33 kiits Sonne ihanasta teemaviikosta :)!!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)