sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Dun dun Daisy Does It!

Nyt otettaisiin testiin aiemmin mainitsemastani Take Wing -kokoelmasta ensimmäinen lakka! Aloitin siitä lakasta, jonka päättelin olevan kaikista ohuin, eli keltainen Daisy Does It pääsi kynsille ekaksi.



Olen näistä erittäin innoissani, koska atm olen kokeillut tästä kokoelmasta kahta lakkaa ja toisessa niistä oli pientä duochromemaisuutta havaittavissa, iridiscent tms. taitaa olla se koostumus nimeltään.

Daisy Does It on ohut lakka, ei koostumukseltaan, vaan peittävyydeltään. Täyttä peittävyyttä en lähtenyt tällä edes hakemaan, koska keltaiset tätä koostumusta olevat järjestään ovat heikompia peittämään. Lyhyet kynnet tällä kyllä peittää, mutta pidempiä ei saa täysin peittoon. Siksi se sopikin mainiosti tähän tyyliin mitä lähdin hakemaan.

Kuivumisaika oli lakalla nopea, minusta nää Color Clubin lakat on järjestään hyviä kuivumaan, en ainakaan muista koskaan tavanneeni CC:n lakkaa joka kuivuisi hitaasti.



Väriltään Daisy ompi todella kirkkaan keltainen lakka, koostumukseltaan taitaa olla glassflecked. Miettikö joku teistä että näyttääpä China Glazen Lighthouselta? Pullossa lakat näyttävät hyvin samanlaisilta, mutta swatchatessa huomaa eron. Eivät olekaan samanlaisia, vaan Lighthouse on uskokaa tai älkää tosi hailakka tähän lakkaan verrattuna, Daisy Does It on kunnon keltainen, Lighthouse on vaalean kultainen.

Koristelut sain päähäni taas eräs yö juuri ennen nukahtamista. ;D Eli dotting tool-kukkasia ja strasseja monessa eri värissä!

Vielä listaa käytetyistä lakoista:

Color Club - Daisy Does It (saatu)
China Glaze - Happy Go Lucky
Orly Instant Artist - Crisp White
strasseja


Tykkäsittekö kynsistä/lakasta? :)


PS. Blogissa on käynnissä tunnisteiden/kategorioiden (sivupalkissa) muuttaminen järkevämpiin ja lisään myös uusia kategorioita. Jatkossa löydät tunnisteet jaoiteltuna johonkin yleiskategoriaan, johon tulevat muut kuin kynsiin liittyvät tunnisteet, esim. ruoka-aiheet, yleinen papatus yms. ja tämän lisäksi jaan vielä kynsien koristeluun liittyvät (esim. fimot, käsinkoristelu..), kynsilakkojen merkit sekä kynsilakkojen koostumukset vielä erillisiin, joten voitte jatkossa selailla kynsiä eri kategorioidien mukaan. Kaikki kategoriat löytyvät siis sivupalkista, tutustukaa niihin ihmeessä. 


Huomautan, että tämä prosessi vie paljon aikaa sillä tekstejä on blogissa tällä hetkellä yli 700 kappaletta, joihin jokaiseen pitää erikseen lisätä uudet tunnisteet. Käyttäkää siis ihmeessä hakutoimintoa (sivupalkissa ja myös sivun yläreunassa) saadaksenne varmasti kaikki tulokset esille jos etsitte jotain tiettyä asiaa, sillä tunnisteisiin en ehdi niitä kovinkaan nopeasti kaikkia päivittämään!

Antakaa myös ihmeessä palautetta ja kehitysideoita, onko jokin kategoria joka uupuu ja jonka tahtoisitte?

39 kommenttia:

  1. Näistä tykkään tosi paljon :) Tosi pirteet ja huippu kivat ! (:

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet kertakaikkiaan :) Lakkakin on toki myös söpö. Ja musta dotting tool kukat sopi tohon täydellisesti!

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet! Yleensä vältän keltaisen käyttämistä kynsissä, mutta kultainen on sitten ihan eri juttu! Nää on niin pääsiäiskynnet. Nuo eriväriset strassit on tosi kivan näkösiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, hih! Pääsiäiskynnet kieltämättä. ;D

      Poista
  4. Ihan mun kynsilakka tuo Daisy Does It! Pakko saada :D Kiva koristeluidea myös!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti ja kyllä tämä ihana lakka on! :)

      Poista
  5. Ihanan keväiset kukkailut :).

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirteän keltaiset kynnet, tulee kevät, ja pääsiäinen mieleen.. (:

    VastaaPoista
  7. Your manicure is so pretty!! I like your yellow choice :)

    VastaaPoista
  8. Tykkäsin tosi paljon, ihanat pääsiäiskynnet!

    VastaaPoista
  9. Inhoan keltaista, mutta miten se voikaan olla noin kaunista sun kynsissä, hmmm taitaa olla niin, että INHOSIN keltaista. Upeaa, olen sanaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti! En mäkään oo keltaisen suuri ystävä, mutta välillä sitäkin voi käyttää. ;D

      Poista
  10. Onpa kiva keltainen lakka! :) Hienot kynnet :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat kynnet!!! Mutta en oikein tiedä missä tätä voisi kysyä, joten kysyn nyt tässä, eli miksi vihaat mavalan lakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti! :) Mavalan pullot on niin pieniä ja se suti on epäkäytännöllinen, lisäksi korkki on vaikea ja onnistun jumittamaan sen aina niin että tarvin pihtejä korkin irtisaamiseksi. ;D

      Poista
  12. ja sitten vielä että maksaako nuo china glaze lakat ebayssa 3.50 puntaa? Kuinka paljon se on euroina?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Umm riippuu varmaan myyjästä paljonko eBayssa maksavat nuo ChG:t, mutta 3,5 £ on n. 4,2 euroa. :)

      Poista
  13. Iiihanat kynnet! Tein itekin just eilen kynsiblogin, joten ihan uus, mutta käy kattoo jos kiinnostaa:)
    www.kynsienkoristelua.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Kuinka kauan kun tilaa tuolta head2Toe bauty paikasta niin sulla on kestänyt toimitus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin viikko menee siitä kun lähettävät, pari päivää menee tilauksesta ennenkuin lähettävät. :)

      Poista
  15. Noi kynnet on ihanat! Mukavan kesäset. :) Nää kategoriat on ihan super hyvät, helpottaa tosi paljon vanhojen postauksien löytämistä ja löytää ne aina helposti ja nopeasti uudelleen! Mistä sä näitä ideoita tänne blogiin saat, ja miten sä osaat toteuttaa ne? o.o Miten noi gategoriat ees tehään? Ja sit viel, ku luin näit aikasempii kommentteja niin mun on pakko opetella käyttää ebayta ku siel saa niin halvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! Hyvä että niistä on apua, kun saisin vaan aikaiseksi lajiteltua kynnet niihin. ;D En edes oikein tiedä mistä ideat tulee, päästä kai suurimmaksi osaksi tulevat ja sitten vaan kokeilen että miltä näyttäisi. ;D

      Poista
  16. Jee! Käythän kaikki Take Wing -kokoelman lakat läpi täällä blogin puolella? :) terveisin eräs, joka yrittää päättää, mitkä kaikki kokoelman kynsilakat ovat tilaamisen arvoisia..

    VastaaPoista
  17. Aivan ihanat kynnet!! Ja hei, mulla on CC:ltä hitaastikuivuva lakka! Se on se pikkasen poltettuun oranssiin taittava punanen, Feel the Beat. Meinas pallaa pärreet sen kanssa kun oletin saavani nopean lakkauksen aikaiseksi.... Mur! Väri on kuitenkin ihana, mut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Oisko tuo mainitsemasi lakka jotain CC:n vanhaa kokoelmaa? Mulla on vaan noita uusia, mutta oon huomannu et esim. China Glazella noissa vanhoissa on kanssa huonosti kuivuvia. :/

      Poista
  18. yleensä en yhtään tykkää keltasesta, mut nää on kyl tooosi upeet ♥

    VastaaPoista
  19. Jostain syystä tykästyin näihin todella paljon, en lämpene keltaiselle noin yleisesti mutta nyt nappasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla jos nyt alkoi keltainenkin kiinnostaa! ;D Hih.

      Poista
  20. Hei mulla ei muuta, kun noita tunnisteita voisi siirtää vähän tossa sivupalkissa ylöspäin?:) Sähän luit mun ajatukset, olin just ettimässä postausta missä oli Lighthouse, kunnes maltoin lukea loppuun! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! ;D Juu mulla on vähän järjestely käynnissä ja mietin itekkin et miten saisin tunnisteet järkevämmin ylöspäin mutta en oo vielä keksinyt. ;D

      Poista
  21. ooksää vaasasta? Oon seuraillu sun blogia iät ja ajat enkä ikinä tienny.. kato mä oon kans :D siiistiiii (8

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)