torstai 14. kesäkuuta 2012

Pinkkileipä

Katselin eilen kuola valuen muiden leipiä, erityisesti Sallan sandwich sai minut himoitsemaan kerrosleipää. Eilen minulla oli ainekset käsissäni varsinaiseen herkkuvoileipään.


Pohjalle: Essie - French Affair
Täyte: OPI - Rainbow Connection
Päällys: OPI - Don't Touch My Tutu!


Herkullinen voileipä siitä sitten tulikin, voi että! Vai olisiko kenties kerrosleivos? Syötävän söpö kuitenkin, vaikka itse sanonkin. Kyllä nyt kelpaa hetken aikaa pitää näitä leipäsiä/leivoksia näpeissään.

Pohjana toimiva Essie French Affair oli aivan järkyttävän huono levittymään, hyi. Täyte ja koko komeuden kruunaava Tutu-tyllihuntu onneksi korjasivat pienet virheet. ;)

Tykkäsittekö mun leivästä, jäikö teillekkin himo makeaan kerrosleipään? ;)

PS. Tutustutan itseäni uuteen kuvanmuokkausohjelmaan, Photoshoppiin, joten muokkaustulokset voivat olla vähän mielenkiintoisia hetken aikaa, ennenkuin opin käyttämään täysin erilaista ohjelmaa kuin mihin olen tottunut. :D

70 kommenttia:

  1. Äh, tää sai taas aikaan lakkahimotuksia, koska eihän omasta laatikosta tietenkään löydy mitään sopivia lakkoja! noi värikkäät glitterit ei omaa silmää oikein sellaisenaan miellytä, mutta näissä ne kyllä on hienoja.

    VastaaPoista
  2. Ompa suloiset kynnet! Ehkä mäkin alan lämmetä näihin leipiin pikkuhiljaa.. Katsotaan koska osaisin toteuttaa tälläset myös.

    VastaaPoista
  3. Tykkään <3 Itselläkin kynsissä parhaillaan jonkinlainen sandwich:)

    VastaaPoista
  4. Ihanat! Mullekkin tuota essietä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Essie on ihanan värinen, mutta laadussa ei ole kehumista.. :/

      Poista
  5. Noi on ihanat! Olen tehnyt kaverilleni vastaavat OPI Lucky Lucky Lavenderilla, Rainbow Connectionilla ja Spotlight Pinkillä <3

    VastaaPoista
  6. Iihanat! Rainbow Connection on täydellinen glittersandwicheissä, yksinään ei kyllä oikein sytytä ;D

    VastaaPoista
  7. Naminami! Pitäs ite löytää joku sopiva päällys näihin lakkauksiin. En oikein omista tarpeeksi vaaleaa ja läpikuultavaa. Höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sehän tarkoittaa vaan että lakkaostoksille! ;)

      Poista
  8. Nää on nii syötävän oloset <3 Enemmän tulee mullekkin mieleen joku leivos ;d

    VastaaPoista
  9. Aaah... mäkin haluun noita Essien lakkoja :)

    VastaaPoista
  10. oi, ihanat! tuli kyllä himotus :D
    täytyy varmaan itsellekkin tehdä voileivät kynsille ;)

    VastaaPoista
  11. Ääääh, ei nyt oo varaa ees haaveilla, mut siis NAMINAM mitkä kynnet! <3 Täytyy kaivella omia lakkavarastoja, jos sais jotain vastaavaa loihdittua. :)

    VastaaPoista
  12. Voi että on kaunis! :O Kynnet kuin karkit! :D

    VastaaPoista
  13. Ihanat! Just itsekin eilen illalla testailin kiekolle erilaisia lakkayhdistelmiä glitter sandwichia varten ja löysinkin pari tosi nättiä. Kun vaan ehtisi kynsillekin toteuttaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näitä on kyllä aina eka paras testata kiekolle. ;D

      Poista
  14. Aww miten suloset! ♥ :)

    VastaaPoista
  15. Ihanat! En ole vaaleanpunaisen ystävä, mutta nää ois kyllä niin kivat :) Nyt vaan miettimään, miten tämän toteuttaisi omilla lakoilla.

    VastaaPoista
  16. Herkku!
    Osaatko muuten sanoa jotain glitterlakkaa, joka ois hyvä just glittersandwicheihin ja joka ois Suomessa myynnissä? Joku kohtuu helppo löytää?
    Oon koittanut tuota Wettiksen Fast Dry Party of Five Glitteriä löytää, mutta tuntuu että sekin on jo kaikkialta loppu.
    OPIn Rainbow Connection on kai nykyään htf-lakka? Vai saaks sitä edes netistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysymystä ei esitetty mulle, mutta vastaan kumminkin=) Meidän pikkukaupungin seppälässä (Huittinen), oli ainakin tuota Party of Five Glitteriä tällä viikolla vielä useampi pullo, kun kävin omani ostamassa!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kiitos vastauksesta! Juu siis kommentista jäi puuttumaan että kuka tahansa joka tietää voi vastata :) Täytyypä Seppälöitä lähteä koluamaan! :D

      Poista
    4. Hih, hyvä että sait vastauksen jo. ;D Myös pretty.fi myy noita Wettiksen fast dry -lakkoja, jos et Seppälästä löydä. :) Ja Rainbow Connection on HTF-lakka, jota kyllä löytää esim. eBaysta, mutta hintaa saattaa olla kivasti.

      Poista
  17. Oi ihanat =) Mulle tuli kans eilen hinku tehdä moiset ja tuskailin lakkojen puutteen kanssa, enkä saanut yhtään noin kivoja. Tarttee saada kerrosherkkuihin sopivia lakkoja =)

    VastaaPoista
  18. Ihastuttavat tyttömäiset kynnet:)) Itselläni kuitenkaan tuo ei vaan onnistu. Miten saat sen noin hienosti tehtyä vai olenkohan vain käyttänyt huonoja lakkoja sandwishiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hmm, en osaa sanoa kyllä.. :o Tärkeintä on että päällys on tosiaan läpikuultavaa, jotta glitter näkyy kauniisti alta, mutta ei kuitenkaan ihan kokonaan.

      Poista
  19. Hihi, nää on niin kivat <:

    VastaaPoista
  20. tosi herkulliset ;p :)

    VastaaPoista
  21. Miten toi tekniikka niinkuin toimii ? Tai mietin että miten tuo päällimmäinen lakka ei näy ollenkaan ? Olisi kiva jos tekisit vaikka postauksen tai video olisi aina ihanempi ja parempi jossa näytät vaihe vaiheelta miten tälläiset tehdään ! Ja sen voisi tehdä vaikka lakkauskiekkoon jotta ohje tulisi nopeammin koska et varmaan heti halua tehdä samallaisia kynsiä itsellesi :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä ole sen kummempaa kikkaa, kuin käyttää niin läpinäkyvää lakkaa päällä, että se ei erotu, mutta kuitenkin peittää osan tuosta glitterkerroksesta. Kerrostan siis ihan vaan lakkoja toistensa päälle, ensin alle vaaleanpunaista pari kerrosta, sen päälle kerros glitterlakkaa ja glitterlakan päälle pari kerrosta läpikuultavaa lakkaa. :) Toivottavasti selvensi.

      Poista
  22. Tuto näistä herkku leivistä olis kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllä selitikin miten nää tehdään, katotaan josko näistä jotain tutoa tekisi, vaikka käytännössä näissä vaan kerrostetaan lakkoja toistensa päälle. :)

      Poista
  23. Suloiset kynnet! Itse en ole vielä kokeillut tuon tapaista lakkausta, mutta eiköhän sitä voisi joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
  24. Syötävän suloiset ;)! Kyllä tuli himo makeaan kerrosleipään :p

    VastaaPoista
  25. oi mulla tulee noista ihanista kynsistä mieleen pienenä syödyt pokemon karkit :3

    VastaaPoista
  26. oi aivan ihanat!

    VastaaPoista
  27. aivan ihanat! pitäisi itekkin joskus kokeilla noita, on vaan aina jäänyt siihen suunnitteluvaiheeseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kannattaa kokeilla, nää on herkullisia! :)

      Poista
  28. ihanat kynnet♥ voisitko joskus tehdä vesimarmoloinnilla kynnet? Oisi hieno nähdä miten taitava olet siinä ja kuinka kauntniita kuvioita kynsissä on (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olen tehnytkin vesimarmorointeja, löydät ne täältä: http://sonnela.blogspot.fi/search/label/Vesimarmorointi

      Poista
  29. höh! Mie kun luulin, että paljon mainostetut Essiet ois sitä kynsilakkojen kermaa. Eikö sittenkään? Makea se on ainakin väriltään :) ja ihan mielettömän söpöt kynsiäiset nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakaan tämä lakka ei laadulla vakuuttanut, tosin onhan aina kaikilla lakkamerkeillä ne paremmat ja huonommat lakkansa, toivon että tää French Affair oli nyt merkin huonoimpia. :D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)