sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Huuto.net -löytöjä + FB:n Kynsikoristelut-ryhmästä

Saavuin tänään takaisin Vaasaan ja mua odotti parikin ihanaa kynsilakkakirjettä. Eikun penkomaan! Harvemmin ostan nykyään mitään enää Huuto.netistä, varsinkaan kynsilakkoja, vaan yleensä eBaysta tulee osteltua enemmän tai e-tailereilta. Nyt löysin pari niin hyvää diiliä, että oli pakko tarttua niihin.

Ensin OPI:t, joita ostin kahden kappaleen paketin ja maksoin näistä yhteensä alle 12 euroa postikuluineen.

Divine Swine & Diva Of Geneva
Erittäin kiitettävä hinta, ottaen huomioon, ettei vasemmalla olevaa Divine Swineä enää valmisteta, hän on Muppets -kokoelmasta. Oikealla Diva Of Geneva, taitaa olla Swiss -kokoelmaa.

Sitten mun ihkaekat Zoyat! Näistä kolmesta maksoin postikuluineen 18 euroa, tosi hyvä diili tämäkin. Nyt pääsen vihdoin kokeilemaan tätä merkkiä. :)

Rory, Gilda & Jem
Nuo kaksi vasemmanpuoleisinta mua eniten kiinnosti, mutta yllätyin tuosta Jemistä, kun se näyttäis niin monivivahteiselta!

En oo vissiin sanonutkaan, että mulla menee nykyään aikaa Facebookin Kynsikoristeluryhmässä ja nyt kun sille perustettiin irkkikanavakin, niin pääsee keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia kunnolla. Jos tahdotte mukaan, niin käykääpä Facebookissa liittymässä yhteisöön! :)

Tuo Kynsikoristeluryhmä tuli mieleen siitä, kun sain sieltä vinkkiä, että voisi tehdä blogiin gallerian, johon keräisi tehdyt kynnet yhdelle sivulle. Olen aiemmin jo ajatellut asiaa, mutta nyt innostuin siitä kunnolla ja ryhdyin rakentamaan sivua tänne. Löydätte Kynsigalleria-sivun tuosta bannerin alapuolelta, välilehdestä. Päivittelen sitä siis vielä, se on täysin kesken, mutta jossain vaiheessa siellä ovat kaikki kynteni, uusimmista vanhimpiin. :)

Nyt mulla alkais "pieni" siivousoperaatio kotona ennenkuin voin luvan kanssa ryhtyä swatchailemaan näitä uusia lakkoja + jo esiteltyä TD-tilausta, ää. Aina pakko hoitaa ikävät hommat ensin alta pois. ;D

Mitä tykkäsitte mun lakkalöydöksistä? :) Ja liittykäähän ihmeessä kaikki Kynsikoristelut sekä Kynsikoristekirppis -ryhmiin Facebookinkin puolelle! 

20 kommenttia:

 1. tosi kivoja lakkoja löytänyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkös! :) Kerrankin Suomesta löytyi hyvällä hintaa ostettavia lakkoja.

   Poista
 2. Ooh! Varastan tuon Divine Swinen sinulta >:) Miksi minä en ole tuota siellä huomannut, vaikka huut.netissä paljon pyörinkin, nyyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja voi ei. :o eBaysta näitä kyllä vielä hyvin löytyy. :)

   Poista
 3. Pakko kommentoida vaikka ei kovinkaan paljon liity tähän postaukseen, mutta uusi kynsigalleria-sivustosi on ihan huippu! Ihanaa että näkee monet kynnet ilman hirveää määrää klikkailuja ja muuta! Innolla odottelen sivujen päivittymistä, älä silti stressaa niistä liikaa koska uskon että työ vie hirrveästi aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Koitan juu pikku hiljaa laittaa sivua kuntoon. :)

   Poista
 4. Noista Zoya lakoista odotan innolla käyttökokemuksia, nimittäin omasta lakkalaatikostani ei löydy yhtään kyseistä merkkiä.
  Just tässä olen vihko ja kynä kädessä kirjoittelen tulevia ehdokkaita lakka tilaukseen. On se vaan niin vaikeeta päättää vain ne yhdeksän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, oon ihan samanlainen! Se on jotenkin tosi kivaa aina päättää ne 9 tarkasti valikoiden ja punniten vaihtoehtoja. 8]

   Poista
 5. Mulla on tuo Zoya Jem! :) Harmi vaan, että suuri osa ihanasta kultaisesta shimmeristä pullossa katoaa jonnekin, kun lakkaa laitetaan kynnelle... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, huomasin kanssa. :/ Mutta kivalta se silti näytti kiekolle swatchattuna, vaikkei ollutkaan niin paljoa kultaa mukana.

   Poista
 6. Oi, noi Zoyan lakat näyttää aivan ihanilta! Haluaisin ton Gildan >:--o

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania lakkoja, ja ei voi muuta sanoa kuin että hyvä löytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä juu, yllätyin itsekin näistä ja mietinkin hetken että koitetaanko minua huijata. ;D

   Poista
 8. Toi kynsigalleria on kyllä tosi hyvä idea :) Yleensäkin kaikissa kynsiblogeissa tommoinen toimis ilman muuta! :)

  VastaaPoista
 9. Täällä myös odotellaan kommentteja Zoyan lakoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää testailla niitä piakkoin. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)