maanantai 11. kesäkuuta 2012

Suosikkituotteita

Ajattelin listailla tähän mun tämän hetken suosikkeja kynsirintamalta! Osa näistä on jo pitkäaikaisia suosikkeja, osa vasta hiljattain löydettyjä.

Cesars rapid dry -pikakuivattava päällyslakka


Tää on mun kestosuosikki pikakuivattavista päällyslakoista, olen käyttänyt tätä jo vuodesta 2009 asti, välillä lipsuen kokeilemaan muita pikakuivattavia päällyslakkoja, aina palaten tähän uudelleen kuitenkin. ;D Ei tämäkään täydellinen ole, mutta hinta-laatu-toimivuussuhteeltaan paras, jota olen kokeillut. Kuivattaa lakkauksen nopeasti, tasoittaa lakkauksen pinnan,  tuo suojaa ja kivan kiillon lakkaukselle. Jotkut moittivat tämän hajua voimakkaaksi ja onhan se voimakas kyllä, mutta ei minusta niin paha, kun ei ne kynsilakat yleensä muutenkaan järin hyvältä haise. Käytän tätä myös leimauksien päällä, mutta mustien leimausten/koristelujen kanssa saa olla supertarkka, mieluumin varman päälle ja pistää Konadin top coatia tämän sijaan.

Cesarsin pikakuivattavaa olen saanut CesarsShopista

Orly - Nail Armor -aluslakka


En ole turhan nirso aluslakkojen suhteen, mutta Nail Armor on jotenkin ollut lempparein kaikista. Osa tutuista kenelle olen tätä käyttänyt aluslakkana on sanonut, että tämä on vahvistanut kynsiä ja ehkäissyt liuskoittumista. Nail Armorissa on näkyviä silkkikuituja, joten lakka jättää hieman karhean pinnan kynnelle. Tykkään kun tämä kuivaa mattapintaiseksi, tietää silloin heti että aluslakka on kuivanut, eikä tarvi arvuutella. Tämä kuivaa nopeasti kyllä muutenkin, plusplusplus.

Nail Armorin ostin TransDesigniltä.


OPI Drip Dry -pikakuivattavat tipat


Tippakuivattaja pipetillä, kuulostaako hassulta? Tätä olen itse käyttänyt kuivattamassa vaikeasti kuivuvia lakkoja (esim. Flormaria, Kleancoloreita ja valkoisia cremelakkoja ennen neoneita yms.) ennen päällyslakkaa tai monien kerrosten välissä. Lakat kynsille, pari tippaa kuivattavaa per kynsi ja antaa olla hetken, sitten pesee kädet ja jatkaa lakkaamista. Täten ei tule liian paksuja kerroksia lakkaa, kun tämä kuivattaja vaan kuivuu pinnalle, eikä jätä varsinaisesti kerrosta. Miinuspuolena se, että sisältää öljyjä, joten kädet täytyy pestä välissä mikäli tätä käyttää lakkauksessa "välikuivattajana".

OPI:n Drip Dry:n ostin TransDesigniltä.


OPI Avoplex kynsinauhan kuorintavoide


Huolitellut kynsinauhat on osa onnistunutta lakkausta. Kuorin kynsinauhani riittävän usein, yleensä vähintään kerran viikossa tällä ja ne pysyvät poissa häiritsemästä lakkausta. Kuorinta-ainetta laitetaan kynsinauhoille lakkauksen poiston yhteydessä ja annetaan sitten vaikuttaa 3-5 min ja rapsutetaan kynsinauhat esim. appelsiinipuutikulla ja pyyhitään pois.

OPI Avoplex kynsinauhakuorinnan sain lahjaksi, mutta tätä löytyy OPI:a myyvistä liikkeistä, esim. Kicksistä tai TD:ltä.

Kynsinauhaöljykynät


Kynsinauhaöljyä kannattaa lisätä niin usein kun muistaa, liikaa näitä ei voi käyttää (kai). :D Kannattaakin pitää kynsinauhaöljykynät lähellä ja mukana, jotta muistaa lisäillä tarpeeksi usein. Itse käytän kynsinauhaöljyä aina lakkauksen poiston yhteydessä kynsinauhoille ja koko kynnen alueelle ja lisäilen kynsinauhoille useita kertoja päivässä. Nää on käteviä, kun voi ottaa laukkuun, taskuun, penaaliin yms. mukaan, eivätkä ne vahingossa leviä mihinkään. Pullojen kanssa mua aina pelottaa että ne kaatuu tai menee rikki, nää on muovia ja näissä on öljyä vähemmän kuin pullossa, joten voi huoletta ottaa mukaan.

Nää kynsinauhaöljykynät joita omistan ei muuten ole OPI-merkkisiä, vaikka niitä sillä nimellä myydäänkin, ostin omat kynäni eBaysta.

Xtran kynsilakanpoistoaine


Lempparein kynsilakanpoistoaine ikinä. Sisältää vain asetonia ja risiiniöljyä, joten tujua tavaraa on, mutta siksi se onkin parasta. Ei ole millään tavalla heikentänyt kynsieni laatua jatkuvassa käytössä. Käytän tätä muuten myös leimailuun, sopii siihenkin, vaikka tässä öljyä onkin, ilmeisesti niin pieni määrä sitten ettei haittaa. Miksi tätä ei enää muuten löydä mistään? :( Tänäänkin oli vain tyhjä lokero jäljellä, kun olisin mennyt tätä hamstraamaan.

X-traa ostettu S-ryhmän kaupoista, Salesta/S-marketista.

Orly Instant Artist -koristelulakatVesipohjaisia koristelulakkoja, joilla voi tehdä kynsille kivoja käsinmaalauksia, nail art lakkoja/maaleja siis, ohutpäisiä. Ennen kuivumista voi siis pyyhkiä veteen kostutetulla vanulapulla pois lakkauksen, jos ei mennytkään ihan nappiin. Näitä on saatavilla nykyään varmaan lähes 30 eri värissä, minulla on näitä 10 ja tarkoitus olisi hankkia kaikki värit. Lisäarvostelua näistä linereistä voittekin lukea täältä.

Orlyn Instant Artistit ostettu eBaysta.

Vaseline -käsivoiteet


Olen tykästynyt näiden Vaseline-käsivoiteiden hinta-laatusuhteeseen ja mietoon, mutta miellyttävään tuoksuun. Nämä ovat helposti saatavilla ja pakkauskin miellyttää minua värinsä puolesta. Imeytyy minusta tarpeeksi nopeaan, eikä jätä ällöttävää tahmaista tunnetta, vaan pikemminkin semmoisen silkkisen. En tiedä onko näillä oikeasti mitään virkaa "vahvempien kynsien" edesauttajana kuten pakkaus lupaa, mutta ainakin kosteutuksen hoitaa sopivasti.

Vaseline-voiteet ostettu S-ryhmän kaupoista, Salesta/S-marketista.

Löytyikö yhteisiä suosikkeja? :)

30 kommenttia:

 1. Xtran kynsilakanpoistoaine on kyllä minunkin mielestä paras mitä olen käyttänyt, hinta-laatu suhde kohdillaan! :) Varmaan moni muukin on huomannut tämän ja sen takia hyllyt ovat usein tyhjänä, oon huomannu iha saman!

  VastaaPoista
 2. Extraan luotan minäkin ja nuo kynsinauhaöljykynät on olleet jo hetken hankittavien listalla. :)

  VastaaPoista
 3. Itse en ole näistä tuotteista kokeillut muita kuin x-tran kynsilakanpoistoainetta ja vaseline käsirasvoja. Kuitenkin kummatkin ovat minustakin hyviä. En minäkään ole huomannut mitään eroa siinä, että käytänkö esim. Maybellinen vihreää kynsilakanpoistoainetta vaiko tuota x-tran "myrkkyä". Ja tuo x-tran on vieläpä hyvin halpaa verrattuna esim. juuri tuohon maybellinen kynsilakanpoistoaineeseen.

  Täältä Itä-Suomesta kyllä löytyy noita x-tran kynsilakanpoistoaineita Prismasta sekä S-kaupoista. Muistaakseni olet vielä kirjoittanut, että on ollut pidempään poissa kaupoista siellä Vaasassa (tai et ole vain nähnyt niitä). Toivottavasti löydät sitä vielä, etteivät ole ottaneet pois myynnistä (mikä olisi kyllä outoa)!

  VastaaPoista
 4. Nail Armor on ehdoton ykkönen täälläkin! :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään kans tosta xtran kynsilakanpoistoaineesta! Sillä lähtee tosi nopeesti lakat kynneltä. Pelkään vaan että heikentääkö kynsiä kun on niin tujua tavaraa? Sit voiks siitä sula jtn syöpää tai jotain? Äiti ainakin pelotteli että jos käyttää liian usein poistoainetta siitä voi tulla jtn ihosyöpää tai jtn ja varsinki noista vahvemmista, kun kuiteski vähä sitä imeytyy aina vähä ihoon(?). Totakin vois kokeilla tota vaseliini käsivoidetta:) Mulla kun niin huonot kynnet ja kuivahkot kädet:)Paljonkos muuten suurin piirtein maksaa? Ja tota orlyn nail armoriakin vois kokeilla jos kerran on oikeesti toimivaa... Pelottaa vaan toi hinta... Kallista, kallista:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa tuosta syöpämahdollisuudesta, mutta itselläni ei ainakaan ole kynsiin tai käsiin vaikuttanut kuivattavasti/heikentävästi. :) Vaseline taisi maksaa 3 euron verran.

   Poista
 6. Mun pitää yhtyä sun mielipiteeseen käsirasvasta, cesarsista, kynsilakan poistoaineesta ja kynsinauhaöljystä! Lisäksi käytän samoin tuollasta tippamaista pikakuivattajaa, joka on mulla Sally Hansen.

  Pitää kyllä kattoa jos kokeilis tota sun lemppari aluslakkaa, noi silkkikuidut kuulostaa niin yleelliseltä :D

  VastaaPoista
 7. Yhteisiä suosikkeja löytyy jonkin verran, varsinkin tuo xtran kynsilakanpoistoaine on ollu mun suosikki kans jo kaaauan aikaa :D Ehdottomasti paras ja hinta-laatu-suhdekin on kohillaan!

  VastaaPoista
 8. Se on kyllä niin ihme, että x-tran lakanpoistoainen on loppu joka paikasta, ollu jo aika kauan aikaa ;(. Se on vaan paras!
  Yhteisiä suosikkejä oli Vaseline rasvat, kynsilakanpoistoaine ja kynsinauhaöljykyntä, muita en olekkaan testannut! :)

  VastaaPoista
 9. Taasko tuo vaseline-käsirasvan purkki on muuttunu? Oon jo vuosia käyttäny ja nykyään tuntuu että se vaihtuu jatkuvaan. Ennen tuo rasva oli ihanan pinkin väristä :)

  VastaaPoista
 10. yhteinen suosikki: xtran kynsilakan poistoaine!! :DD Ihan paras.. no en oo kyl muita ees kokeillu! :D

  VastaaPoista
 11. ite käytän kynsilakanpoistoaineena lidlistä saatavaa cien-merkkistä poistoainetta, ja tykkään ! :)

  VastaaPoista
 12. X-tran kynsilakanpoistoaine on parasta! Mun pitäiskin tehdä visiitti S-markettiin ja rohmuta muutama pullo lisää 8)

  VastaaPoista
 13. Kynsinauhaöljykynät <3 En edes muista minne kaikkialle niitä oon jemmannut, ainaski kaukosäädinlaatikkoon ja koulussa loksassa taitaa olla pari...

  VastaaPoista
 14. Sulla on ihan eri maku kun mulla, tai siis mulla noista kummatkaan pikakauivattajat ei toimi yhtään. :D Opia on kaveri kans kokeillu ja sillä ei toiminu myöskään. Ei kuivu ikinä niiden kanssa.

  -R-

  VastaaPoista
 15. Xtran kynsilakan poistoaine on vaan ehdottomasti paras. Kaikkia muita mitä oon kokeillu niin ei oo niin hyviä kun tämä. Vaikka halpaa on niin ei se tarkota ettei toimi;) Meillä päin muuten löytyy tätä koko ajan pienemmistäkin s-kaupoista:o

  VastaaPoista
 16. kynsilakan poistaine löytyy tänkin lakkakorista :) Hyvää kamaa on ja varmaankin sitä hankkimassa kun saan tuon yhden aineen käytettyä poies :)

  VastaaPoista
 17. Yhteisiä suosikkeja löytyy meiltäkin. :)
  Käytän myös todella mielelläni tota cesarssin pikakuivattajaa ja xtran kynsilakanpoistoainetta. Toivottavasti tuo xtran poistoaine ei lopu meiän prismasta.

  VastaaPoista
 18. Tuo on kyllä hyvää kynsilakanpoistoainetta ja tosi halpaakin vielä. Mun mielestä korkki sais tosin olla vähän pienempi, koska ainakin mulla lakanpoistoainetta meinaa tulla vähän liikaa.
  Käytän kans Cesarsin pikakuivattavaa, mutta mun mielestä ois parempi, jos pullosta näkyisi läpi. Ärsyttää, kun on hankala arvioida paljonko sisällä on lakkaa ja missä kunnossa se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on kyllä totta, että ois kätevämpi tuo Cesarsin pullo, jos olisi läpinäkyvä. :o

   Poista
 19. Sun ansiostas kokeilin ensimmäisen kerran tota Cesarsin pikauivattajaa, ja se todellakin on hyvä! Kiitos kun suosittelit sitä täällä blogin puolella, en vaihda pikauivattajaa enää ikinä! Aluksi se haju tosiaan oli sietämätön, mutta nyt noin puoli vuotta sitä käytettyäni en huomaa enää hajua ollenkaan:).

  VastaaPoista
 20. Sulla on kiva blogi ja oot tosi taitava tekemään kynsiä.
  Tehtiin kaverin kaa blogi, käy kattoo jos kiinnotaa(:
  http://ihanahelmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä käyn kurkkimassa! :)

   Poista
 21. Tää juttu tuli ku tilauksesta! Oon just miettinyt, että millä aineilla alkaisin hoitamaan kynsinauhoja ja mikähän aluslakka ois hyvä.

  VastaaPoista
 22. ^^Kiiitos kaikille kommenteista! :) Selkesti muutkin tykkää tuosta Xtrasta, mua rupes tuo Xtran kohtalo jo huolestuttamaan, joten kysyin asiasta suoraan Rainbow:n/Xtran kuluttajaneuvonnasta ja sain vastauksen, että Xtran kynsilakanpoistoaine EI ole poistumassa valikoimista, jee! :D

  VastaaPoista
 23. Opit ovat hintansa arvoisia ;)

  www.pinklifeandlovelysummer.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ainakin ulkomailta ostettuina! :D

   Poista
 24. ite tykkään dermosilin asetonittomasta (???:D) kysnienpoistoaineesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta en ookkaan kokeillu. Dermosilin saksanpähkinäkäsivoide sen sijaan on ihanaa!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)