lauantai 16. helmikuuta 2013

Strwbr Nlz

Käyttämättömiä lakkoja on yritetty taas tyhjentää laatikosta ja tämä ikuisuusprojektiksi osoittautunut tehtävä ei kyllä hevillä anna mulle mielenrauhaa tai anna aivonystyröiden levätä. Nappasin testaamattomista punaisen Flormarin, sävyä U14 ja halusin tehdä jotain erilaista..


Käytin näissä:

Flormar - U14
Orly Instant Artist - Leafy Green
+ neliöglittereitä

En halunnut ulkonevia kynsiä, joten päätin laittaa irtoglitteriä, jonka saisi hyvin päällyslakan alle tasoitettua. Harmikseni huomasin, että eihän mulla oo sellaista pientä pyöreää glitteriä ollenkaan, joten piti keksiä joku hätäratkaisu. Mulla ei oo edes glitterlakkaa, jossa ois pelkkää pientä kultaista glitteriä, argh. Päätin sitten, että kyllähän ne neliöglitteritkin käy tähän.

Idea näihin lähti siitä, että tuossa Flormarissa on tuollaista kultaista shimmeriä paljon ja päätin, että punakultaista haluaisin. Ihan leikkisät kynnet näistä tuli kyllä, vaikka en tunne oloani kauhean kotoisaksi näin lapsekkaissa kynsissä. ;D Googlesta löytyi paljon erilaisia mansikkakynsiä, joten otin niistä vähän inspistä ja väkersin omat mansikat kynsille.

Mitäs pidätte kynsistä? :)

41 kommenttia:

  1. Mä olen sen verran lapsellinen, että tykkään näistä tosi paljon:D Ihanat <3

    VastaaPoista
  2. Todella herkulliset! Ihania nuo neliöhilesiemenet :)

    VastaaPoista
  3. Peittikö Flormar itsekseen noin nätisti?

    -T-

    P.S. Hauskat kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tässä oli 3 kerrosta Flormaria ja aavistuksen kyllä kuultaa läpi, kuvasta ei niin välity. :)

      Poista
  4. Tosi söpöt mansikkakynnet! :)

    VastaaPoista
  5. Ei vitsi miten ihanat! :--D
    Pitää ehkä itekin kokeilla joku kerta jonkunlaisia mansikoita väkerrellä. ;D

    VastaaPoista
  6. Ompa söpöt kynnet :D ja ihanan värinen tuo punainen. Itse en ole tuota flormaria löytänyt mistään. Peittikö se hyvin? Ja montako kerrosta laitoit? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laitoin 3 kerrosta ja vähän jäi kuultamaan läpi, kuvasta sitä läpikuultavuutta ei kyllä niin näekkään. :)

      Poista
  7. Täs blogis ei enää koristella kynsii kunnolla vaa esitellää kaikkein ihkuimpii ja uusimpii lakkoja. Kermaperseilyä, huolimattomuutta, ja ylimielisyyttä. Mitä muuta vois lukija toivoo?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai tähän muuta kannata sanoa kuin että sulla on oikeus mielipiteeseesi, veikkaan että osa voi olla eri mieltäkin. :)

      Poista
  8. Anonyymille joka kommentoi tuossa ylempänä. Jos et tykkää blogista älä lue! Kokeilleppa itse löytää joka päivä yli kaksi tuntia aikaa laittaa "hienosti koristeltuja kynsiä". Entäs jos ne ei onnistukkaan niin sit saattaa mennä koko päivä. Mä ainakin tykkään tästä blogista kovasti. On kiva katella uusien lakkojen "swatseja", ois aika tylsää jos joka kerta ois melkein samat lakat ja kauheet koristelut. VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN! (sori caps lock). Sonne jatka samaan malliin.

    P.s Ihanat kynnet. Kyllä joskus saa olla lapsellinen. :D

    VastaaPoista
  9. Mä ainakin tykkään Sonne "kermaperseilystä", jos sitä siksi voi nimittää ;) Kiva nähdä uusia lakkoja, hienoja koristeluita ja varsinkin meille jotka ostamme vaan halpislakkoja, Sonnen dupe-löydöt merkkimerkkeihin, on piristäviä ;)ja kukkaroa säästäviä...

    Ylimielisyyttä en kyllä täältä ole kohdannut missään muodossa, valitan... Päinvastoin, erilaisia vaihtoehtoja erilaisille käyttäjille ja kuluttajille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä. :)

      Poista
    2. Kiitos kovasti, ihana kuulla tällaista palautetta! :)

      Poista
  10. Tosi hauska idea tehä noilla neliöhileillä pilkkuja :) täytyykin joskus kokeilla. Ihanan herkulliset kynnet!

    VastaaPoista
  11. Musta tää on ihana blogi! Seuraan monii, mut tää on semmonen "kotipaikka", jota muut ei vaan päihitä. Tykkään lukee sun kaikkkia postauksia sanokoot jotku anonyymit mitä tahansa. Älä muuta mitään! :)

    VastaaPoista
  12. Tosi söpöt! Itse olen tehnyt samantyyliset myös, mutta kimalteleva lakka ja glitterit on tosi kiva idea! :)

    VastaaPoista
  13. Oi nää on tosi suloset!(:

    VastaaPoista
  14. Awwwss miten ihanat kynnet! <3 Ja tämä blogi on aivan ihana, aina on ihana nähdä pirteitä ja aina eritavalla koristeltuja kynsiä, jotka on siistit ja huolitellun näköiset! Ja yks kysymys olisi, että voisitko tehdä lähiaikoina vesimarmorointia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista ja kehuista! :) Voin yrittää ainakin, mä vaan niin välttelen sitä hommaa kun se on niin sotkuista. ;D

      Poista
    2. Ei tarvitse jos, se sotkee paikat ja et hirveästi tykkää... Ei sillä niin väliä ole. Mutta kun ei oikein missää näe vesimarmorointia. :D

      Poista
    3. Hahah, totta. 8D Katsotaan!

      Poista
  15. Aivan ihanat! Melkeinpä sellainen, mitä pitää joskus (surkeilla lakkaustaidoillani) kokeilla :D

    Nea -Fashioned in Finland-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti, ehdottomasti kannattaa kokeilla, ei ole hankalat ollenkaan! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)