lauantai 23. helmikuuta 2013

Uutuuslakkoja ja kynsijuttuja Seppälöihin

Pikapostaus ennen Putousta, nimittäin mulla on vilauttaa teille pari kivaa uutuuskuvaa, joissa olis Seppälöihin tulevia uutuuslakkoja näytillä!

Viikolta 10 alkaen (eli maaliskuun alkuviikoilta) on kaikkiin kosmetiikkaa myyviin Seppälöihin tulossa Seppälän oma kynsilakkasarja ja kynsikoristeita myyntiin. Värit voivat vaihdella myymälöittäin. Seppälä aloittaa perusväri ja neonvärikokoelmilla, mutta tulossa on kuulemma myöhemmin hologrammi, glitter ja leatherlook-lakkojakin.


Yllä perusväri ja neonkokoelman 12 ml lakat, näiden hinta tulee olemaan 3,95 €/kpl. Lakkoja en oo vielä ehtinyt testaamaan kun vasta ne eilen sain, mutta kurkkasin pulloon ja niissä on leveä ja pyöreäpäinen sivellin, jee! Näiden lisäksi tulossa minilakkoja 8 ml pulloissa ja niiden hinta tulee olemaan 2,95 €/kpl.


Ylläolevassa kuvassa ei ole kaikki myyntiin tulevat koristeet ja noiden pakkaus saattaa vielä vaihtua ylläolevasta, mutta niittejä ja fimoja siis ainakin on tulossa. :) Koristeet ja tarrat tulevat olemaan hinnaltaan 1,95 €/kipale.



Miltäs vaikuttaa Seppälän uutuudet? :) Aika perusvärejähän ne toki ovat, mutta minusta ainakin vallan söpöjä, neonit varsinkin!

56 kommenttia:

  1. vähän kivoja (----: ihana saada ainakin just vaikka fimoja nii ei tarvii tilaa mistään (=

    VastaaPoista
  2. voisitko swatchata nää ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nää swatchattuna jo kiekoille mut pitäis varmaan swatchata samalle kiekolle että olis järkevää näyttää näitä. Koitan ehtiä, mutta viimeistään kuvissa näette sitten. :)

      Poista
    2. Kynsillä siis tarkoitin. :D

      Poista
  3. Kävinpäs tänään flormarin omassa kaupassa Berliinissä ollessani, oli ihanaa hypistellä lakkoja niiden ollessa kauniisti esillepantuja ja lähes kaikki lakat esillä! :) muutama hyppäsi matkaanikin ;)
    ~k

    VastaaPoista
  4. OOOOOOOO, VIIKSITARROJA :DDD! En malta odottaa :D!

    VastaaPoista
  5. pitää käyä tsekkaa noi niitit! :)

    VastaaPoista
  6. Oi tosi kiva! Nättejä lakkoja! <3

    VastaaPoista
  7. vähän pettynyt olen, koristeet ovat ylihinnoteltuja /:

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä kerrankin ''edullisia'' hintoja. Kyllästyny kun Suomessa pitää maksaa kynsilakoista ihan pimeesti, että saa ees kivoja. (Lue: merkkilakat varsinkin)

    VastaaPoista
  9. Itse en jaa pettymystä koristeista :) Valikoima näyttää jo tuon perusteella ihan hyvältä ja vaikka hinta oliskin korkeampi kun vaikka ebayssa, niin kaikille nettitilaus ei vaan oikein sovi. Ainakin on söpöt paketit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kaikki ei tosiaan netistä tilaile, niin kiva että tuodaan helposti saataville koristeita niillekkin. :)

      Poista
  10. Seppälä on ilmeisesti huomannut että kynsilakat kannattaa :) Ei haittaa mua ollenkaan, hyvä vaan että Suomestakin saa enemmän kynsilakkoja! Ihania nuo niitit, niitä, glittereitä ja leatherlook-lakkoja odotellessa!

    VastaaPoista
  11. Heti kun noita tulee, niin menen heti ostamaan noita viiksitarroja ! :33

    VastaaPoista
  12. Holoja, glittereitä ja leatherlookkeja odotan kaikkein eniten! Niitit ja fimot on myös mun makuun, joten Seppälä-vierailut tulevat varmaan mulla tihenemään tämän vuoden aikana paljonkin ;D

    VastaaPoista
  13. Hei, tämä on vähän off topic, mutta ajattelin kääntyä sun puoleen liukuvärjäyslakkausongelman (onko toi edes oikea sana?) kanssa. Eli millaista sientä käytät, kun teet liukuvärjäyksen? Pitkästä aikaa tein kuluneella viikolla likuvärjäyksen ja siitä sienestä lähti sellaisia ihme rämmäleitä, mitkä jäi kynnelle :( Ei tullut kovin kaunis lakkaus. Käytämäni sieni oli jotain tavallista pesusientä, minkä olin tähän tarkoitukseen ostanut ja saksinut pieniksi paloiksi. Se on sellainen tosi pehmoinen. Ennen tuota koitin sellaista vähän rouheampaa, mutta sen kostumus oli jotenkin liian harvaa ja liukuvärjäyksestä ei tullut tasaista.

    Heh, sellainen sepustus tästä vain yhden viinilasillisen innoittamana :D Kiitos jos viitsit vastata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän sellaista keittiösientä ja niitä paloja lähtee useimmiten silloin jos sieni on liian kuiva. Eli jos otat enemmän lakkaa sieneen, auttaisko se? :)

      Poista
    2. kastoitko sitä sun karheeta sientä ? :)

      Poista
    3. Kiitos, kokeilenpa sellaista seuraavaksi :)

      Poista
    4. Kiitos, kokeilenpa sellaista seuraavaksi :)

      Poista
    5. Kannattaa tosiaan kastella ihan vedellä kosteaksi sieni ennen kun laitat siihen lakkaa. :) Toimii, eikä enää lähde palasia kynteen!

      Poista
  14. Noita myöhempiä kokoelmia odotellessa! Täytyy kyllä sanoa, että Seppälä on todellinen köyhän kynsiharrastajan unelmakauppa. Nuo ovat kaikki Suomen hintoihin nähden todella halpoja! Toivottavasti saan jostain käsiini nuo viiksitarrat :)

    VastaaPoista
  15. Niitejä!! Viiksitarroja!! Ihanaa, että tällaisia tulee seppälään. :)

    VastaaPoista
  16. Onpas kivan näköisiä lakkoja! :)

    VastaaPoista
  17. En tykkää tilata netistä joten noi fimot on hieno juttu kun haluaisin kauheesti kokeilla niitä :) tarrojen valikoima näyttää aika tylsältä...

    VastaaPoista
  18. Mä ainakin innostuin noista fimoista! En oikein tykkää tilailla netistä mitään, joten varmasti pääsevät kokeiluun nuo Seppälän fimot sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, varmasti just erityisesti netistä tilaamattomille hyödyllisiä nämä Seppälän uutuudet. :)

      Poista
  19. Ihanaa! Vihdoinkin saa fimoja jostakin! Oon aina halunnu kokeilla fimoja kynsille, mutta kun niitä tuntuu saavan vaan netistä niin nyt oon superonnellinen kun tulee seppälään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! :) Se on kiva, kun kivijalkakaupatkin laajentaa kynsijuttuvalikoimiaan kun kaikki ei netistä voi/tahdo ostaa.

      Poista
  20. OI ! Niitit ja viiksitarrat on pakko käydä kotiuttamassa ! :) Ei nuo lakatkaan pahalta näytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäkin ihastuin etenkin noihin niitteihin. :)

      Poista
  21. Apua nyt tuli kauhea himo noihin fimoihin! Varmasti lähden juosten ja kuola valuen, setelit taskussa pullottaen lähimpään Seppälään, sittenkun nuo ilmestyvät sinne hyllyille. Hahhah en malta odottaa :D!

    VastaaPoista
  22. Blogissani on sinulle tunnustus! :)

    http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  23. Kuinka paljon noita niittejä on paketissa? Lakat oli aika tylsiä, mutta niitit ja varsinkin viiksitarrat sytytti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En niin tarkkaan laskenut, mutta joku 20-25 kpl per paketti tais olla. :)

      Poista
  24. Tää nyt pikkasen liippaa aiheest, mut tuli mieleen kun noit flormareita saa halvemmalla tokmannilta...No, minähän sitten sinne muutaman kerran päästyäni oon kahmassu kerralla jopa 15 lakkaa ja marssinut tyytyväisenä kassalle.
    Myyjä sitten, joka puhui hoono soomi, kauhisteli "näin monta, voi, siis näin monta jne." Mä siinä sit hiljaa kuuntelin sen päivittelyä ja mietin samal, että pitäskö vaan poistuu.
    Toisella kertaa sama juttu, vaikka olikin eri myyjä. :O
    Ei kauheen hyvä mieli tullut asiakaspalvelusta, mutta onneksi nuo ihanaiset lakkapullot kuitenki ilahduttaa. Seuraavalla kerralla ne varmaan kiskoo ne lakkalaarit jonnekin verhon taakse >:D

    t.lakkarohmu ~ viivakoodilukijan unelma ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne ei halua että niiltä yhtäkkiä loppuu ne :)

      Poista
    2. Laita palautetta Tokmannille! :D Vähän hassua käytöstä jos se töykeästi sanoi että monta ostit.

      Poista
  25. viiksi tarroja :)
    Tosi kivoja

    VastaaPoista
  26. Tiedätkö milloin noita saisi seppälöistä? (:
    Viiksitarrat oli mun unelma, ja fimohimo iski mullekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä viikolla pitäisi jo olla saatavana Seppälöistä. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)