tiistai 13. elokuuta 2013

OPI - San Francisco -swatcheja

Ihan ensiksi haluan kiittää kaikkia edelliseen postaukseen tulleista tsempeistä, kiitos, ootte ihania! :) Kyllä tämä tästä, päivä kerrallaan.

Toiseksi haluan mainita, että mulla ois teille neljän OPI:n San Francisco -syyskokoelman kynsilakkojen testaukset näytettävänä. Sain valita testiin kiinnostavimmat sävyt Cesarsilta. Normaalisti esittelen swatchit tällä tavalla samassa postauksessa ilman koristeluja vain kokonaisista kokoelmista, mutta halusin heti vapauttaa nämä käyttämättömistä, joten olkaatten hyvät. Koko kokoelmassahan on yhteensä 12 sävyä sekä lisäksi 3 liquid sand -tekstuurilakkaa ja lakkojen hinta on 14,80 €/kpl.

Huomautan myös, että oon käsitelly nämäkin kuvat eri koneella mitä yleensä käytän ja tässä on huono näyttö, eli mä suuresti toivon, että kuvat ois oikeanlaisia.



Peace & Love & OPI


Peace & Love & OPI on kaunis tumman harmaa duochrome, joka vaihtaa väriä sinisestä violettiin ja vihreään, kulmasta ja valaistuksesta riippuen. Paksuhko koostumus, joten kaksi kerrostakin peittää jo hyvin, itse laitoin kolme + päällyslakan. Ihana öljylakka, jossa duochrome-efekti on kynsillä todella voimakas, kuviin en saanut sitä yhtään niin kivasti ikuistettua.



Muir Muir On The Wall


Muir Muir On The Wall on ihastuttava violetin ruskea shimmer. Ensimmäisellä kerroksella ohut, mutta 2-3 kerrosta antaa hyvän  tuloksen. Laitoin kolme kerrosta ja päällyslakan.



Dining Al Frisco


Dining Al Frisco on keskisininen frost/shimmer. Kaljuuntuu ja raidoittuu herkästi, jos sutii samaa kohtaa useasti, mutta peittää hyvin 2-3 kerroksella. Kynsillä kolme kerrosta + päällyslakka.


Alcatraz... Rocks


Alcatraz... Rocks on tummansininen, violettiin taittava liquid sand -tekstuurilakka, jossa on runsaasti violettia, kultaista, vihreää ja sinistä kimallusta. Levittyy hyvin ja 2-3 kerrosta riittää hyvin, itse laitoin kolme, enkä käyttänyt päällyslakkaa. Normaalia liquid sand -koostumusta, tosi nätti ja hyväkäytöksinenkin vielä.


Miltäs näyttää nämä neljä, aiotteko ostaa näistä jotain? Tai kenties jotain muita lakkoja San Francisco -kokoelmasta? :)

40 kommenttia:

  1. Olin päättänyt jo että ei, en tarvitse tota Alcatrazia...


    Ehkä sittenkin... :D

    VastaaPoista
  2. Tuo Muir Muir näyttää yhtä ihanalta kuin olin ajatellutkin, kun Peace & Love ei ole niin kiva. DAF on taas ihana! Hauska, että olin katsellut noita samoja sävyjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muir Muir on nätti ja P & L & O kanssa, mutta jälkimmäinen oli tuskainen kuvattava. ;D

      Poista
  3. Tänään sain postista Peace&love&OPI:n ja Alcatrazin,ja ne on ihania. Täydellisiä. Aarteita!

    VastaaPoista
  4. OOoh, Alcatraz... Rocks alkoi himottamaan. Aluksi olin vähän pettynyt tähän kokoelmaan, koska San Francisco on ehdottomasti lempparein kaupunkini USAssa ja kovasti jonkun lakan kokoelmasta halusin, mutta mikään ei tuntunut iskevän! Mutta nytpä iskeekin, joten on varmaan pakko edes se hankkia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun näin ton Alcatrazin ekan kerran joskus, niin heti ihastuin, livenä se on vaan vielä upeampi. :)

      Poista
  5. Hyvän kuvan oot saanut Alcatrazista, tarkoitan erityisesti tuota alinta kuvaa. Mä niin jo odotan omaani saapuvaksi - tulossa myöskin Peace & Love & OPI sekä nimikummajainen I Knead Sour-Dough... Tulis vaan jo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä hankala kuvata näitä osaa varsinkin, P & L & O on ihanuus!

      Poista
  6. Mie haluisin ne kaks muuta hiekkalakkaa sekä ton Muir Muir On The Wall :) Niin nättejä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en niistä toisista hiekoista niin hirveästi innostunu, ei oo mun värejä. ;D

      Poista
  7. Itse en oo mitenkään erityisen innostunut tästä kokoelmasta. Tuo violetti lakka on ihan hieno, mutta mulla on jo useampi tummanvioletti, joilla ajattelin pärjätä.

    Mulla jäi edellinen postaus ihan välistä ja nyt vasta luin sen. Tosi ikävää, että kävi miten kävi ja jaksamista sulle. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, koitan jaksaa, ehkä tämä tästä joskus helpottaa. :)

      Poista
  8. Muir Muir On The Wall ja Alcatraz.. Rocks olivat noista omat suosikkini (:

    VastaaPoista
  9. Herran jumala toi tekstuurilakka ja Muir muir on the wall! <3 Ihania!

    VastaaPoista
  10. aivan ihania lakkoja. pakko kai joku noistan on kotiuttaa, sopivasti kun syksyyn sopivia lakkoja tässä olis listalla :)

    VastaaPoista
  11. Tuo muir muir on the wall on hieno !! Jotenki tuosta Peace & Love & OPIsta tulee mielee joku flormarin duochrome ? Oonko ihan väärässä ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli mieleen Models Ownin Beetlejuicet! ;D En muista varmaksi, mutta ei tainnut Flormareissa olla tämänsävyistä duochromea.

      Poista
  12. Voi voi, mitä enemmän näen kuvia tuosta Muir Muir On The Wallista, sitä varmempi olen siitä, että tuo ystävä muuttaa vielä mun luo. Myös se magenta shimmer, Embarca-Dare Ya! kiinnostaa, marjaisan violetti In The Cable Car-Pool Lane on kuolettavan kauniin värinen, ja mahdollisesti Wharf! Wharf! Wharf! vois olla myös ihana. Katotaan nyt, mitä päädyn hankkimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis se on tuo Muir, kannattaa ehdottomasti hankkia! :)

      Poista
  13. Mulle on tulossa Muir muir on the wall ja se näyttää kyllä kuvissasi todellakin odottamisen arvoiselta! (Nyt hiukan harmittaa, etten laittanut tuota Alcatrazia samaan tilaukseen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen tilaus sit vaan menemään, tuota Alcatrazia ei kantsi missata! ;D

      Poista
  14. Alunperin ajattelin etten halua tästä kokoelmasta mitään, mutta näiden kuvien perusteella Alcatraz Rocks ja Muir Muir on the wall on ihania lakkoja. Myös ensimmäinen duochrome on ihan kivan näköinen, mutta jos tulisi hankittua en tiedä kuinka paljon tulisi kuitenkaan käytettyä. Tän syksyn kokoelmista en ole monestakaan tykännyt, mutta kai tässä sitten tulee käännettyä kelkka kokonaan kun näitä kuvia alkaa tulla enemmän ;D

    Ja tosiaan, jaksamista tilanteeseesi! :) Olen aikoinani eksynyt tähän blogiin inttileskeys-hakusanan kautta, oma poikakaveri oli samaan aikaan armeijassa. Siinä sitä sitten tajuaa kuinka paljon aikaa on kulunut. Ite olen seurustellut nyt 9 vuotta, että voin jotenkin kuvitella minkälainen fiilis sulla nyt on :/ (tulipas tästä pitkä kommentti)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, sama homma mulla, että mitä enemmän näkee kuvia uusista kokoelmista, niin sitten ne ei-niin-kiinnostavatkin lakat alkaa houkutella. Ja kiitos, hassua että joku on sen kautta päätynyt tänne ja viihtynyt näinkin kauan, hih! :)

      Poista
  15. Alcatraz..Rocks taitaa meikäläiselle kotiutua :>

    VastaaPoista
  16. Tuo peace&love&opi on ihana! Harmittaa vaan, kun opit on niin kalliita, ettei opiskelijalla aina ole mahdollisuutta niitä ostaa :(

    Tästä kynsiblogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän. :/ Opiskelijaelämän varjopuolia.

      Poista
  17. Muir Muir On The Wall - rakkautta ensi silmäyksellä! Mulle mulle mulle!!!

    http://dreambehindnails.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. Tuo Muir muir on the wall on ihan pakko kotiuttaa. On niin ihastuttavan näköinen lakka, etten anna itselleni ikinä anteeksi, jos tuon jätän välistä pois.

    VastaaPoista
  19. Muir Muir On The Wall on jo nimensä puolesta aivan mahtava :D Ja niin ihana sävy. Myös Alcatraz... Rocks on nimetty mielenkiintosesti.
    Omistan vain yhden liquid sand -lakan, mutta tykkäsin kovasti. Ja on noit tullu kateltuu Cesarsilta :D
    Sulla on muuten niin kauniin muotoiset kynnet :)Saat näyttämään tuon MMOTW lakan syntisen ihanalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ;D Tuo MMOTW onkin ihana Alcatrazista puhumattakaan!

      Poista
  20. Alcatraz... Rocksia oon kuolannut jo pitkään ja nyt näien kuvien jälkeen vakuutun entistä enemmän siitä, että tahdon Peace & Love & OPIn ja Muir Muir On The Wallin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii hienoa jos sait apua ostopäätökseen! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)