perjantai 9. elokuuta 2013

Parhautta on..

.. että on kynsihöperöityneitä ihania, jotka ovat valmiita metsästämään sulle kynsilakkoja, joihin et itse pääse käsiksi! Kiitos tytöt. :)


Sain siis tänään käsiini viimeisimmätkin diilaukset ja Facebookissa pyörineen kyselyn perusteella selvisi, että haluatte ensin nähdä uusia lakkoja ennen uusia kynsiä. Tässäpä niitä tulee. Jouduin taas vaihtamaan tietokonetta hetkeksi, joten toivotaan, että kuvat ois oikeanlaisia ja -värisiä. :)

Ihana Rva Melli oli ulkomailla monessakin paikassa ja diilaili mulle sieltä loput haluamani Kikon kimaltavat Sugar Mat -lakat.

646 Starry Black, 645 Burgundy, 644 Sea Blue, 639 Golden Mandarin
Nyt sit ku sain noi kimaltavat versiot, niin oon ruvennu miettimään, että haluaisinkos mä sittenkin niitä mattaisiakin tekstuureja. Voi mua. Tekstuurilakkainnostus on tosiaan ollu mun tämän kesän juttu ja varmaan aika monen muunkin. ;)

Samaan pakettiin sain hänen blogistaan voittamiani lakkoja. Oih ja voih.

Peel Off Base Coat, 84 Mint Yoghurt, 85 Raspberry Yoghurt, Popped!, Horde, Sloane Square
Innisfree on mulle uus merkki, mutta oon erittäin utelias kokeilemaan tätä. Mun eka peel off -aluslakka, eli näähän on kuulemma mainioita glitterin alla, sillä nää voi kuoria kynneltä pois ilman kynsilakanpoistoainetta. Jännää, saa nähdä mitä tykkään. Pari ihanaa glittersandwich-lakkaa sain myös, sekä Daring Digits -indiemerkin sekapellenoksennusconfetti-lakan Popped! ja mustanpuhuvan jellyn punaisilla glittereillä nimeltään Horde. Oikean reunan glitterinen Nails Inc. on nimeltään Sloane Square.

Ihana Lymi oli reissailemassa Tuurissa ja diilas mulle tämmöisiä.

Enchanted Forest, Paradise Flower, Lava Flow

Kuten monet tietävätkin, niin Tuurissa on älyhalpoja Orlyn lakkoja myytävänä kolmen euron hintaan, nykyään ei värivalikoima ole enää niin laaja, mutta Enchanted Forest löytyi mulle. Tuurissa on kaiketi myös Color Clubia ja Ruby Wingiäkin hyvään hintaan myynnissä. :) Orlyn lisäksi Lymi osti mulle himiöimäni L'oréalin Paradise Flowerin, pinkillä pohjalla olevan sekaglitterin ja tuon W7 -merkin Lava Flown. Tajusin vasta, että yllättävän glitterpainotteista jälleen tää mun ostelu..

Ihana Milja kävi tarttumassa BBEn Beauty Brands Co. -shopin avajaistarjoukseen (ei ole enää voimassa) ja hamstras mulle tällaisen kasan lakkoja.

Holiday 61, Holiday 58, Holiday 59, Jolly  Jewels 116, Jolly Jewels 104
Rakastan peilikorkkisia pulloja ja joka kuvaan itsepäisesti pyrkiviä kissankarvoja (not). Eli lisää tekstuureita! En oo vielä saanut vahvistusta sille, että ovatko nuo Golden Rosen Holidayt tulossa Seppälöiden valikoimaan, joten onneksi Milja sai diilattua mulle noita. Ihania tekstuureja, tuo sininen on mattapintainen ja nuo kaksi muuta Holidayta ovat kimmeltäviä. Lisäksi pari puuttuvaa Jolly Jewelsiä ja nyt mun JJ-kokoelma on täydellinen sen suhteen, että mulla on kaikki mitä siitä kokoelmasta haluan.Tuo 116 on punapohjainen, vaikka mun näytöllä näyttää pinkkipohjaiselle.

Ihana Laura diilas mulle OPI:n ystävämyynnistä nämä kaksi ja Etuden ostin Lauralta itseltään.

Sparrow Me The Drama, Tease-Y Does It, Lemon Sherbet
OPI:n Sparrow Me The Draman swatchasin kiekolle ja totesin, että on kyllä varsin hyvälaatuisen oloinen, tykkään! Pinkkejä ei voi olla liikaa koskaan. Etude House-lisäyksen myötä mun jäätelötuuttikokoelma on nyt täydellinen, voi katsokaa nyt niitä. :)

Lemon Sherbet, Mint Choco Chip, Apricot Candy, Strawberry Stars Candy
Yksi huonopuoli (lisää) näissä tikkuihin siirtymisessä on kiekkoihin verrattuna, että ne tikut on aina loppu. Nytkin osa näistä swatchaamatta, joten en voinu liittää tähän yhteyteen tikkutestejä, sori. Näette kyllä kynsillä näitä sitten taas. :)

Helppo olla ostolakossa, kun kuitenkin nuo diilaukset tuli mun ostolakon aikana, heh. No mutta, tää elokuu vielä ja nyt ei oo tulossa ainakaan diilauksia eikä omia ostoja. Mitä tykkäätte mun ostoksista, mitkä kiinnostaa/houkuttaa eniten? ;D

30 kommenttia:

  1. Oi miten ihania lakkoja! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania lakkoja! :) No jäätelölakat himottais kyllä! (:

    VastaaPoista
  3. Ihastuin noihin jätskituutteihin! Pitäiskö hommata itellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kantsii, nää on söpöjä. :)

      Poista
  4. Kivan näköisiä lakkoja. Mint Yoghurt, Raspberry Yoghurt ja Lava Flow himottavat eniten :D Ja tottakai nuo suloiset jätskitötteröt ihan jo purkinkin takia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kivoja kyllä, glitterit vaan iskee aina. :)

      Poista
  5. Oi jestas kuinka ihania! Onneks mullekin on tulossa muutama Golden Rosen tekstuuri, oon ihan sitä mieltä että en voi elää ilman niitä :D Pitääkin asua näin pohjoisessa ettei pääse käsiksi mihinkään kivaan, aina pitäisi jostain kiinasta olla tilaamassa mutta kun ei lakkoja voi odottaa montaa viikkoa, mielenterveys järkkyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :) Nuo tekstuurit on ihan mahtavia hinta-laatusuhteeltaan, toivottavasti niitä olis tulossa Seppälöihinkin!

      Poista
  6. Suloiset nuo jätskipullot!

    VastaaPoista
  7. Ihania lakkoja ♥ Oon jo kauan aikaa miettinyt, että mistä nuita jätskitötteröitä saa tilattua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii! Noita Etude Houseja saa esim. eBaysta. :)

      Poista
  8. onkohan sulla mitään käsitystä mistä jätskilakkoja voi hankkia ? (:

    VastaaPoista
  9. Ihania lakkoja kaikki :D♥

    VastaaPoista
  10. Ihania lakkoja, nuo jätskit on niiiiin överisöpöjä etten kestä :D

    VastaaPoista
  11. äääh, niin moni oli mun mieleen. Ja ei mitään toivetta saada noit :(

    VastaaPoista
  12. Oi ihania! Miten sulla on noihin varaa.. Eiks sulla ole vielä joku opiskelu meneillään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon juu opiskelemassa edelleen, mutta musta tää on enemmänkin priorisointikysymys. :) http://sonnela.blogspot.fi/2012/03/miten-sulla-on-varaa.html

      Poista
  13. Nuo Edute Housen jätskilakat houkuttelee kyllä taas! Ne on niin namuja! :p ...Ihana Rva Melli kun toi sulle Kikoja!! <3 Itsekin oon haaveillu noista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Etudet on kauniita kyllä ja pullot mitä mainioimpia! Ja Melli on ihana. :)

      Poista
  14. Ääääw rakastan noita kaikkia lakkoja, pian pitäisikin lähteä lakkaostoksille...! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)