maanantai 19. elokuuta 2013

Seppälän syysuutuuksia

Nyt tulis taas kivoja uutisia Seppälän suunnalta, nimittäin uusia Nails -kynsilakkakokoelmia on tulossa kuin sieniä sateella, parin viikon välein aina jotain uutta. Sain teille esittelyyn sävyjä jokaisesta kokoelmasta ja esittelen lakat kiekolla teille. Näitä Seppälän lakkoja on tulossa kaikkiin Suomen Seppälä-myymälöihin, joissa kosmetiikkaa myydään muutenkin. Uutuuksia on kahdessa eri koossa, normaalikokoisia (12 ml) ja minilakkoja (8 ml).


Pastellisia mattalakkoja (12 ml) on tulossa viikolla 34 ja syksyisiä mattalakkoja (12 ml) on tulossa viikolla 38. Pastellisia on yhteensä 9 erilaista sävyä ja hintaa 3,95 €/kpl ja syksyisiä mattalakkoja on 9 sävyä ja hintaa 2,95 €/kpl. Näistä esittelyssä 4 pastellista mattaa ja 5 syksyisää mattaa.

Pastellimatat ja syysmatat

True White, Day Dream, Mint Way, Caramel (pastellimatat)
Glam Red, Red Wine, Lilac, Midnight, Granite (syksymatat)

Pikkuisia (8 ml) syksyvärejä olisi kauppoihin tulossa viikolla 36. Hintaa 2,95 €/kpl ja sävyjä yhteensä 12 erilaista, joista alla 6.

Minisyysvärit

Tawny Wine, Olive Green, Tan, Dragonfly, Golden Nugget, Deep See (pikkuiset syysvärit, päällä päällyslakka)

Samalla viikolla (vko 36) olisi tulossa Rubber Look -lakkoja (8 ml), lakkoja on 7 eri sävyä, joista kuvassa esillä 4.

Rubber look -lakkoja

Marshmallow, Wild Orchid, Blue River, Tropical Coral (Rubber Lookit)

Seppälällekin on tulossa tekstuurilakkoja, wohoo! Viikolla 40 tulee kauppoihin Concrete-tekstuurilakkakokoelma (8 ml). Sävyjä on 7 erilaista, joista kuvassa 5 ja hintaa 2,95 €/kpl.

Concrete-tekstuurilakkoja

Frosen Tulip, Pink Lemon, I'm Rich, Fresh Salmon, On The Beach (Concrete-lakat)

Viikolle 44 on luvassa Kiwi-kokoelmaa (8 ml), eli pastellisia glitterlakkoja, joissa on mustaa erikokoista glitteriä. Sävyjä on 5 erilaista, joista kuvassa 3 ja hintaa 2,95 €/kpl.

 Kiwi-lakkoja

Rosie Rose, Creamy Apricot, Delphine (Kiwi-lakat)

Saatte kuulla näiden laadusta sitten lisää, kun pääsen kokeilemaan kynsille asti, mutta sen huomion tein, että nuo pienet syysvärit ovat hankalia levittymään ainakin kiekolle, kolmen kerroksen jälkeen tosin levittyvyysongelmia ei lopputuloksesta huomaa. Kuivuvuus oli kaikissa lakoissa ihan normaali.

Eniten mä itse innostuin noista Matt-lakoista, Kiwi-lakoista ja Concrete-lakoista ja, noita Rubbereita en tajunnut, että mikä niiden idea on, kun ne ei musta näytä erityisen kumisilta, lähinnä niiden pinta on minusta mattapinnan ja kiiltävän pinnan väliltä. Noita Concreteja en saanu niin kivasti mielestäni kuviin näkymään, kuin ne livenä on. Tommosia sokerikuorrutettuja. :)

Noniin, huh, olipas siinä asiaa, toivottavasti muistin mainita kaiken oikein. Kysykää toki, jos joku jäi mietityttämään, jos osaisin vaikka vastata. ;D Miltäs näyttää uutuudet, mitkä teitä kiinnostaa näistä eniten? :)

70 kommenttia:

  1. Hmmm.. No en kyllä näiden kuvien perusteella lähtis ostamaan näistä mitään (vika lakoissa, ei kuvaajassa ;)) :/ Noiden concrete-lakkojen swatcheja odottelin mielenkiinnolla, mutta eipä tarvi enää... Kamalannäkösiä!

    VastaaPoista
  2. Mulle ei auennut yhtään noitten rubbereiden idea, luulisin ihan normi mattalakoiksi :P Kiwit sen sijaan näyttää superkivoilta! Ja nuo tekstuurit, ööööh.. en tykkää, joku niissä mättää. Silti pakko nostaa Seppälälle hattua, taitaa olla eka vaatekaupan lakkamerkki, jolla on myös näitä erikoisempia lakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Seppälä on kyllä aina pitäny tosi suurta kynsilakkamerkkivalikoimaa verrattuna muihin tommosiin vaatekauppoihin ja nyt kiva ku tullu näitä uutuuskoostumuksia! :)

      Poista
  3. Rubber-lakat on ehdottomasti kaikista kiinnostavimmat!

    VastaaPoista
  4. Voi minkä tempun Seppälä teki :D Mun rahat tulee niin loppumaan seuraavan viikon aikana, ku ramppaan Seppälässä :) Noi mattalakat varsinkin ♥ Ainoa mistä vähemmät tykkään on tekstuurit...

    Kivaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sopivasti vielä kun kokoajan tulee uutuuksia niin saa hypätä katselemassa! ;D Kivaa syksyä sinnekkin!

      Poista
  5. Onko Golden Rose holidayt tulossa seppälään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei. :/

      Poista
    2. Luin jostain että Seppälä olis lopettamassa Golden Rosen myynnin :( Mutta en oo ihan varma niin ajattelin kysyä sulta :)

      Poista
    3. Varsinaisesti siitä ei oo ollu puhetta että loppuuko vanhojen kokoelmien myynti, mutta ainakaan uusia kokoelmia ei oo enää Seppälöihin tulossa. :o

      Poista
  6. hmm.. Kiwit ja pastellimatat ja hiekat huutaa mua!!

    VastaaPoista
  7. Oih, nuo mattalakat ovat kyllä tosi kauniita... :)

    VastaaPoista
  8. Rubber-lookit näyttävät tosi hauskoilta:)!

    VastaaPoista
  9. Oooo heipähei rahat, oli kiva tavata :3

    VastaaPoista
  10. En aikaisemmin ole näistä Seppälän omista lakoista oikein innostunut, mutta noita mattalakkoja voisi vaikka pari ostaakin : )

    VastaaPoista
  11. Nyt tuli kyllä kynsilakka laatikoon taas rutkasti uusia tulokkaita : D niin paljon ihania lakkoja

    VastaaPoista
  12. Voi ei tahdon ton Day Dream - mattalakan! :)

    VastaaPoista
  13. Hmm, ei oikein mikään noista innostanut. Kerrankin näin päin! :D

    VastaaPoista
  14. Day Dream, Mint Way, Tropical Coral, Frosen Tulip, I'm Rich, Pink Lemon, Fresh Salmon, Creamy Apricot ja Delpihine miellyttivät silmää eniten (: Onneksi nuo lakkapullot näyttävät aina kaupassa huonommilta kuin swatcheissa, ehkä kukkaro säästyy... Ehkä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha, se on kyllä vähä sillee että nää ei pulloissa pääse oikeuksiinsa, ihme muuten ettei näistä oo kaupoissa swatcheja. :o

      Poista
  15. oooi tekstuureja :D rubberitkin kivan näkösiä :)

    VastaaPoista
  16. Oh, jokaisessa setissä on jotain mitä tahdon !! Heippa opintotuki..

    VastaaPoista
  17. Nuo concretet sytyttää eniten. :) Rubbereiden oletin näyttävän nimestä päätellen kivoilta, mutta ei sytytä kyllä yhtään. :D

    VastaaPoista
  18. Jes, seppälä kyllä panostaa näihin kynsilakkoihin :) Eniten kiinnostaa matta lakka Mint Way ja tekstuurit. Itse en ole saanut vielä ensimmäistäkään ostettua ja seppälöissä taitaa olla sitten paremmin saatavilla. (: Onko noita lakkoja tulossa muuten kaikkiin seppälöihin? vai menikö tieto minulta vaan ihan ohi korvien (tai silmien)? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pitäis tulla kaikkiin Seppälöihin joissa kosmetiikkaa on. :)

      Poista
  19. Oi nuo Kiwi-lakat näyttävät mielenkiintoisilta! :)

    VastaaPoista
  20. Nuo Concrete-lakat ja kiwi lakat näyttivät kyllä niin mielenkiintoisilta, että melkein on pakko edes muutama niistä hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä mäki eniten innostuin, kantsii kokeilla kyllä! :)

      Poista
  21. Ehkä eniten kiinnostaa nuo kiwi-lakat :) näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
  22. Ainenkii matat ja rubberit oli miun mieleen... Siispä odotellaan että näitä sais paikalliseen Seppälään :)

    VastaaPoista
  23. Apua! Toi pastellimatta mint way on ihana!!<3:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin saman ja se piti käydä heti nappaamassa. Nyt se odottelee ensimmäistä käyttöä<3 Kalenteriin on merkattu muiden lakkojen ilmestymiset niin muistaa heti käydä hakemassa omat pois :D

      Poista
    2. Samaa mieltä. Oli pakko käydä jo nappaamassa omaan kaappiin<3

      Poista
  24. Kiwit on suloisia. Hei, millä tekniikalla teit ed. postauksen liukuvärjäyksen tekstuureilla? Töpötitkö toisen värin sienellä vai kuinka? Niin ihana lakkaus! terkuin Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on sööttejä. :) Joo, eli pinkin päälle töpöttelin keittiösienen palalla oranssia tekstuuria. Kastelin sienenpalaa vähän veteen jotta siitä ei irtoais paloja töpötellessä ja otin väriä alustalta niin sai sopivan määrän kerralla.

      Poista
  25. Onpa ihania uutuuksia tulossa! Mullekaan ei tuo Rubberien idea avautunut edes raolleen, vaikka söpöjähän nuo lakat ovatkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin kivan värisiä, vaikkei tuo pinta tosiaan minullekkaan ihan avautunut. ;D

      Poista
  26. Onko nämä lakat sinusta yhtä laadukkaita kun nämä Wilnd and Crazy-kynsilakat? Harmittaa kun näiden myynti loppuu, voisi käydä ostamassa niitä sitten halvalla kotiin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa on ja osa ei, cremeissä on ollut vaihtelua laadullisesti, frostit ja muut kimaltelevat on olleet hyvälaatuisia (paitsi ne minipulloglitterit). :) Wild & Mild/ Wild and Crazyt oli hyviä minustakin!

      Poista
  27. Uuu! Tää innostu kyllä rubbereista! Koska pinta miun mielestäni on samanmoinen kuin lateksivaatteissa esimerkiksi (:


    Oikeastaan muutkin paitsi nuo mini syysvärit vaikuttavat lupaavilta ja että voisi käydä putelin jos toisenkin hamstraamassa! Siitä huolimatta että lakkauksia näkyy kynsillä nykyään harvemmin :D

    VastaaPoista
  28. Ihania! Näistä voisi kotiuttaa muutaman ;)

    VastaaPoista
  29. Aivan IHANIA!!! Harmi vaan että meiän läheisessä Seppälässä on ihan surkea valikoima joten näitä sieltä tuskin löytyy... >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei, toivottavasti tulis sinnekkin näitä! :o

      Poista
  30. Olet tosi hyvä lakkaan kynsiä! Itse en oikein osaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, harjoittelemallahan sitä oppii! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)