perjantai 30. elokuuta 2013

Vitamiinivoittaja, kukkasia ja pikkumuutoksia

Tänään päättyi Active Beauty Hair & Nails -arvonta ja arvonnassa kolmen kuukauden kuurin itselleen voitti..




Onnea, otan suhun yhteyttä sähköpostitse, vastaathan viimeistään viikon kuluessa tai palkinto arvotaan uudelleen.

Siistin taas sivupalkkia ja joku ehti jo huolestua, että Lukijat-gadget olisi poistettu. Ei se ole, se on edelleen sivupalkissa, mutta nyt sivusta löytyy ylempää myös kaikki muut seuranta- ja yhteydenottomenetelmät samasta kohdasta. :) Toivottavasti nyt on selkeämpää! Palautetta saa toki aina antaa, plussaa, miinusta, kehitettävää, kaikki käy. Musta tuntuu, että oon kokoajan säätämässä jotain blogin osa-aluetta, mutta toisaalta, niin kai sen pitää mennäkkin. Juttuja korjataan sitä mukaa kun kehitettävää löytyy.

Blogin ulkoasun lisäksi oon hakenut helpotusta myös kuvaukseen. Ihana Liisa toimi mulle taas diilauspuuhissa ja sain pari kuvauslamppua lisää. Nyt oon ainakin toistaiseksi tyytyväinen valaistukseen, oon varautunu talvea varten ainakin! ;D

Kynsiäkin on tullut tehtyä ja voisin niitä täältä purkaa pikkuhiljaa myös. Aloitetaan mahdollisimman epämääräisesti uusimmista kynsistä, eli eilen tehdyistä joulunvälttelyksistä.


Kynsillä:

China Glaze - Angel Wings
+ koristeluissa Essie - Blanc ja strassit


Pistin eilen kynsille viime vuoden joulukokoelman kultaglitterholon ja halusin taas jotain epäjouluisaa ja mielestäni onnistuinkin aika hyvin. Tein tuommoisia tarkoituksellisesti hieman epämääräisen näköisiä Marimekko/Daisy-kukkasia ja pistin strassit päälle. :) Noitten strassien väriä muuttamalla sais muuten ihan eri ilmettä tälle lakkaukselle, just rupesin miettimään miltä ois näyttäny esim. kirkkaan violetit tai pinkit strassit.

Angel Wings on tavallaan tosi nätti, mutta tavallaan vähän.. En osaa sanoa, semmoinen jännä. Se on tosi karhea ilman päällyslakkaa ja päällyslakkaakin saa tuhrata ainakin kaksi kerrosta, että tasoittuu. Kunnon kiiltävään pintaan tarvis varmaan kolme reilua kerrosta päällyslakkaa. Omalaatuinen lakka ainakin. :)

Mitä tykkäilette kynsistä, ulkoasusta? :) Onko jotain mihin haluisitte muutosta, esim. tuo blogitekstiarkisto sivupalkissa, onko se ok noin valikkona vai pitäisikö se olla isompana? Mä tiedän, että joitakuita kovasti ärsyttää se, että kysyn lukijoiden mielipidettä monissa asioissa, mutta haluan tehdä blogistani mahdollisimman käytettävän ja lukijat enemmän monia ominaisuuksia täällä blogissa käyttävät enkä minä, siksi kysynkin teiltä. 

14 kommenttia:

  1. Hauskasti laitettu nuo seurantalinkit. :D
    Ja onnea voittajalle! :)

    VastaaPoista
  2. bannerin vois vaihtaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiseen banneriin? Toi fontti on aika hirveä, liian yksinkertainen + noita lakkapulloja voisi olla enemmän, nyt näyttää että banneri ois jääny kesken tms kun se on niin tyhjä.

      Poista
    2. Tajusin toki, että toiseen banneriin, mutta noita perusteluita mä vähän niinkun odotin. Kiitos palautteesta, makunsa kullakin. :)

      Poista
  3. Toi lakka on kyllä upee, mun on ehkä pakko hankkia se myös! :p

    VastaaPoista
  4. Nätit kynnet :)
    Ite en tykkää siitä että noi tunniste valikot on tolleen miten ne nyt on. Mun mielestä se että ne on allekkain on parempi ja selkeempi. Toi arkisto on ihan hyvä noinkin mutta se pudotusvalikko oli mun mielestä parempi kun en hirveesti tota arkistoo käytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista ja kiitos palautteesta, tuota tunnisteasiaa oon kanssa miettinyt ja vaihdoinkin ne nyt alekkain, toivottavasti on parempi. :) Oon ite vaan miettinyt, että viekö ne liikaa tilaa noin, toivottavasti ei.

      Poista
  5. Söpöt :3 Täytyy itekkin kokeilla tota ideaa.
    Blogis on ihana, mut kaipaisin helpommin löydettävää linkkiä tai jotain noihin sun tekemiin kynsiin, niin ku siis kuviin. Sul oli kait aikasemmin pinterestiin, mut nyt en löydä...
    Ja banneriin sopis jotkut sun tekemät kynnet, esim. ne aivan yli kauniit one stroke kukkakynnet :3 tai tai ne ihanat liukuvärjäykset niil tekstuurilakoil tai sit ne pelikorttikynnet tai sit, no okeij tykkään monist. :D Lista olis loputon :P
    Niin ja aina on kiva myös kuulla kisuistakin :3 ja niiden leluista :P Se sinisen lelun tarina on niiiiiiin huippu♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se gallerialinkki löytyy nykyään tuosta Pinterest-pallerosta sivupalkista. Eli tuo punainen P-kirjain. Mun pitää katsoa mitä teen bannerin kanssa, en oo itsekkään siihen ihan tyytyväinen, mutta en toisaalta haluaisi siihen kauheasti tavaraakaan. ;D Kisuista pitäis tehdä postausta kyllä taas!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)