lauantai 26. lokakuuta 2013

Hyvän lauantaiaamun "glitteriä glitterin päälle" -kynnet

Hyvää huomenta ihanaiset! :) Mulla on jotenkin hyvä fiilis tänään, toivottavasti se välittyy sinne teillekkin.

Osasyy mun hyvään fiilikseen saattaa olla tää pari päivää sitten postiluukusta pompsahtanut marras-joulukuun Nail It! -lehti. Tilasin tämän heinäkuussa kestotilauksena ja ekan numeroni (syys-loka) sain vasta ihan viikko-pari sitten ja aloinkin huolestua, viivästyykö mun tilaukset nyt sitten aina. Onneksi ei. :)



Nail It! -lehden tilasin täältä ja maksoin Visa Electronilla vuoden tilauksen (eli 6 lehteä) ja toimituskuluineen hinnaksi tuli n. 23 euroa. Ei paha hinta ollenkaan kuudesta omalle kotiovelle toimitetusta kynsilehdestä. :)

Huomasitteko kynnet? ;) Mulla on ahkera käyttämättömien lakkojen tyhjennys edelleen käytössä  (ikuisuusprojekti) ja nyt tartuin kolmeen ennaltakokeilemattomaan lakkaan ja yhteen ihan tuttuun ja turvalliseen. Nyt tein kynnet, joista tykkään tooosi paljon itse.



Kynsillä:

Seppälä - Musta (creme, saatu)
Seppälä - Vihreä-keltainen (glitter, saatu)
Seppälä - Sini-hopea (glitter, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 120 (saatu, glitter)

Tuttu ja turvallinen on Seppälän musta lakka, joka on hyvälaatuinen ja sopivan peiton saa 1-2 kerroksella. Ainoa mistä en tykkää, on tuo tämän lakan siveltimen haastava koko. Näissä siveltimien leveydessä tuntuu olevan eroja, osa on tosi leveitä ja osa sopivia, eli eivät ole järin tasalaatuisia tapauksia sen suhteen. En tiedä meneekö ne eri sävyissä eri kokoluokissa, vai onko kyse satunnaisista isoista siveltimistä. Suurimmassa osassa noita Nails-lakkoja mulla on ollut kyllä onneksi ihan passeli sivellin.

En oikein keksinyt mitä värimaailmaa ryhtyisin rakentamaan tuohon mustan päälle, joten päädyin laittamaan vähän kaikkea. ;D Noista Seppälän isoissa pulloissa olevista glittersekoituksista oon tykännyt, niiden laatu on ollut kauttaaltaan hyvä. Mulla on tässä käytössä vihreä-keltainen ja sini-hopeaglitter, joissa molemmissa on pientä glitteriä ja hexglittereitä. Punaisuutta ja lilaa lakkaukseen tuomaan laitoin Golden Rosen Jolly Jewelsin.



Tykkäättekö tykkäättekö? 8]

23 kommenttia:

  1. Tykkään ihanat! Edullinen lehti, voisi itsekin harkita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tuo on kyllä joo edukas! :)

      Poista
  2. Nää on aivan ihanat!! :)

    VastaaPoista
  3. Hienot! Tulee mieleen sun aiemmin tekemät kynnet jotka näin pari päivää sitten. :)

    VastaaPoista
  4. Tykkääntykkään! :D Laitoin muistiin myös tuon lehden tilausosoitteen, taas kun jouduin tunti sitten pettymään kun kaupasta ei uutta lehteä saanut :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti! :) No voi hö, varmaankin marras-joulukuun lehti tulee kauppoihin vasta aikaisintaan marraskuussa. :)

      Poista
  5. Tosi kivat kynnet ja ei ole kyllä pahanhintainen tuo lehti, houkuttelee tilaamaan :D

    VastaaPoista
  6. Kunnon diskopallot! Coolit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kieltämättä joo discopallot, kiitos! :)

      Poista
  7. Ihanan pirtsakat ja räikeät kynnet :D tuo vähän väriä tähän syksyyn (:

    VastaaPoista
  8. Nämä on kyllä ihanat :3
    Mikä kiilto ja värien loisto!

    VastaaPoista
  9. Näit jaksaa ihastella, ihanat :)

    VastaaPoista
  10. Pakko kysyä, että onko kyse vaan mun ostamasta glitteristä vai onko kamala haju vikana kaikissa seppälän isoissa glittereissä? Ostin siis jo jonkun aikaa sitten yhden punaisen seppälän glitterin, ja sen haju on aivan järkyttävä. Yleensä en vähästä hetkahda, edes seche vite, joka monen kynsiharrastajan mielestä on todella pahanhajuista, ei tee minulle mitään vaikutusta, mutta tämä glitteri on niin kamalaa etten ole pystynyt sitä edes käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo noita nyt tässä saatavana että voisin nuuskutella, mutta mun mielestä noi mun omat ei haise mitenkää erityiselle. Ootko haistanu Models Ownin Mirror Ball -glittereitä tai Kleancolorin lakkoja? Ne haisee musta ihan kamalalle. :I

      Poista
  11. wow just upeen blingit kynnet :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)