perjantai 11. huhtikuuta 2014

In Pink Skittlette We Trust + tarjouskoodi

Skittletteen on luottaminen, etenkin jos käyttämättömissä lojuu paljon lakkoja, jotka pitäisi saada kynsille. Toissapäivänä postilaatikkoon saapuikin lisää testattavaa NailCityltä, nimittäin uusia Zoyan kevätnamulakkoja!


Hudson, Dillon, Dot, Cole
Lux, Cosmo, Monet

Zoya-lakkojen jälleenmyyjät löytyypi täältä. Ylärivin lakat Hudson, Dillon, Dot ja Cole ovat keväisestä Awaken -kokoelmasta. Alarivistä kaksi vasemmanpuoleista eli Lux ja Cosmo ovat tekstuurilakkoja uudesta Magical Pixie Dust -kokoelmasta ja oikeanpuolimmaisena glitterinen Monet, joka on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi Awaken - sarjan lakkojen kanssa.

Nappasin ylläolevista lakoista kaksi ja päätin yhdistellä niitä skittleteksi parin muun lakan kanssa.




Kynsillä:

Zoya - Dot (vaaleanpunainen creme, saatu)
Zoya - Cosmo (hopea tekstuurilakka, saatu)
Sally Hansen - Crystalline (valkoinen satinmatte, saatu)
OPI - I Snow You Love Me (pyöreä glitter, saatu)
+ leimauksessa China Glaze - Millennium ja fauxnad-laatta S5




Tuo Zoyan creme nimeltään Dot onkin eka creme, jota kyseiseltä merkiltä kokeilen ja en kyllä ihan täysin vakuuttunut. Jos lakan levittää tarkasti ja vähin vedoin, niin kaljuja kohtia ei pääse syntymään ja lakka kuivuu nopeasti, mutta tosiaan samasta kohtaa ei kannata hirveästi sutia. Peitti kyllä kivasti munkin kynnet näinkin vaaleaksi vaaleanpunaiseksi. Glitterinen ja rouhea Cosmo on kyllä sitten oikeasti karhea. Ei tarvi miettiä, onko tekstuurilakka vai ei. 8D Niin hieno! Tämän hologlitterit ja aurinko on soppeli pari. Kuivui hyvin ja levittyi niin kivasti, kuin tällainen lakka nyt vaan voi levittyä.

Sally Hansenin Crystalline on tuollainen satiinimattainen lakka, niin kaunis! Ihan täysin ei tämä sen sijaan mun kynsiä peitä, kuvista sitä ei varmaan niinkään bongaa kyllä. Levittyi kyllä kivasti tämä ja on kyllä vallan hempeä sävy. Näitä pitäis olla marketeissa saatavana nyt ja näitähän käytetään ilman päällyslakkaa, jotta efekti pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Vallan ei menneet leimaukset putkeen tänäänkään, mutta ei se mitään. Joku leimaustaantuma vissiin, pitänee ottaa taas leimaus vakiokalustoon, josko se palailis mieleen taas. ;D





Loppuun heitän teille vielä tarjousilmoituksen! Nimittäin CesarsShopissa on tänä viikonloppuna Hullut Kynsipäivät, eli alekoodilla "kynsipaivat" saa 15 % alen kaikista normaalihintaisista tuotteista! :) Tarjous tosiaan voimassa tämän viikonlopun ajan, eli nyt on taas hyvä aika heitellä koriin ne tuotteet, joita on tullut Cesarsilta harkittua. ;D




Miltäs lakat ja kynnet näytti? Kuka aikoo hyödyntää alekoodia, millaisia ostohaaveita teillä on? :)

14 kommenttia:

  1. Nuo lakat on kyllä aivan ihania. <3 Tosi hienot kynnet oot tehnyt. :)

    VastaaPoista
  2. Ihaanat kynnet! Vissiin jotain leimaustenepäonnistustautia liikkeellä, kun ei miultakaan oikein oo tässä sujunut.. :D Mutta siulla kyllä paljon siistimpää jälkeä anyways. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melliseni! ;D Joo, en tiedä mikä huono leimauskarma nyt oikein on meneillään, mutta ehkä se tästä. ;D

      Poista
  3. Nätit kynnet... Oottelen innolla postauksia nuista saaduista lakoista. Kaikki vaikuttaa mielenkiintosilta kavereilta. Toi vaaleanpunainen on kyllä söpö, kynsistäki huomas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Tuo vaaleanpunainen on söpö tosiaan.

      Poista
  4. Ihania lakkoja sait ja hienot kynnet

    VastaaPoista
  5. Oooh! Mun on pakko hankkia ainakin Zoyan, Monet, Hudson ja Dillon! Ihania<3
    Ja kynnet on oikein nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti ja joo, nuo sun mainitsemat on vallan nättejä tapauksia, Hudson erityisesti jotenkin pomppas sydämeen. 8)

      Poista
  6. Mitään en tarvinnut, mutta silti ostoskorissa oli hetken päästä kuus lakkaa ja kaikkee muuta "tarpeellista". Sun blogin lukeminen tulee kalliiks. :D Kaunis lakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, hupsista. ;D Tuommoista sattuu itse kullekkin välillä. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)