keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pääsiäistekstuurit

Mulla oli melkoisen perinteinen lähestyminen pääsiäiseen tänään, pastellivärejä ja pääsiäismäisiä leimoja. Jokseenkin näyttäis myös, että leimausongelmat olis ainakin osittain ratkenneet, ainakaan leimat eivät joka puolelta levinneet, vaikka vähän onnistuin taas sössimään, mutta ei se mitään.



Kynsillä:

IsaDora - Bon Bon (vaaleanpunainen tekstuuri, saatu)
IsaDora - Cotton Candy (violetti tekstuuri, saatu)
IsaDora - Peach Nectar (persikkainen tekstuuri, saatu)
IsaDora - Lemon Soda (keltainen tekstuuri, saatu)
+ leimauksessa Konad Special Polish White & Black (saatuja), Bundle Monster BM-302 & BM-306
+ Color Club Art Club - Fine Gold Glitter (saatu)




Näissä kynsissä mulla olikin sitten pohjana noita IsaDoran uutuuspastellitekstuureja. Mä pelkäsin eniten näiden kanssa sitä, että nää jäis läpikuultaviksi mun kynsillä, mutta onnekseni pelko osoittautui melko turhaksi. Vähän kuultavat läpi keltsu Lemon Soda ja vaaleanpunainen Bon Bon, mutta eivät häiritsevästi. Mä muuten hämmennyin tuosta nimeämisasiasta, miksi violetti tekstuuri on Cotton Candy, eikä tuo ihana hattaravaaleanpunainen? ;D

Näissä keltaisessa Lemon Sodassa ja persikkaisessa Peach Nectarissa on mukana tuollaista isompaa irdescent-glitterin tyyppistä tekstuuria, aika jännä! En vaan pääse yli enkä ympäri siitä, että tekstuurilakat on niin mun juttu. Niiden kauneus on aina ihan omaa luokkaansa. :)

Leimauksiin käytin paria Bundle Monsterin laattaa, etusormen herkkukynsi tuli lähinnä tästä trullittamisperinteestä elikkäs virpomisesta! Karkkiahan ne lapsukaiset kuitenkin eniten pääsiäisessä himiöi, joten pitihän sillekin omistaa oma kyntensä. Pupujen liittyminen pääsiäiseen lienee selvää, samoin kuin tipuset nimettömässä. Annoin osalle kuvioista vähän elävyyttä lisäglitterillä, pikkuisen on pikkurillin kynnen pupunen päässyt levähtämään pulskanoloiseksi. Muuten olen jopa ihan tyytyväinen kynsiin. ;D 

Mitäs tykkäätte kynsistä ja lakoista, ovatko tällaiset pastelliset tekstuurit tervetulleita tälle keväälle? :)

24 kommenttia:

  1. herkun näköset! hei osaisitkos sanoa tohon leimaamiseen liittyyvää, kun toi konadin valkosen leimauslakan kaa on ollu ihan hemmetin moista tappelua lähiaikoina! Kun länttäsen leiman räpylään, nii osa kuviosta jaa ns. " törröttämään " ilmaan, en oikeen osaa selittää mutta leima kuitenkin siirtyy mukisematta leimasimeen mutta siinä länttäys vaiheessa tapahtuu jotain.. eri leimasimet laatat ja kaikki käyty läpi ei vaan toimi! suhteelisen uusi lakkakin vielä, oisko sitten joku maanantai kappale ? :s ihan alussa se ei kyllä tehny tota. Ohentanut oon hieman mutta eipä sekään auttanut. Sori kauheesta romaanista ja mukavaa pääsiäistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mullakin monesti varsinkin ohuet kuviot saattaa jäädä reunoista ilmaan, mutta kun leimaa ja samantien sormella painaa kuvion vasten kynttä jos se törrää, niin se monesti auttaa. :) Se kuvio vaan on kuivahtanut niin nopeasti, ettei tartu siksi kynnelle suoraan. Kivaa pääsiäistä sinne myös! :)

      Poista
  2. Pupujussit on tosi söpöjä!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat! Saatoin rakastua noihin tipuihin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne on niin symppiksiä kyllä, etten ihmettele. ;D

      Poista
  4. Very nice. I love this. Looks really high end!

    VastaaPoista
  5. Ihanat! :) Voiko muuten sellasia kirkkaita tekokynsiä koristella normaaleilla kynsilakoilla? En nimittäin ole ennen tekokynsiä koittanut vaan lakkaillut omia kynsiä, mutta päätin sitten ostaa sellaset jos käyttäis niitä vaikka juhlissa tms. Kynsilakanpoistoaineella lakkoja ei tekokynsistä varmaankaan voi poistaa, jos se tekokynnen muovi sitten kärsii siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä niitä varmaan voi koristella, mutta ei välttämättä kaikki kestä kynsilakkaa tai kynsilakanpoistoainetta varsinkaan. Ainahan voi kokeilla kuitenkin. :)

      Poista
  6. Lemon soda ja muut pastellit tekstuurit kyllä houkuttaa mua suunnattomasti! Ihania ovat. Kynnet on söpöt.

    VastaaPoista
  7. Ihanat noi pastellivärit ja söpöt kynnet! :)

    VastaaPoista
  8. Ihanat kynnet ja söpöt kynnet! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan väriset ja söpöt kynnet! :)

    VastaaPoista
  10. Yritin leimailla myös tekstuuriin, mutta plääh leimat ei nousseet kokonaisina, joten jouduin tyytymään helmenpuolikkaisiin! Onneksi on pääsiäistä vielä jäljellä ja ehkä saan ideani toteutettua:) Nämä näyttää niiin kivalle, että pakko saada onnistumaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sentään, miksikähän se sillee. :o Kiitos kehuista! :)

      Poista
  11. äääh, tahtoo noi uudet Isadoran tekstuurit. Viimeks ku kävin sokoksen verkkokaupas, ni noit ei viä ollu. Tosin sit oli tullu se ocean crush, ku eikös se ollu loppu jokin aika sit? RA-KAS-TAN tekstuureja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin nättejä kyllä ja Ocean Crush oli jossain vaiheessa tosi loppuunmyyty joka paikassa. :o Tekstuurit on tosi kivoja mustakin!

      Poista
  12. Sori äskeiset kommentit, luulin et ne ei tullu... Mut asia tuli kai selväks :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)