torstai 29. toukokuuta 2014

Itämaista ja kynsiuutuuksia

Eka sana joka näitä kynsiä katsellessa tuli mieleen oli oriental. Jostain syystä OPI on onnistunut tekemään vanhaan Germany-kokoelmaansa mun mielestä itämaisen sävyn, eivätkä kultakoristelut ja koukerot ainakaan vähentäneet tätä vaikutelmaa. ;D



Kynsillä:

OPI - Every Month Is Oktoberfest (tumma luumun violetti shimmer)
+ leimauksissa Barry M - Gold Foil & Konad m89 (pikkurillissä, saatu), Bundle Monster - 314 (etusormessa & nimettömässä)
+ niitit (saatu)



Every Month Is Oktoberfest (EMIO) on taattua OPI-laatua jälleen. Pari kerrosta riittää hyvin. Varsin ohut tapaus oli kyllä sen suhteen, että kynsinauhat olivat suuressa vaarassa sotkeentua tämän takia, mutta siitäkin selvittiin. Lamppuvalossa tämä kaveri näyttää vieläkin sinisemmältä kuin se onkaan, tumma luumunvioletti se on, niin tumma että sitä voisi luulla toisinaan mustaksi. Koristelut hoidin niitein ja leimoin, samaa leimaa eri tavoin kohdistamalla kuten tein tuon nimettömä ja etusormen kanssa, saa erityyppisiä kynsiä aikaiseksi. :)

Loppuun vilautan vielä mun eilisen postipäivän saalista, niin paljo kaikkea kivaa sain testiin CesarsShopista. Mun glittertarve on nyt ainakin hetkeksi tyydytetty (ehkä). ;D



Kaikki tuotteet on saatu testiin Cesarsilta ja katsaus tuohon testikasaan näyttäis seuraavanlaiselta:

Pari OPI:n Brazilian-kokoelman lakkaa mua jäi vielä häiritsemään, Don't Bossa Nova Me Around sekä Taupe-Less Beach, joita saa nyt alesta kympillä hankittua itselleen. OPI:lta mua kiinnosti lisäksi uudesta Muppets Most Wanted -kokoelmasta hopea-pinkki-siniglitterinen Muppets World Tour sekä nuo erityisesti lakkausten ja erilaisten kuvioiden värittämiseen sopivat Sheer Tintsit, jotka nämäkin on nyt kympillä alessa. 

Color Club on muuttanut muotoaan ja vaihtanut korkkia astetta vaaleampaan. En ole uudistuksen fani kyllä, mutta lakoista mua kiinnosti monivärihexglitter Surprise! sekä maidonvaaleapohjainen glitterpläjäys For You. Color Club näyttää suoltavan nyt kokoelmia ihan urakalla ulos. ;D

Jotta varmasti glitterähky ois taattu, niin nuo China Glazen uuden Surprise! -kokoelman kuusi ihanaa sekalaistopperia päätyivät mulle. Niiden kanssa kun keksii kivan pohjan niin saa nuo glitterit oikein korostumaan, oon nähny noista swatcheja ja lakat on musta kyllä paljon kivempia luonnossa!

Yhtenä uutena indielakkamerkkinä Cesarsilla on Dollish Polish ja halusinkin testata millaisia ihanuuksia siellä olisi. Valitsin testiin moniglitterisen A Unicorn Farted In My Polishin sekä helmiäisviolettihohtoisen glitterin Care Bear Staren. Nää on topperglittereitä, eli tarkoitettu paritettavaksi jonkin kivanvärisen lakan kanssa.

Mun missiona ois jossain vaiheessa kerätä kaikki Konadin kuvalaatat ja sitä vauhdittamaan halusin testiin laatat m21, m82 ja s1. Lisäksi oon tykänny omistamistani Pueenin laatoista joten niitäkin halusin sitten laatat 39, 44 ja 56. Näiden lisäksi mulle laitettiin vielä koristeiden kiinnittämiseen liimaa, joka kantaa nimeä Best Glue Ever sekä tuollainen jännä kiinnityssetti, jota mun täytyy vielä tutkailla, jotta ymmärrän sen käyttötavan. Lisäksi mukaan oli laitettu Glam & Glitsin pigmenttiä sävyssä Camouflage, jolla saa tehtyä upeita koristeluita kynsiin.

Jonkinverran oottekin jo kyselleet Kagan geelilakkasarjasta joka on nyt uutta Cesarsilla ja semmoisiakin mulle laitettiin testiin. Saatte niistä raporttia, kunhan saan mallit paikanpäälle, kun omiin kynsiin en noita geelilakkauksia ole nyt aikoihin tehnytkään, paitsi varpaisiin. :) Sen verran voin kertoa, että kokeilemani Kagat kovettuivat uv-lampun lisäksi myös led-lampulla, mulla oli Sensationailin lamppu käytössä näiden kanssa.


Tämmöisiä uutuuksia täällä, aika glitteristä vai mitä? ;D Miltäs kynnet ja uutuudet vaikuttaa?


17 kommenttia:

  1. Oooh miten upeat kynnet! ♥ Ja miten paljon kaikkea kivaa 8)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet ja wautsi mitä kaikkea oot saanut testiin

    VastaaPoista
  3. Todella kauniit kynnet! :) Etusormen ja nimettömän leimakuvio on kyllä yksi lemppareistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Samoin, tuollaisia vänkyröitä pitäis olla enemmän laatoissa! :)

      Poista
  4. Kynnet kauniit ja uutuudet wau.... Melkosen kasan kyllä sait lakkoja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kyllä nyt riittää kokeilemista joo. ;D

      Poista
  5. Upeat kynnet. Kauniit. :)

    VastaaPoista
  6. Oon niin kateellinen noista lakoista, mitkä sait testiin, et tän postauksen lukeminen teki kipeää :P Mut aivan mielettömän upeet kynnet!

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniit :) Tuo Oktoberfest näyttää aina kuvissa ihanalta, mutta oon sen jättänyt hankkimatta, kun en oo kuitenkaan varma tulisko noin tummaa lakkaa käytettyä. Ehkä minä sen vielä joskus, mutta siihen asti ihastelen sitä muiden kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! :) Vähän sama juttu täällä, kauan vitkuttelin sen oston kanssa ennenkuin vihdoin päätin sen ostaa. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)