sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kukkia ja karheaa pintaa

Hehkuttelin teille tuossa jo aiemmassa postauksessa ihkaihania MILV-siirtokuvia, muistattekos? Tämän postauksen kynsille oon taas leikkinyt niillä.
Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme)
Pierre René - No 06 Sand Effect (pinkki tekstuurilakka, saatu)
+ MILV-siirtokuvat 

Nyt ollaan kyllä keväisissä tunnelmissa kynsillä, kun pelkkiä kukkia vaan näkyy, mutta ei mahda mitään. Kun on kukkafiilis, niin on saatava kukkia. 8) Laitoin kynsille ensin siirtokuvien alle valkoisen lakan, sillä näissä luki, että vaatii valkoisen alle. Ostin nuo siirtokuvat I love me -messuilta, mutta myös CesarsShop myy näitä.

Uutena lakkana mulla oli näissä tuo Pierre René -merkin tekstuurilakka. Nimiä näillä ei ole (murr), mutta tää on numeroltaan 06. Mun mielestä tää oli vallan ihana tekstuuri, oon kokeillut aiemmin merkin mintunvihreää tekstuuria, joka oli tosi ihana sekin. Peittää ja kuivaa nopsaan ja on oikeasti kyllä karheita, shimmerisiä tekstuureja. Tuo alle viiden euron hintakaan ei ole mun mielestä paha, katselin näitä vähän messuillakin, mutta ei ollut kivoja tekstuurivärejä tarjolla. Näitä lakkoja saa ostettua nettikaupasta täältä.Kukat sopii kyllä marraskuullekkin, eikös juu? ;)

14 kommenttia:

 1. Ihania siirtokuvia ja hyvä väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Voi kuin kauniit kynnet! Pakko varmaan tilata itelleki noita siirtokuvia. Onkohan kuin väkertämistä kun niitä asentaa, meneekö helposti vinoon? Verrattaessa vaikka Konadiin? Nimimerkillä; Konadit tuntuu joskus olevan melkosta värkkäystä, varsinki jos haluaa jonku kuvion just suoraan tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siirtokuvia pystyy hetken vielä asetella kynnellä ennenkun kuivuvat, eli siinä mielessä ovat käteviä, kun ei tarvi heti saada kohdalleen. 8)

   Poista
 3. Ihanat siirtokuvat! Todella kauniit!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten suloinen kokonaisuus, ihanaa että sulla on kukkafiilis ♥ Kyllä saa vähän kesäisempiäkin lakkauksia tehdä, ne vaan piristää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kukkafiilis kyllä iski ihan totaalisesti. :'D

   Poista
 5. Ihanat :) Noi siirtikset on älyttömän kauniit!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)