keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pinkin ja vaaleanpunaisen ylistysviikko: päivä 3

Jatketaan tekstuurilinjalla ja pinkillä (vai vaaleanpunaisella?) värillä. Tänään kynsillä tekstiä eräästä klassikosta.
Kynsillä:

China Glaze - Unrefined (tekstuurilakka)
+ leimauksissa: Konad Special Polish Black (saatu) & MoYou Literature 02


Kynsillä on China Glazen tekstuuri Unrefined. Kyseessä on kylmän vaaleanpunainen lakka, joka kuivuu karheaksi ja mattaisaksi. Tässä ei ole shimmeriä ja siksi kaikki eivät näistä tämän ChG:n Texture-kokoelman lakoista pidä. Itse tykkään melkein kaikista tekstuureista, joten tääkin on musta nätti lakka. Kokoelman lakat peittävätkin tosi hyvin, tosin levityksessä saa olla tarkkana, että saa tasaista tulosta.

Tällä viikolla voidaankin hyvillä mielin teeman mukaisesti pohtia tätä pinkin ja vaaleanpunaisen syvintä olemusta, sillä mites, onks tää Unrefined nyt pinkki vai vaaleanpunainen teidän mielestä? Mun mielestä tää on ehkä enemmän vaaleanpunainen, mutten kivittäisi ketään vaikka pinkiksi tätä sanoisikin. Tekeekö tummuusaste sen eron pinkin ja vaaleanpunaisen välille, vaiko sävy? Itselläni se vain tulee jostain päästä tuo luokittelu pinkkiin ja vaaleanpunaiseen, mutten vain osaa sitä kuvata sanoin.

Tekstit on leimattu MoYoun Literature 02 -laatalta, jossa on teemana Romeo & Julia -näytelmän tekstit. Täytyy myöntää, etten ole tätä klassikkoa lukenut, en näytelmää nähnyt ja elokuvasovituksenkin katsoin vasta pari kuukautta sitten tämän laatan hankinnan innoittamana. Leffana ei ollut kovin hyvä sovitus muuten tuo 96-vuoden versio, jokin aiempi versio saattaisi olla parempi. Jonkin verran tunnistin laatasta löytyneitä ilmaisuja leffasta, mutta kyllä on sanottava, että eivät nuo tuontyyliset näytelmävuoropuhelusovellutus-leffat ihan kolahda tänne.


Uppoaako klassikko teihin ja päivän polttava kysymys on, onko Unrefined pinkki vaiko vaaleanpunainen?


8 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Hmm mää sanoisin ehkä enemmän pinkiksi tuota sävyä. :D Ja Romeon & Juulian tarina on sillee kyllä kaunis, muttei se runollisuus oikee kolaha, rupiaa vaa ärsyttään semmone lässytys :D Mut on se leffa silti kiva misä on Leonardo dicaprio.. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hih, joo. Juurikin sen version katsoin tästä leffasta ja kyllähän sen tosiaan katsoi, vaikka tuo runollisuus on kyllä verrattaen raskasta seurattavaa. ;D

   Poista
 2. Kompromissi: vaaleanpinkki? :D

  VastaaPoista
 3. Onpas kivannäköiset!!

  Mä oon joskus äimistellyt tuota pinkin ja vaaleanpunaisen eroa, ja päättänyt itse käyttää kyseisiä termejä ihan fiiliksen mukan, koska en saa kategorisoitua järkevästi niitä toisistaan erilleenkään. Hämmentävä lisämomentti on se että englanniksihan pink on nimenomaan vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo on hyvä pointti, fiiliksen mukaan sitä mennään täälläkin. Totta, mutta heillä on toisaalta myös light pink ja hot pink, että mitähän tuota. Todella hämmentävää on. 8D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)